Voor schrijvers, door schrijvers
970 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

51 Hits

Publicatie op:
GODEN IN MENSENGEDAANTE

Klokslag zeven uur lukt hij al de oren van je kop, de dame achter de bar vlucht de zaal in , om hartgrondig de vloer te moppen . Gerard  lijkt zich van geen kwaad bewust en ratelt ondertussen maar door . Zijn lichaam breed uitgestald en zijn broek hoog opgetrokken.Ook in de sportzaal dringt zijn reflectie in de spiegel  zich hinderlijk aan mij op. Daar ligt hij  te rollebollen in zijn eigen zweet.  Ja zijn lijfelijkheid is zeer zeker geen  bezienswaardigheid  in de ogen van de heersende norm aldaar.  De beste man  is ontegenzeggelijk deel van het meubilair, maar wordt willens en wetens verguisd  en ik word meegezeuld  in het  gefluister van de onderwereld. De onzichtbare hand die mijn hart  omklemt is deel van de heersende opvatting: dat wij goden zijn in mensengedaante .

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "GODEN IN MENSENGEDAANTE"

20.03.21
Feedback:
Wel aardig.
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • ODE AAN MIJN VROUW (197) Asko De vries robles 09-12-2020

    De huwelijksdag was een sprookje , mijn vrouw kleedde zich in maagdelijk wit , geheel volgens de traditie.Onder het toeziend oog van vrienden, familie en God werd onze liefde beklonken. Mijn ja...

    Lees meer: ODE AAN MIJN VROUW