Voor schrijvers, door schrijvers

Cursiefje

Cursiefje
Inzendingen: 440
Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
Trouw
© Natascha Kersbeeck op .
Aantal hits: 135
Eeuwen geleden beloofde ik trouw, om onvoorwaardelijk te respecteren en van haar te houden zoals ze is.
Het leek toen zo vanzelfsprekend, toen ik nog niet wist wat ik nu weet. Toen het leven nog simpel was en haar hart nog puur, toen kon ik beloven en m'n woord nog houden.
Wanneer ik haar nu zie wend ik m'n blik van haar af en moet ik bekennen dat ik haar veroordeel, wetende dat zij als mijn reflectie net hetzelfde doet.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Trouw"

Geschreven door Natascha Kersbeeck . Geplaatst in Cursiefje.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !