Jane Doo

Het verhaal van L

© Jane Doo op 26.11.2022.

Let op verhaal voor 18+ 
 
 

 

 

 

Het begint op het moment dat ik de brief zie liggen op de deurmat. De adem stokt in mijn keel. Snel zet ik de boodschappentas in de keuken, haast me terug en raap hem op. Mijn naam, Pauline Dubois en adres staan groot op de envelop in sierlijke letters. Iemand heeft zijn best gedaan.
Met trillende vingers scheur ik de envelop open en trek de brief eruit. Mijn hart roffelt in mijn borstkas.
Op weg naar de zitkamer neem ik de inhoud in me op , gooi hem weg en spring juichend een gat in de lucht. Ik doe mijn bril af en wrijf met mijn knuisten over mijn natte ogen. Eindelijk is het gelukt en met een diepe zucht laat ik me op terug op de bank vallen. Opgewonden sta ik op, loop naar de keuken,schuif het raampje open en neem de grijze anonieme galerijflats in mij op waar ik drie jaar tegenaan heb moeten kijken. Tien verdiepingen beneden mij loopt een man met zijn hond, haastten mensen zich naar hun bestemming en braakt een eindeloze stroom auto's stank en uitlaatgassen uit.
Bij een kaal boompje staat mijn kleine rode Renault. Ik beef nog steeds van opwinding en sla mijn armen over elkaar. Ik realiseer me nu dat over drie dagen mijn reis begint. Die nacht lig ik nog heel lang wakker, luisterend naar de geluiden van de grote stad. Dan sluit ik mijn ogen en wordt mijn ademhaling trager. Ik slaap.

Het regent een beetje en het is nog donker als ik de parkeerplaats afrijd en koers zet naar het zuiden van de Provence. De afgelopen dagen heb ik veel moeten regelen. De huur van mijn appartement opgezegd, mijn nieuwe werkgever ervan op de hoogte gesteld dat ik de baan aanneem en honderd andere dingen. Tot slot afscheid genomen van mijn collega's van de snackbar waar ik noodgedwongen moest werken om rond te kunnen komen.
Nu ga ik doen waarvoor ik ben opgeleid. Les geven op een basisschool in Rouissalon. Een brede glimlach glijdt over mijn gezicht en ik verstevig mijn greep op het stuur. Gelukkig hoort een klein gemeubileerd appartement bij de baan. Het is nog rustig als ik de snelweg oprijd en vol gas geef. Ik werp een snelle blik op mijn telefoonscherm. Nog driehonderd kilometer. De ruitenwissers tikken als een metronoom en brengen mij tot rust. Ontspannen leun ik achterover. Over een kleine drie uur begint mijn nieuwe leven.

Het is halverwege de ochtend als ik de winkelstraat van het dorp binnenrijd,begeleid door een voorzichtig zonnetje. Een slagerij, drogist , kleine supermarkt , kapper een stomerij en een handvol andere zaakjes. Waarschijnlijk de enige winkelstraat in het hele dorp. Voor meer winkels zal ik naar de stad moeten.
Rustig rijd ik verder en kijk naar mensen die passeren of voor hun huis op een bankje zitten. Het geheel ademt een rustig en gemoedelijk sfeertje uit.
Tien minuten later parkeer ik voor een langwerpig gebouw met een grasveld en een klein speelplaatsje. Het hoofdgebouw is in vrolijke kleuren beschilderd.
Rondom het gebouw is het stil. Het fietsenrek is bijna leeg en op de parkeerplaats staan een paar auto's.
Ik hang mijn tas over mijn schouder en loop naar de deur. Die is open. Stemmen dwarrelen me tegemoet.
Een vrouw met een saaie jurk, behangen met sieraden en een vriendelijk gezicht doet net een deur open en kijkt me aan.
'Jij moet Pauline zijn, 'zegt ze .'Kom verder. We zijn bezig met de dagsluiting. '
Ik loop met haar langs het raam en zie de lerarenkamer waar nog drie andere vrouwen en een man zitten. Hij staat op als hij me ziet en loopt naar de deur.
'Pauline Dubois, 'zegt hij met warme stem.'Welkom op onze school. Kom binnen. '
Iedereen stelt zich voor, ik krijg koffie en terwijl ik de melk er doorheen roer luister ik naar de verhalen.
De man is de directeur en heet Arnaud Michel en de drie andere dames Liliane Sylvia en Rene. Er wordt gelachen en gepraat.
Een half uurtje later klapt Arnaud in zijn handen en staat op.
'Beste mensen, geniet van je weekend en we zien elkaar maandag weer. '
Hij kijkt mij aan.'Pauline, wil jij nog even blijven zitten? '
De anderen staan op, nemen afscheid van mij en wensen me een fijn weekend.
Vijf minuten later ben ik alleen met Arnaud.
Zijn blauwe ogen strelen bijna over mijn gezicht en blijven even hangen bij mijn borsten. Mijn lippen beginnen iets te trillen. Onzeker pareer ik zijn blik.
'Pauline, fijn dat je er bent. Als je mee wil lopen laat ik je zien waar je lokaal is. Je gaat les geven aan groep zeven. '
Hij schuift zijn stoel weg van de tafel en ik volg hem de gang door naar het op een na laatste lokaal.
'Je hebt 28 leerlingen in je klas. Het eerste lesuur begint 8.00 en 15.00 gaat de bel. Omdat veel van onze leerlingen van ver komen blijven ze over en eten tijdens de pauze in het lokaal. Ik vertrouw erop dat je de normen en waarden waar onze school om bekend staat in ere houdt. '
Hij leunt tegen de muur, slaat zijn armen over elkaar en lacht zachtjes, 'Van alle sollicitanten op deze functie heb ik jou uitgekozen vanwege je achtergrond en goede cijfers. '
Ik knik dankbaar.'Dank u. Ik zal uw vertrouwen in mij niet teleurstellen en goed...'
'Zeg maar Arnaud, 'onderbreekt hij.'We gaan hier amicaal met elkaar om. Hier geen u...'
Voor ik er erg in heb streelt hij een lok haar voor mijn ogen weg.
'Je bent erg knap en mooi, Pauline Dubois. Veel geluk en succes hier. '
Verward mompel ik een groet , draai om en ren bijna naar buiten. Als ik bij mijn auto ben hoor ik opeens een stem achter mij. Geschrokken keer ik me om. Het is Sylvia, de vrouw met de saaie jurk.
'Kijk uit met Arnaud, 'zegt ze op dringende toon.'Hij kan zijn handen niet thuis houden, als je begrijpt wat ik bedoel. Tot maandag. '
Stomverbaasd kijk ik haar na. Ze haalt haar fiets van het slot, kijkt nog even om en wuift. Dan is ze weg.

 

Dagen rijgen zich tot weken aaneen. Het lesgeven is routine geworden en de waarschuwing van Sylvia ben ik allang vergeten. Ik ben helemaal opgenomen in de kring en de kinderen zijn leergierig en makkelijk in de omgang. Elke dag realiseer ik me dat ik geluk heb gehad dat ik hier ben aangenomen en afscheid heb kunnen nemen van mijn oude flat.
Die vrijdag valt de regen met bakken uit de lucht op het moment dat ik het gebouw uit ren, het portier open van mijn Renault en mijn tas achterin gooi. Snel stap ik in en start de motor. De herfst heeft zijn intrede gedaan en invallende duisternis verdringt de grijze, grauwe dag.
Ik zet de ruitenwissers op maximum en rijd weg naar mijn warme huisje. Opeens hoor ik de motor haperen en tot mijn grote schrik verlies ik snelheid. Het zal toch niet...
Gefrustreerd sla ik met mijn vuist op het stuur. Net nu met dit hondenweer. Hoe kan dit. Vorige week heeft mijn autootje nog een grote beurt gehad en was alles in orde.
Snel stuur ik de berm in en kom pruttelend helemaal tot stilstand. Tot mijn stomme verbazing staat de benzinemeter op nul terwijl ik zeker weet dat ik pas heb getankt.
Boos trek ik mijn tas van de achterbank voor mijn telefoon als ik koplampen zie opdoemen in mijn spiegeltje.
Snel schakel ik mijn alarmlichten aan, stap uit en loop zwaaiend de weg op.
Een grote auto remt af en stopt een paar meter voor me. Arnaud stapt uit met een bezorgde trek op zijn gezicht.
'Heb je pech? '
Ik rol met mijn ogen.'Benzine op, en ik weet zeker...'
'Stap snel in, 'zegt hij. 'Ik breng je wel naar huis. Het is hondenweer. '
Haastig pak ik mijn tas, sluit de auto goed af en stap in naast Arnaud.
'Kan ik hem hier laten staan? '
Arnaud haalt zijn schouders op.'Ik laat hem morgen wel voor je wegslepen. '
Water klotst in mijn schoenen en ik voel me ellendig en drijfnat.
Arnaud ziet het en grijnst. 'Je ziet er uit als een verzopen kat. Over tien minuutjes ben je thuis. '
Ik doe mijn bril af en veeg de glazen af aan een doekje. 'Het spijt me, ik weet zeker dat ik heb getankt. '
'Geeft niets, je hebt geluk dat ik langs kwam en je zag staan. '

Acht minuten later parkeert Arnaud voor mijn deur en loopt achter mij aan naar binnen. Met de handen in de zakken kijkt hij goedkeurend om zich heen.
'Ik was vergeten hoe leuk je hier woont. Kan ik je nog ergens mee helpen? '
Hij glimlacht naar me.
Ik sla mijn ogen neer.'Ik trek even mijn natte spullen uit en danne...ga ik eten maken. '
Zijn ogen prikken in mijn rug als ik mijn drijfnatte jas ophang aan een haakje en naar de keuken loop waar de wasmachine staat. Met moeite stroop ik mijn spijkerbroek af, vouw hem dubbel en stop hem in de machine. Als ik mijn blouse en hemd heb uitgetrokken voel ik zijn warme adem in mijn nek. Gelijk schiet de waarschuwing van Sylvia door mijn hoofd.
'Zal ik je hier even mee helpen?'
Zijn stem is schor als hij mijn beha losmaakt en op het aanrecht gooi.
'Ik wil dat je nu weggaat, 'zeg ik onvast. Ik sla mijn armen voor mijn borsten in een armzalige poging me te beschermen.'Ga uit mijn huis. Nu!! '
'Praat geen onzin, 'fluistert hij in mijn oor.'Jij wil dit ook, ik zie het in je ogen. '
Hij legt zijn hand op mijn wang en aait er overheen.Dan draait hij me om, pakt mijn kin stevig vast en duwt mijn hoofd omhoog zodat ik hem recht in de ogen kijk. Ik wil me verzetten en protesteren maar op het moment dat hij zijn mond op de mijne druk en zijn tong in mij binnendringt voel ik me slap worden.
Hij pakt mijn bril en legt die op het aanrecht.
'Vergeet niet aan wie je dit huisje hebt te danken, Pauline. En je baan. Geloof me...er waren er tussen die beter waren gekwalificeerd dan jij. '
Zijn handen grijpen mijn borsten en beginnen die te masseren. Vingers spelen met mijn tepels en zijn tong die steeds veeleisender wordt in mijn mond.
Dan pakt hij me bij mijn schouders en duwt me omlaag zodat mijn gezicht bij zijn kruis komt.
'Pak hem eruit, Pauline. Doe de rits omlaag en neem hem in je mond. '
Tranen springen in mijn ogen als ik met trillende handen zijn penis uit zijn broek haal en in mijn mond neem. Hij kijkt tevreden omlaag, gefascineerd door de aanblik van zijn penis die in mijn mond gaat. Ik moet kokhalzen om hem te kunnen verwerken maar hij grijpt mijn hoofd,spietst me op zijn pik en begint me in mijn mond te neuken. Hij legt zijn hand in mijn nek, grijpt mijn haren vast en gaat nog dieper. Ik hap naar adem en voel dat hij tot aan zijn ballen in mijn mond zit.
Net zo snel als hij hem in mijn mond stopte haalt hij hem er ook weer uit en tilt me op.
'We hebben een lange avond voor ons, 'fluistert hij.'Je hebt een verrukkelijk lichaam. '
Terwijl hij me naar de slaapkamer draagt bekruipt me een afschuwelijke gedachte. Zou hij me echt hebben aangenomen alleen maar voor de seks?
Voorzichtig legt hij me op bed en kleedt zich snel uit. Mijn mond voelt kurkdroog en ik heb moeite mijn hartslag onder controle te krijgen bij het zien van zijn erectie.
Het bed buigt door onder zijn gewicht als hij zich positioneert tussen mijn benen.
'Ik ga nu je slipje uittrekken,liefje. '
Ik heb me nog nooit zo naakt en kwetsbaar gevoeld als nu en ik druk mijn benen defensief tegen elkaar. Zijn ogen worden donker.
'Dit is wat je wil, Pauline. Ik wist het gelijk toen ik je foto zag. Ik raakte door je geobsedeerd. Dagen en nachten liep ik met jouw foto in mijn gedachten en verlangde ik ernaar jou tot de mijne te maken. '
Zijn duimen haken zich achter mijn slip en trekken hem uit. Zijn ogen laten mij niet los. Dan ligt hij bovenop me en kust me alsof ik aan hem toebehoor. Ik beef over mijn hele lichaam en hij merkt het.
'Maak je geen zorgen, Pauline, 'fluistert hij in mijn oor.'Ik zal je geen pijn doen. Je zal genieten van elke minuut dat ik bij je ben en in je ben. '
Ik schud zwijgend mijn hoofd maar hij glimlacht alsof hij dat had verwacht.
Hij kust mijn borsten en laat zijn tong langzaam over mijn buik omlaag glijden , alsof hij geniet van iedere minuut, totdat hij bij mijn vagina is.
Opeens stoot zijn tong naar binnen en vind mijn clitoris, likt en zuigt eraan.
Mijn rug kromt zich en een kreet van genot ontsnapt me. Aangemoedigd gaat hij dieper en ontdekt elk plooitje en plekje van mijn vagina.
'Ja...ja...'kreun ik en schok met mijn hele lichaam. Een ongekende sensatie maakt zich van mij meester. Mijn ademhaling versnelt en bloed raast door mijn aderen.
Ik lik over mijn lippen en voel hoe hartstocht zich meester maakt van mij.
Arnaud plaagt me met zijn tong en voelt dat ik steeds natter word. Hij trekt zich terug. Ik heb kippenvel over mijn hele lichaam. Voorzichtig bijt hij me in mijn oorlel.
'Ben je klaar voor me, Pauline, 'mompelt hij in mijn oor.'Kan je me hebben? '
