Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

HBVT.


De amateurvoetbalclub HBVT (Het Boeren Voetbal Team) was op de terugreis in uiterst jolige stemming. Ze hadden RWB (Rood Wit België) met 14-1 ingemaakt. Dat eentje was nog ontstaan omdat Lambert voor de lol op eigen doel had geschoten. De vele voetballiederen daverden door de bus, die alle wel iets eigenaardigs hadden, de laatste regels benadrukten altijd de onoverwinnelijkheid van HBVT. Nu was dat ook al weer gebleken, want vijf RWB-ers hadden via de EHBO het strijdtoneel verlaten. Gelukkig hadden ze voldoende reservespelers.


Na een uurtje rijden, midden in de troosteloosheid van de Ardennen, in het donker, begon de bus te stotteren en stond even later stil.  Met een halve bus diesel-experts moest dat snel te verhelpen zijn. Na opening van het motorcompartiment straalde hen een klein rood-wit kaartje, aan de brandstofleiding gebonden, tegemoet met de tekst ´Veel Geluk!´

© Jan sammels op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
29.05.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Zeer geestig!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
25.05.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Een leuk verhaal dat je op het verkeerde been zet.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig