Skip to main content

Promotie: Mailing naar de boekhandel

Adverteren via internet is goedkoop en snel, maar is het ook altijd even effectief? Mailboxen lopen vol, mailtjes worden vaak niet eens geopend. Dat biedt mogelijkheden voor de oude vertrouwde brievenbus. Fysieke mail valt op en maakt een goede indruk.

Fysieke mailing via CB

CB biedt de mogelijkheid om je fysieke mailing, in de vorm van een folder, brochure of catalogus te laten bezorgen bij alle bij CB aangesloten boekverkopers in Nederland en België.

De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van de envelop of van het aantal exemplaren.
Maximale formaat van de mailing is 36 x 25 x 5 cm mag niet zwaarder wegen dan 1500 gram per exemplaar. Blijven er na de verzending exemplaren over, dan worden deze vernietigd.

 • Binnen Nederland
  • Grote run: ongeveer 1000 adressen
  • Kleine run: ongeveer 600 adressen
  • Mini run: ongeveer 400 adressen (gelijk aan de kleine run exclusief Libris Blz.)
De prijzen variëren van ± € 260,00 voor een minirun voor een mailing tot 60 gram tot ± € 2.030,00 voor een grote run voor een mailing van 301 tot maximaal 500 gram. Weegt de mailing meer dan 500 gram dan berekent CB de prijs per exemplaar.
 • Binnen België
  • Grote run: circa 250 adressen
  • Klene run: circa 125 adressen
De prijzen variëren van ± € 130,00 voor een kleine run voor een mailing tot 60 gram tot ±€ 945,00 voor een grote run voor een mailing van 301 tot maximaal 500 gram. Weegt de mailing meer dan 500 gram dan berekent CB de prijs per exemplaar.

Digitale mailing via Libris

Via het digitaal beursplein biedt Libris de mogelijkheid om je boek digitaal te promoten bij de Libris- en Blz.-winkels.
Het digitaal beursplein is een platform waar de circa 200 zelfstandige boekhandels van Libris ieder met de uitgever op geautomatiseerde wijze afspraken op maat maken, zoals afspraken over inkoop (quantumkortingen) en over marketing. De service is gratis, maar is enkel mogelijk in combinatie met quantumkortingsafspraken.
Na het invoeren van de quantumkortingsafspraak is er de mogelijkheid om de brochure of folder van de titel als pdf-bestand toe te voegen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze dienstverlening? Stuur ons een mail voor de actuele tarieven en de procedure.

om een mail te sturen naar Schrijverspunt voor meer informatie