Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Waar is de seks?

Eigenlijk viel het mij een tijdje geleden al op; de site van schrijverspunt is behoorlijk seksloos.

Natuurlijk snap ik dat een ieder zijn bondagefetisj niet direct in dichtvorm zal gieten. En het zal vast moeilijk zijn om in 55 woorden een juiste geile snaar te raken; dus houden we het laatste bezoek aan de parenclub lekker voor onszelf. Ik las niet eerder een verhaal over masturbatie. Zelfs -wij-zijn-al-drieentwintig-jaar-samen-dus-een-keer-per-kwartaal-is-meer-dan-zat-verhalen worden niet beschreven.
 
Hoe komt dat, lieve collegae?
 
Is de daad van liefde, lust en biologisch ingegeven geslachtsdrift een zodanige privé aangelegenheid dat wij net doen alsof het er niet is? Ambiëren wij meer metaforische beschrijvingen, die ik kennelijk niet als zodanig herkend heb, boven bewoordingen als vrijen en neuken?
 
Anyway; er zijn vast lezers die bij de titel van dit stukje tekst zijn afgehaakt. Er zullen lezers zijn die vooral géén aandacht wensen te geven aan mijn 'provocerende opruiende monoloog'.
Hopelijk is er een deel van de lezers die zich wél durft te laten prikkelen, uitnodigen,  verleiden misschien zelfs tot het delen van een lekker pikant stukje proza of poëzie. Met allerhande onderwerpen die ik mensen heb zien aansnijden moet íemand zich nu toch geroepen voelen?
© Louisa Weijenbergh op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
10.03.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ja, je hebt een punt ik voel me zeker geroepen! Maar ik heb daar nog wat lef voor nodig, denk ik...
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
07.03.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Dat vond ik ook al eigenlijk... Ik heb het al eens wat associatief aangeraakt in mijn gedicht Klaar komen om wat te teasen, geen reactie gehad daarop. Maar de woorden kut en neuken die bezorgen mij nu eigenlijk ook wel rillingen om een of andere reden.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig