Skip to main content

Je boek bij de media

€ 75,00 (€ 61,98 excl. BTW)
Exemplaren


De media benaderen voor PR van jouw boek!

Jij en anderen zijn al tevreden over je boek, maar hoe zorg je nu dat ook het brede publiek te weten komt dat het de moeite waard is om jouw boek te kopen. Bij Schrijverspunt kun je daar al de nodige informatie over vinden en veel zaken regelt Schrijverspunt al voor je, maar erg belangrijk is ook dat de media weten dat jouw boek in aantocht is.

Redacties van kranten, radio, tv en dergelijke kunnen je helpen. Door redacties, resp. journalisten actief maar op de juiste manier te benaderen is het mogelijk om de media in te zetten voor de promotie van jouw boek.

Dat kun je zelf doen, maar je kunt ook gebruik maken van de dienstverlening door Schrijverspunt. Schrijverspunt kan je helpen door een nette en functionele begeleidingsbrief voor jouw boek op te stellen en deze samen met een gratis exemplaar naar de redactie van belangrijke media te sturen. Voor jou dus geen extra inspanning.

Besef wel dat journalisten en redacties wekelijks meerdere boeken en aanbevelingen ontvangen. Dus de verzending van een aanbevelingsbrief en gratis exemplaar van je boek is geen garantie voor extra media-aandacht maar wel een mogelijkheid om de kans daarop te vergroten.

Je kunt de kans nog meer vergroten door m.n. het unieke van een boek aandacht te geven. Als een roman zich in een bepaalde regio afspeelt hebben de regionale media vaak eerder belangstelling. Is de thematiek van je boek verbonden aan een bepaalde ziekte, bedrijf, plaats, groep, sociale omstandigheid, sport, etc. dan is dat een pre voor media die aandacht besteden aan dergelijke thematiek. Mocht je gebruik willen maken van deze mogelijkheid om redacties van media te benaderen dan vragen we je ons op dergelijke extra aandachtspunten te wijzen. We nemen die, indien mogelijk, dan mee in de benadering, resp. de keuze van redacties.

Wat doen we voor je als je gebruik maakt van deze mogelijkheid:

  1. We selecteren 4 redacties van professionele media om te benaderen
  2. We ontwerpen een begeleidende brief voor jouw boek.
  3. We versturen een exemplaar van jouw boek plus de opgestelde brief naar de betreffende redacties.

Wij nemen de kosten voor de 4 exemplaren en de verzendkosten voor boek en brief voor onze rekening!

Hoe kun je gebruik maken van deze mogelijkheid?

Door in deze webshop een bestelling te plaatsen voor deze mogelijkheid en de bestelprocedure (incl. betaling) af te handelen verzorgen wij de afhandeling zoals aangegeven.

 Je kunt je bestelling, tegen een lager tarief, ook beperken tot 2 recensie-exemplaren!

Tijdens de afhandeling van de bestelprocedure krijg je de gelegenheid om opmerkingen toe te voegen. Bv over de bijzondere thematiek van je boek.

Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...