Skip to main content

Toesturen manuscript

Om te kunnen bepalen of een van de samenwerkende uitgevers je boek kan en wil uitgeven ontvangen we graag je manuscript. We garanderen dat het te ontvangen manuscript alleen voor beoordeling zal worden gebruikt!

We kijken met alle respect naar elk manuscript dat we ontvangen. Dat doen we kritisch en met een positieve insteek, want we nemen het uitgeven serieus en dus jouw werk als schrijver ook. We kijken of het uitgeven van jouw manuscript binnen onze mogelijkheden past en we verwachten dat het manuscript nog niet eerder is uitgegeven, maar laten we duidelijk zijn: als uitgevers geven we niet elk manuscript uit!

Manuscripten die zowel wat betreft taalniveau als inhoud uitermate zwak zijn kunnen rekenen op een afwijzing.

Door het toesturen van je manuscript c.a. stem je in met de beoordeling van je manuscript door meerdere uitgevers zoals aangegeven op de website.

Is een van de uitgevers, na het lezen van je manuscript, enthousiast om je manuscript als boek uit te geven dan neemt de betreffende uitgever contact met je op. Is een uitgever enthousiast maar nog niet helemaal tevreden dan ontvang je advies voor mogelijke verbeteringen om het alsnog te laten uitgeven. Ziet geen  van de uitgevers de mogelijkheid om het uit te geven, dan is er nog geen man of vrouw overboord want dan heeft Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitstekende alternatieven om je boek toch uit te kunnen geven.

Vele andere schrijvers gingen je al voor. De samenwerkende uitgevers hebben al honderden titels uitgegeven. Veelal tot tevredenheid van de lezers die het boek kochten of bijv. leenden bij de bibliotheek. Bij die groep schrijvers kun jij ook horen. Simpelweg door ons je manuscript toe te sturen.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

NB: Je kunt meerdere mogelijkheden selecteren!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Beschrijf jezelf in een korte biografie; wat dit manuscript onderscheidt van andere boeken over een gelijksoortig onderwerp; de afzet- en pr-mogelijkheden die je mogelijk zelf hebt, en welke dat zijn (bijvoorbeeld via je eigen netwerk of bedrijf, lezingen enzovoort).

Ongeldige invoer

Maximaal 3500Kb

Ongeldige invoer