Ik kan geen woorden vinden, alleen maar kreunen.
'Wil je dat ik je neuk, Pauline.Zeg het. Ik wil het nu van je horen. '
'Ja, 'hijg ik.'Ga door...'
Ik sta versteld van mijn eigen bekentenis. Mijn lichaam brandt van verlangen.
'Neuk me. '
Arnaud opent mijn benen en brengt zijn keiharde pik naar de ingang van mijn hete kloppende grotje. Dan stoot hij in één keer door en begraaft zich in de satijnen greep van mijn vagina. Ik verlies mijn zelfbeheersing en geef me helemaal aan hem over. Onsamenhangende kreetjes van genot rollen over mijn lippen.
Arnaud neukt steeds dieper en sneller, verlangt ernaar mij genot te schenken.
Alles om me heen vervaagt. Zweet staat op mijn voorhoofd als ik voel dat een uibarsting niet lang meer op zich zal laten wachten. Ik klem mijn kut om zijn pik.
Het bed schudt onder het geweld waarmee Arnaud mij berijdt. Dan gooit hij zijn hoofd achterover en komen we samen explosief klaar. Schokkend ontlaadt hij een warme stroom sperma en valt uiteindelijk op me neer.
Geil en sperma loopt uit mijn kut en plakt op mijn bovenbenen. Minutenlang liggen we op elkaar totdat Arnaud zijn ogen opent. Glazig kijk ik hem aan. Het genot is overweldigend en niet met woorden te beschrijven.
Zijn vingers glijden tussen mijn benen en beroeren mijn kut. Dan wringt hij mijn mond open en duwt zijn vingers naar binnen. Ik proef mijn eigen sappen.
'Jij bent nu van mij, Pauline, 'zegt hij schor.' Ik ben de enige die jou genot schenkt waar ik wil en wanneer ik wil. '
Ik knik wild. Het enige waar ik naar verlang is totale bevrediging van mijn lusten.
Wanhopig probeer ik de gevoelens die me als lava overspoelen een plaats te geven. Rustig nu lig ik in zijn armen en hij streelt mijn haar.
Dan rolt hij me opzij en fluistert in mijn oor.'Ik ga iets bij je doen, liefje. Wees niet bang. Ga op je knieën. '
Hij kust mijn onderrug en laat zijn handen over mijn billen glijden, dan glijdt een vinger naar mijn anus en blijft daar hangen.
Oh, God. Ik sluit een ogenblik mijn ogen en grijp de ornamenten van het bed stevig vast.
'Ik ga je neuken in je kont, Pauline.'
Hij schuift zijn vingers mijn kut in en smeert dan mijn geil in mijn aars. Ik stoot mijn kont achteruit, bied mijzelf ademloos aan. Twee vingers zoeken hun weg naar binnen.
'Ik maak even ruimte, 'zegt Arnaud schor.Dan grijpen zijn sterke handen mijn heupen vast en voel ik zijn eikel dwingend bij mijn bilspleet.
'Daar komt ie...'
Een golf van opwinding spoelt over me heen als hij zijn keiharde pik bij me naar binnenbrengt. Ik kreun van genot.'Ja, 'zucht ik.'Dieper...jaaa!!! '
Aangemoedigd door mijn kreetjes stoot Arnaud voorzichtig verder totdat hij uiteindelijk tot aan zijn ballen in mijn kont zit. Dan begint hij me te neuken.
Het bed schudt heen en weer onder het geweld waarmee hij bezit van mijn lichaam neemt. Schreeuwend kom ik explosief klaar. Ik wil meer, moet meer...Wat is er met mij aan de hand. Mijn kont staat in brand. Dan laat hij mijn heupen los en zoeken zijn vingers naar mijn clitoris. Op het moment dat hij me daar aanraakt val ik in diuizend stukken uiteen. Ik heb geen controle meer over mezelf. Het enige wat telt is mijn verlangen naar overheersing.
'Harder, ' schreeuw ik.'Neuk me , Arnaud. '
Arnaud laat alle voorzichtigheid nu varen en berijdt me als een wild beest.
Het is alsof een electrische lading door mijn lichaam schiet. Dan trekt hij zich terug, draait me om en kijkt me in de ogen.Hij ziet het verlangen in mijn dromerige ogen.
Ik open mijn mond als hij aan zijn pik gaat sjorren en binnen een minuut voel ik zijn warme sperma over mijn gezicht en in mijn haren.Ik val op bed, leeg, doodop en emotioneel uitgeput. Hij kust me teder en streelt over mijn haar.
Na een paar minuten staat hij op en loopt naar de keuken. Tien minuten later verschijnt hij in de deuropening met zijn kleren aan.
'Ik zie je maandag op school, Pauline. Je auto staat morgen weer voor je deur, daar zal ik voor zorgen. '
Ik knik wezenloos en hoor de de deur achter hem dichtslaan. Opeens is het stil in huis en voel ik me hopeloos alleen. Wankelend sta ik op en kruip onder de douche.
Het warme water stroomt over me heen en spoelt Arnaud zijn aanwezigheid van me af. Een rilling loopt over mijn rug als ik denk aan wat er met me is gebeurt. Het beangstigd me en tegelijk wind het me op. Toen ik de baan aannam had ik nooit kunnen dromen dat Arnaud de regie over mijn leven zou nemen. En over mijn lichaam...alleen al de gedachte aan hem doet een orgasme bij me opkomen.
Rozig droog ik me af, kruip mijn bed in en intens tevreden val ik in slaap.

De week kruipt voorbij en ik begin te denken dat het iets eenmaligs is geweest.
Arnaud kijkt me nauwelijks aan bij de dag openingen en als we elkaar passeren in de gangen keurt hij me geen blik waardig.
Sinds hij me heeft misbruikt kan ik het gevoel niet meer van me af zetten. Vlinders krioelen in mijn buik en mijn keel is droog als ik eraan denk hoe zijn vingers op ontdekkingstocht gingen in mijn lichaam.
Ik voel me net een bakvis op de basisschool met haar eerste verliefdheid.
Tot die vrijdag...

'Pauline, wil je nog even op kantoor komen voor je weggaat? '
Hij kijkt om de hoek. Het lokaal is leeg en ik ben bezig met de les voorbereidingen voor maandag.
Ik kijk verrast op en knik haastig.
'Eh, ja...natuurlijk.'
Zijn glimlach glijdt als honing over me heen.
Vol verwachting loop ik iets later door het verlaten gebouw naar zijn kantoor. Mijn tepels zijn nu al zo hard dat het bijna pijn doet. Mijn clitoris klopt van opwinding.
Ik klop en open de deur.Arnaud zit achter zijn bureau en lacht als ik binnenkom.
'Kom verder, wil je deur achter je dicht doen? '
Hij rijdt zijn stoel om het bureau, grijpt mijn hand en trekt me bij hem op schoot.
Dan kijkt hij me in de ogen, trekt een vinger langs mijn lippen en duwt die mijn mond in.
'Jij bent van mij, Pauline, 'fluistert hij.'Je behoort mij toe. Ik kan je nemen waar en wanneer ik wil. '
Ik snik en zijn woorden komen als een bevestiging van waar ik al de hele week naar verlang. Het vuur waarvan ik dacht dat het was uitgedoofd brandt in zijn ogen.
'Ga op je knieën. '
Zonder hem aan te kijken doe ik wat hij vraagt. Dan streelt hij over mijn gezicht, pakt mijn haar en doet het naar achteren.
'Pak hem eruit, Pauline.En zuig me af. '
Mijn verlangen om hem te proeven en genot te schenken overweldigd me. Gretig pak ik zijn stijve pik uit zijn broek en lik met mijn tong over zijn eikel. Hij trekt hem uit mijn mond en glijdt ermee over mijn gezicht, trekt een spoor van voorvocht over mijn kin en wangen en duwt hem dan weer in mijn mond.
Ik zuig hem zo diep mogelijk naar binnen en voel hem opzwellen.
Mijn handen masseren hem stevig en ik voer het tempo op. Hij kreunt en gromt en grijpt mijn hoofd vast. Hij neukt me in mijn mond met een woeste felheid. Opeens voel ik het...O, God. Kleverige warme vloeistof stroomt over mijn tong en vult mijn keel. Zijn heupen schokken wild. Elk druppeltje pers ik uit zijn slapper wordende penis totdat hij uit mijn mond glijdt.
Uitgeput lig ik op de grond. Kijk op en zie de bevrediging in zijn ogen.
Hij helpt me opstaan en verward kijk ik hem aan. Ik ben vol verwachting zijn kantoor binnen gegaan en is het nu al klaar?
Arnaud ziet de onzekerheid in mijn ogen en glimlacht.
'Vanavond kom ik je ophalen. Zorg dat je 19.00 klaar staat. '

