Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

het ligt niet aan jou

Hallo lieverd,

Ik moet je iets vertellen. Je gaat het niet leuk vinden maar ik hoop dat je uiteindelijk begrijpt dat ik niet anders kan.

Weet je nog die middag dat we samen in de tuin zaten, toen het zo warm was? We dronken witte wijn. Jij had bladerdeeghapjes gemaakt.  De schutting van de buren was net een paar weken af. Ik keek steeds naar de schutting en wist niet wat ik met mezelf aan moest. Er spookte honderden gedachten door mijn hoofd, die ik toen niet uitsprak maar nu wel ga uitspreken.

Op dat moment realiseerde ik mij, als ik echt gelukkig wil worden, ik het uit moet maken met jou. Ik ben tot over mijn oren verliefd en kan dat eigenlijk niet langer ontkennen.  Ik probeerde het weg te stoppen  want wij hadden het goed maar het gevoel werd steeds sterker. We hebben al samen geslapen. Sorry, je weet hoe hard ik ben over mensen die vreemd gaan en nu doe ik het zelf.

Ik zag de slanke planken die prachtig horizontaal boven elkaar aan het schitteren waren in het zonlicht. De vele knoesten en oneffenheden, de welgeplaatste schroeven en wist, met deze schutting wil ik mijn leven delen. Wat wij hadden was goed, echt dat meen ik, maar het kan niet tippen aan wat ik voel voor deze schutting. Het spijt me, dit komt vast hard aan maar ik wil graag eerlijk zijn. Deze schutting maakt iets in mij los dat zo bijzonder is. Zo speciaal. Ik wil deze opbloeiende relatie een kans geven. Het voelt nu al zo ontzettend vertrouwd en goed. Alsof we elkaar al heel lang kennen. Ik kan zo mezelf zijn.

Ik hoop dat je begrijpt waarom wij samen niet verder kunnen. Ik gun jou een leuke lieve partner. Iemand die ook in een deuk ligt om jouw droge humor en geniet van jouw kookkunsten. Ik heb nergens zo lekker gegeten als bij jou.

Bedankt voor alle mooie momenten. Ik zal ze koesteren in mijn hart.

Heel veel liefs,

Naomi

© naomi veenhoven op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
15.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Oké, dus je hebt min of meer gekozen voor een latrelatie. Pas ermee op, ze kunnen vervelende virussen overbrengen (Gamma-variant) waardoor je plankenkoorts kunt krijgen. Genoeg flauwekul mijnerzijds. Ik mis een beetje het conflict in het verhaal. Het is niet duidelijk eruit op te maken of je partner is vreemdgegaan. In dat geval zou de brief een sublieme wraakactie zijn. Zo niet is het erg ongeloofwaardig. Wel goed geschreven. Ik zou zo'n brief niet graag ontvangen hahaha.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig