Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijvers - informatie

Informatie voor schrijvers
Informatie door, voor en over schrijvers. Van schrijftips tot praktische zaken waar je als schrijver mee te maken krijgt. Zelf wat te melden voor deze rubriek? We stellen lezenswaardige informatie erg op prijs.

Manuscriptbegeleiding bij het schrijven

ManuscriptbegeleidingManuscriptbegeleiding is een verzamelnaam voor een activiteit die tot doel heeft jouw manuscript te optimaliseren.
Manuscriptbegeleiding is vrijwel altijd een individueel traject dat kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • het lezen en becommentariëren van je werk
  • het bespreken van de mogelijkheden van je werk
  • correctie en/of redactie van je werk
Als je je werkzaamheden als auteur serieus neemt is het zoeken van feedback en ondersteuning een logische stap. Een serieuze manier om de kwaliteit van je werk te verbeteren. het zou tenslotte toch wel erg bijzonder zijn als je gelijk al een volleerd schrijver bent...

Op de website van Schrijverspunt geven we een overzicht met mogelijkheden voor professionele ondersteuning. Heb je ervaring met een van de aanbieders? Geef dat dan aan door de aanbieder te beoordelen. Collega auteurs kunnen hier hun voordeel mee doen.

Het overzicht is nog lang niet compleet maar we pogen een serieus overzicht te geven van de mogelijkheden. Ben je zelf ook actief op het gebied van manuscriptbegeleiding dan kun je je zelf (gratis) toevoegen.klikhierdonkerom het overzicht te bekijken.

Hits: 1574