Voor schrijvers, door schrijvers
964 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

267 Hits

Publicatie op:
Een koude douche

Eerst stond ik doodsangst uit als ze ging skeeleren. Nu zit ze bewegingsloos op een yogamatje. In lotushouding met haar handen open en vingers naar het plafond gericht. Ze ontvangt meer zenders dan de tv, waarvan het geluid uit moet. Ik heb een koptelefoon aangeschaft om toch maar de gemanipuleerde voetbalgeluiden op te vangen.
In de spiegel zie ik mezelf met die koptelefoon en haar als een Boeddhabeeld – je kunt corona niet overal de schuld van geven.

’s Morgens hoor ik haar geschreeuw door mijn oordopjes heen. Maar toch is een koude douche goed voor haar mindset en alles waar ze voorheen geen last van had totdat ze door sociale mediacoaches gemanipuleerd werd. En dan zegt ze ook nog: ‘Nice!’


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Een koude douche"

21.10.20
Feedback schrijfkwaliteit
Haha, geweldig geschreven, Han. Ik zie het helemaal voor me!
Een kort verhaaltje, maar krachtig.
  • Waardering schrijfkwaliteit
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Een onverwachte verrassing. (310) Harry Boerkamp 18-04-2020

    ‘Dat had je toch niet hoeven doen?’ glimlachte Jona. Ze was helemaal verbaasd toen ze de cadeaus had uitgepakt.Het was zondagmorgen en we lagen nog heerlijk in bed. Het leek een mooie dag te gaan...

    Lees meer: Een onverwachte...