Voor schrijvers, door schrijvers

Cursiefje

Cursiefje
Inzendingen: 440
Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
Gek genoeg
© Tryntsje van der Meer op .
Aantal hits: 142
Ter ontspanning scroll ik graag wat door oude cabaretfilmpjes. Ik hou best van groffe humor. Eigenlijk kan het me niet gek genoeg. 
Echt hoor, ik kan blijven schateren om een briesende, in GVD's grossierende Youp van 't Hek. Verkneukel me rot om Daniël Arends die 'humorloze moslims kwetst.' Of Hans Teeuwen, die (prinses) Beatrix van achteren... anyway, ik rol zowat over de grond, kan er niks aan doen. Nee, het kan mij niet gek genoeg.
 
Vanmiddag stond ik in de rij bij de kassa. De jongeman voor me werd getroffen door een dijk van een hoestbui. Blaffend in z'n arm draaide hij zich naar me om: 'Is wat hè, die corona!' Dat vind ik dan weer niet grappig. Gek genoeg.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Gek genoeg"

Geschreven door Tryntsje van der Meer . Geplaatst in Cursiefje.
28.08.20
Feedback:
Een glimlach op het gelaat van je lezers toveren is méér dan voldoende.
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Tryntsje van der Meer 03.09.20
    Soms wel hè...;)
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !