Voor schrijvers, door schrijvers

Cursiefje

Cursiefje
Inzendingen: 427
Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
De schrijver 2
© Martin Reekers op .
Aantal hits: 127
In zijn woorden hoor ik de ijle hoge tonen van een piccolo, als de tinteling op mijn tong van dat eerste witte wijntje op een terras op een zonovergoten lentedag. Mijn hart klopt sneller. De woorden, die ik als een warme gloed door mijn lichaam voel stromen laten mijn winter versmelten. Ik honger naar meer woorden, die mijn lijf als in de liefdesdaad volledig in bezit zullen nemen. Met de gulzigheid die Adam aan de dag legde bij het eten van de appel die Eva hem aanreikte, verslind ik zijn woorden en word zo onontkoombaar wat ik eet.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "De schrijver 2"

Geschreven door Martin Reekers . Geplaatst in Cursiefje.
22.08.20
Feedback:
mooi stukje prosa! Hij verslindt de wijn en hem! Ik geef je vier sterren en nodig je uit om ook eens naar mijn werk te komen kijken! Dank je wel. Erg graag gelezen!
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Martin Reekers 28.09.20
    Dankjewel Ingrid. Ik ga lezen...
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !