Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Nieuwe schrijfactiviteit : Tekstimpuls

Redactie Schrijverspunt
TekstimpulsHet is voor ons een uitdaging om regelmatig nieuwe schrijfactiviteiten te presenteren. Op die manier hopen we aan te sluiten bij de behoeftes van bezoekers en leden van Schrijverspunt.
Deze schrijfactiviteit heeft een iets andere werkwijze dan je van ons gewend bent. De meest recent gepubliceerde inzending voor deze schrijfactiviteit is de bron voor wellicht een nieuwe inzending. Wat roept die publicatie bij je op en hoe zou je willen reageren op de titel, de inhoud of de stijl?
Je bent helemaal vrij* om te bepalen wat je wilt inzenden. Een gedicht, een verhaal, een essay, een beschouwing. Het is aan jou, zolang je maar niet meer dan 150 woorden gebruikt. Daar zijn we streng in gezien het format waar we gebruik van maken. Laat verder je fantasie de tekst bepalen.
*De normale publicatievoorwaarden blijven wel van toepassing.
 
Je kunt meedoen  of de publicaties bekijken door in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN te klikken en dan naar SCHRIJFIMPULS te gaan.
Wil je meedoen dan kun je in de schrijfactiviteit op de betreffende link te klikken.
 
Als je meedoet wensen we je veel succes en we hopen samen met de andere lezers verrast te worden door mooie tekstimpulsen.
RATING

5

STEMMEN

1

HITS

137

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief