Voor schrijvers, door schrijvers
500 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Cursiefje

Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

170 Hits

Publicatie op:
De schrijver 2
In zijn woorden hoor ik de ijle hoge tonen van een piccolo, als de tinteling op mijn tong van dat eerste witte wijntje op een terras op een zonovergoten lentedag. Mijn hart klopt sneller. De woorden, die ik als een warme gloed door mijn lichaam voel stromen laten mijn winter versmelten. Ik honger naar meer woorden, die mijn lijf als in de liefdesdaad volledig in bezit zullen nemen. Met de gulzigheid die Adam aan de dag legde bij het eten van de appel die Eva hem aanreikte, verslind ik zijn woorden en word zo onontkoombaar wat ik eet.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "De schrijver 2"

22.08.20
Feedback schrijfkwaliteit
mooi stukje prosa! Hij verslindt de wijn en hem! Ik geef je vier sterren en nodig je uit om ook eens naar mijn werk te komen kijken! Dank je wel. Erg graag gelezen!
  • Waardering schrijfkwaliteit
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Machtsvertoon van een laptop (307) Edith E 18-04-2020

    Ze weet het niet, maar ik heb mijn eigenares volledig onder controle. Ze begint en eindigt de dag met mij. Zonder mij kan ze haar woorden niet kwijt in tekst, haar foto's niet overzetten noch...

    Lees meer: Machtsvertoon van een...