Voor schrijvers, door schrijvers
500 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Cursiefje

Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

162 Hits

Publicatie op:
De schrijver 1
Schilderend met woorden begoochelt hij de zintuigen van lezers en laat hen horen, ruiken, proeven en voelen met hun ogen. De schrijver lacht om primitieve virtualrealitybrillen. Hij prefereert de zoete magie van het woord waarmee hij zich meester maakt van de ziel van zijn lezers. Hij steelt hun harten door te verleiden als een op volledige verovering beluste minnaar. Hij zuigt hen mee in zijn imaginaire werkelijkheid, waarin zij transformeren van buitenstaander tot deelnemer aan de reis van zijn vertelling. Als een vampier van het woord wil de schrijver zijn lezers bezitten. Hem bevredigt slechts hun totale overgave!

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "De schrijver 1"

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Single in de supermarkt (354) Izzy van der Horst 19-04-2020

    De jonge werknemer duwt voorzichtig een gedesinfecteerde kar naar me toe. Ik vang de kar op, bedank hem en wandel de supermarkt in. De eerste afdeling is het brood. Twee donkerbruine broden neem ik. Met...

    Lees meer: Single in de supermarkt