We stoppen voor een groot huis aan de voet van een heuvel en omringd door hoge bomen.
Naar adem happend stap ik uit en kijk Arnaud aan.
'Is dit jouw huis? '
Arnaud lacht om de uitdrukking op mijn gezicht. 'Kom maar mee.Krijg je een rondleiding. '
Hij neemt me bij mijn elleboog mee naar binnen en een half uur later val ik neer op een heerlijke stoel in de ruime huiskamer.
'Mijn huisje kan hier vier keer in, 'zucht ik.
Arnaud staat voor me met de armen over elkaar.'Er is een kamer die je nog niet hebt gezien, Pauline. '
Hij staart me doordringend aan maar zonder te knipperen doorsta ik zijn blik.
Arnaud pakt me bij mijn pols en trekt me uit de stoel.
Ik lik langs mijn lippen, volg hem een gang in en een stenen trapje af. We stoppen voor een deur met ijzerbeslag.
Hij kijkt me aan.'Ben je er klaar voor? '
Een huivering loopt over mijn rug maar ik knik en recht mijn rug.
Arnaud opent de deur en als ik over de drempel stap sla ik een hand voor mijn mond. In de ruime kamer staat een houten stellage met touwen en kettingen aan bevestigd, Aan de muur hangen diverse seks attributen. Verder staat er een bed en twee matrassen op de grond. Een grote ladenkast completeert de kamer.
'Kleed je uit. '
De spanning die ik al voelde breidt zich uit in mijn lichaam. Onder Arnaud's starende blik kleed ik me langzaam uit totdat ik alleen in slip en beha voor hem sta. Hij loopt naar de kast, trekt een la open en pakt een zwarte doek die hij voor mijn ogen bind. Dan trekt hij mijn beha los en laat die op de grond vallen. Hij wrijft met zijn duimen over mijn tepels totdat ze hard worden en mijn slipje al nat is van mijn vocht.
Zijn vingers haken achter de stof en trekken de slip omlaag.
'Stap eruit. '
Gehoorzaam doe ik wat hij zegt.
Dan leid hij me naar het geraamte en legt me er voorzichtig op. De spanning wordt me bijna teveel en ik hap naar adem.
'Wat ga je doen. 'fluister ik. Mijn maag trekt zich samen en ik heb me nog nooit zo hulpeloos en kwetsbaar gevoeld als nu.
Arnaud streelt mijn billen voordat hij mijn benen uit elkaar trekt en mijn enkels vastbind. Vervolgens bind hij met riempjes mijn polsen vast zodat ik geen kant meer op kan.
Opeens hoor ik iets door de lucht suizen en een harde klap op mijn linkerbil. Ik schreeuw van schrik als het hout mijn andere bil raakt. Minutenlang gaat hij minutieus door.
Een ongekende sensatie trekt door mijn lichaam als hij me raakt op weer een andere plaats. Ik gil van genot en kronkel op het rek.
'Je geniet hiervan, he, ' beet Arnaud me buiten adem toe.'Je bent een hoer. '
Hij stopt met de peddel en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren.
'Ik noem je vanaf nu L. Dat staat voor liefde en leven. '
Ik kreun en voel mijn vagina druipen.'Ga door, 'smeek ik.'Laat me klaarkomen. '
Arnaud masseert met zijn vingers en zijn tong mijn dampende kut waarbij hij geen plekje onberoerd laat, maar zorgt er angstvallig voor dat hij mijn clitoris niet aanraakt. Een golf van genot kruipt langs mijn rug omhoog.
Ik schreeuw het uit , smeek hem verder te gaan voor ik gek wordt en in duizenden stukjes uit elkaar val...

