Voor schrijvers, door schrijvers
521 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Column

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

149 Hits

Publicatie op:
Waar is de seks?
Eigenlijk viel het mij een tijdje geleden al op; de site van schrijverspunt is behoorlijk seksloos.

Natuurlijk snap ik dat een ieder zijn bondagefetisj niet direct in dichtvorm zal gieten. En het zal vast moeilijk zijn om in 55 woorden een juiste geile snaar te raken; dus houden we het laatste bezoek aan de parenclub lekker voor onszelf. Ik las niet eerder een verhaal over masturbatie. Zelfs -wij-zijn-al-drieentwintig-jaar-samen-dus-een-keer-per-kwartaal-is-meer-dan-zat-verhalen worden niet beschreven.
 
Hoe komt dat, lieve collegae?
 
Is de daad van liefde, lust en biologisch ingegeven geslachtsdrift een zodanige privé aangelegenheid dat wij net doen alsof het er niet is? Ambiëren wij meer metaforische beschrijvingen, die ik kennelijk niet als zodanig herkend heb, boven bewoordingen als vrijen en neuken?
 
Anyway; er zijn vast lezers die bij de titel van dit stukje tekst zijn afgehaakt. Er zullen lezers zijn die vooral géén aandacht wensen te geven aan mijn 'provocerende opruiende monoloog'.
Hopelijk is er een deel van de lezers die zich wél durft te laten prikkelen, uitnodigen,  verleiden misschien zelfs tot het delen van een lekker pikant stukje proza of poëzie. Met allerhande onderwerpen die ik mensen heb zien aansnijden moet íemand zich nu toch geroepen voelen?

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Waar is de seks?"

10.03.21
Feedback:
Ja, je hebt een punt ik voel me zeker geroepen! Maar ik heb daar nog wat lef voor nodig, denk ik...
  • Schrijfkwaliteit
    4.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • Het punt en de regenboogstreep (471) Han Maas 08-06-2020

    Iedere vorm van racisme, discriminatie of welke verzameling daarvan is verwerpelijk. Ook in Nederland. Maar nu hebben we het over dat ‘mooie’ Amerika, waar ze met de Bijbel op tafel elkaar...

    Lees meer: Het punt en de...