Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

De andere kant van het verhaal

Hagel rinkelt ritmisch tegen het grote raam van haar woonkamer. Een windvlaag loeit als een hongerige wolf. De herfst kent ook dit jaar geen genade. Het enige licht komt van haar e-reader. Vergenoegd leest ze het twaalfde boek van haar favoriete auteur. Vaal licht beschijnt de damp van haar thee, een witte ballerina in een sensuele dans. Even geniet ze dromerig van het schouwspel, terwijl ze nog enigszins na zwijmelt in de armen van haar verhaalheld. Diep verzonken in zijn laatste zin, ‘Ik wil alles, schatje, álles,’ schrikt ze op van de voordeurbel.  

‘Goede avond mevrouwtje.’  Een aantrekkelijke gebruinde krullenbol glimlacht ondeugend. Hij zwaait stoer zijn zwartlederen jack af en werpt hem nonchalant over een knaapje. Even wrijft hij in zijn handen waarbij zijn armspieren sexy bollen. Ze kijkt met stomheid geslagen toe. Met grote passen stapt hij de kamer in en gaat languit op de plaats liggen die nog doordrenkt is van haar warmte. Hij ruikt verrukt aan het nekkussentje dat haar parfum ademt.

‘Waar heeft u het lef vandaan om hier zomaar binnen te vallen?’ vraagt ze gemaakt nijdig. Haar weerloze stemmetje kriebelt opwindend in zijn buik. Hij kijkt in haar grote naïeve poppenogen en neemt een slok van haar thee. ‘Ik kom met terugwerkende kracht mijn verdienste ophalen, stouterdje.’ Knikkend hint hij naar de e-reader.
’S-Sorry, ik weet niet wat u bedoelt,’ stottert ze. ‘Wat wilt u van me?’
Hij knipoogt uitdagend en friemelt de knoopjes van zijn witte overhemd los. ‘Ik wil alles, schatje, álles!’

© Erik van der Velden op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
22.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Goed geschreven, tof verhaal
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
22.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Goed geschreven, tof verhaal
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig