1 post

Vandaag is rood(2)

505 Hits.

Het klimaat verandert. Dat had u ook al in de gaten. Vooral de laatste jaren wordt het extremer, meer hitte, meer droogte en toch meer water. Er komt nog een klimaatsverandering aan. En wel op de beurs. U dient te gaan wennen aan lagere koersen en dat voor een langere tijd. Het beursklimaat staat aan de vooravond van significante veranderingen.

 Zo is er een historisch besluit om reizigers van de EU niet meer toe te laten in de VS wanneer ze met het vliegtuig willen komen. Een ongekende maatregel waarvan niemand het effect durft te voorspellen. De lachende derde is het milieu hier, dat wordt er sowieso beter van, dus toch nog een lichtpuntje. Wie de beurscrashes uit het verleden naast elkaar legt (in grafiekvorm) ziet dat er ook weer herstel op zal treden. Zelfs daar is een patroon in te vinden. En ja, ook u kunt daar voordeel van hebben. Zoals vaker gezegd; alles staat op internet.

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel Luc Verschuren:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
vrijdag 10 april
619
Lezen?
Sprookjes
Casper en Jasper
563
Lezen?
Tussen de rozen
557
Lezen?
Lang en gelukkig leven
557
Lezen?
zaterdag 11 arpil
554
Lezen?