Voor schrijvers, door schrijvers

Kort verhaal

Kort verhaal
Inzendingen: 1004
Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen en flitsverhalen.
 
 "Het meest beknopte en sprekend voorbeeld van een flitsverhaal is het verhaal dat Ernest Hemingway schreef.
" Te koop: babyschoenen. Nooit gedragen."
Mijn tranen in jouw ogen
© Asko De vries robles op .
Aantal hits: 120

 

 

De zenuwen gierden door mijn keel, toen ik je praktijkruimte betrad en jij daar zat, onderuitgezakt, met je schoeisel aan de kant. Al bij binnenkomst  was jij mijn held op sokken. Ons eerste gesprek staat mij nog levendig bij en dan met name: mijn tranen in jouw ogen, toen  mijn woordenstroom opgedroogd was. Alsof ik mijzelf plots  door ogen van licht zag. Nooit zal ik je vergeten. De spiegel die nooit of te nimmer brak; mijn eerste kennismaking met de haptotherapie en de kracht van het affectief contact. 

Jouw tranen staan nu in mijn ogen ...

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Mijn tranen in jouw ogen"

Geschreven door Asko De vries robles . Geplaatst in Kort verhaal.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !