Schrijvers - informatie

Informatie door, voor en over schrijvers. Van schrijftips tot praktische zaken waar je als schrijver mee te maken krijgt. Zelf wat te melden voor deze rubriek? We stellen lezenswaardige informatie erg op prijs.
bestseller schrijvenWil je graag een boek schrijven, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? In dit e-boek van Een bestseller schrijven voor Dummies laat Bart Van Lierde zien hoe je dat doet. Hij beschrijft hoe bijna alle succesvolle boeken en films volgens hetzelfde plan zijn opgebouwd. Met deze blauwdruk in je hoofd komt het schrijven van een bestseller binnen handbereik. Van het zoeken van een onderwerp tot het structureren en opschrijven van je verhaal: hier ontdek je alle technieken zonder saaie regels uit je hoofd te hoeven leren.

Bart Van Lierde schreef verschillende romans en thrillers en dankt zijn kennis en zijn bekendheid aan zijn veelzijdigheid en zijn publicatietempo.
 
Je kunt dit boek gratis als e-boek downloaden.
Een e-book kan best gelezen worden op een e-reader. Het kan ook gelezen worden op een iPhone of iPad na het installeren van een epub reader applicatie. Of op een PC, na het installeren van een gratis reader programma, zoals Calibre of Adobe Digital Editions.
 
 
Klik hier om dit boek gratis te downloaden.
 
 
 
{{jlexhelpful name="Nuttig" key="21568" section_id="1" }}

RATING

5.0

STEMMEN

1

HITS

1937

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE