Skip to main content

Cici’s Rubicon - Cas Raaymakers

vooraanzicht_1738856917
Charles is op een voor hem onbekende plaats. Deze werkelijkheid is niet de realiteit die hij gewend is. In deze wonderlijke wereld waar alles mogelijk is, moet hij zich hoeden voor de waanzin. Tijdens zijn magische reis door dit mysterieuze land ontmoet hij vele opmerkelijke personages, die hem a ...Lees meer
€ 17,50 (€ 16,06 excl. BTW)


  • Beschrijving
  • Specificaties

Charles is op een voor hem onbekende plaats. Deze werkelijkheid is niet de realiteit die hij gewend is. In deze wonderlijke wereld waar alles mogelijk is, moet hij zich hoeden voor de waanzin.

Tijdens zijn magische reis door dit mysterieuze land ontmoet hij vele opmerkelijke personages, die hem allemaal mee proberen te sleuren in hun grimmige gedachtewereld.

Hij maakt vrienden die hem bijstaan in zijn dwaze reis vol avonturen, profetieën en krankzinnigen. Wat voor rol heeft de geheimzinnige nar, die zelf zo gek is als een persoon maar kan zijn, in dit verhaal van paradoxen en raaskallende filosofen? Zal Charles deze nachtmerrie van existentiële horror te boven komen, of zal hij verzwolgen worden door de kolkende zee van krankzinnigheid?

Een existentiële roman die de zoektocht naar zingeving in een schijnbaar zinloze wereld symboliseert.

9789462667051
Schrijverspunt
230
Paperback
2022