Skip to main content
irene wagemaker

bijna nieuwjaar

© irene wagemaker op 31.12.2022.

Het ging niet helemaal zoals ik het graag gewild had.
De in een nostalgie moment wens om soesjes te maken was iets te enthousiast bedacht. Het werd een grote mislukking. De spuitzak was te dun het beslag hield zich vast aan de buitenkant, kleefde aan mijn handen. Het kwam eraan de bovenkant uit , met twee lepels toch nog iets op de bakplaat gekregen. In de oven werden het een soort oliebollen. daar na platte pannenkoekjes
oneetbaar

De oliebollen gingen wel goed. Mijn keuken zag eruit als een ontplofte bitterbal.Zeker toen ik de haken van de mixer nog eens liet draaien met beslag eraan.
Maar ze waren lekker.
De huisartsenpraktijk gebeld , die hadden er genoeg. De assistente zag mijn vraag niet aankomen en moest vreselijk lachen. Mijn oliebollen zijn vreugdevol.
Dat bleek ook uit een telefoontje, oude dame :"Je hebt er zout opgedaan ipv poedersuiker'. Nee ze wilde geen andere, ze spoelde ze wel af.

De erwtensoep was niet gaar.

Een stille man wacht af of iemand een krantje wil kopen, maar niemand ziet hem. Ik zag hem wel vroeg of hij een broodje wilde, helaas we verstonden elkaar niet. Het werd een broodje makreel nadat hij blijmoedig op mijn blub blub reageerde. 5,75 voor een slappe kadet met makreel , de vis wordt duur verkocht. Voor mijn geweten een koopje

 

Biodiversiteit, alles volbouwen met flats een postzegel in het midden. Dat is goed voor het sociale welbevinden, samen tuinieren . De zuurstof moet toch ergens vandaan komen.

 

Bijna het nieuwe jaar. Alle goeds

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
30-12-2023

Hits

161 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.