1 post
 • images/deelname/haiku.jpg
  Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst waarin de natuur, of iets in de natuur, centraal staat, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht..
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  345 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 22-08-2021

Hits: 245

'Ik ontvang graag feedback'

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Au revoir ma France

Aangepast: 22-08-2021
geurende velden
groene glooiende heuvels
zwemen de luchten
 
draaikolk in mijn glas
baguette à la Paturaine
la france dans mon coeur
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

03.09.21
Feedback:
Mooi! Je proeft de sfeer.
Show more
27.08.21
Feedback:
Heel herkenbaar! Mooi!
Show more
26.08.21
Feedback:
Ik vind hem ook mooi. Ik kreeg echt een relaxed vakantie gevoel. Maar dat de heuvels en velden enigszins overeenkomen met (zwemen) de luchten is wat moeilijk voor te stellen. Of begrijp ik ‘m verkeerd?
Show more
 • Heidi van Creij 28.08.21
  Wat dacht je van heerlijk geurende lavendelvelden op een warme zomerdag. Héérlijk. Maar waarschijnlijk heb ik ook veel fantasie😋 Bedankt voor je reactie Herscho!
  • Maryse Van Hal 03.09.21
   euh...ik ken het woordje 'zwemen' ook niet... Ik maak zelf soms ook wel nieuwe woorden maar was dat de bedoeling of ?

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Neptunus
314
Lezen?
De verleiding
303
Lezen?
Bomen
302
Lezen?