Mijn naam is Pauline Dubois en ik geef les op een basisschool in de Provence. Ik ben de seksslavin van Arnaud Michel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het begint op het moment dat ik de brief zie liggen op de deurmat. De adem stokt in mijn keel. Snel zet ik de boodschappentas in de keuken, haast me terug en raap hem op. Mijn naam, Pauline Dubois en adres staan groot op de envelop in sierlijke letters. Iemand heeft zijn best gedaan.
Met trillende vingers scheur ik de envelop open en trek de brief eruit. Mijn hart roffelt in mijn borstkas.
Op weg naar de zitkamer neem ik de inhoud in me op , gooi hem weg en spring juichend een gat in de lucht. Ik doe mijn bril af en wrijf met mijn knuisten over mijn natte ogen. Eindelijk is het gelukt en met een diepe zucht laat ik me op terug op de bank vallen. Opgewonden sta ik op, loop naar de keuken,schuif het raampje open en neem de grijze anonieme galerijflats in mij op waar ik drie jaar tegenaan heb moeten kijken. Tien verdiepingen beneden mij loopt een man met zijn hond, haastten mensen zich naar hun bestemming en braakt een eindeloze stroom auto's stank en uitlaatgassen uit.
Bij een kaal boompje staat mijn kleine rode Renault. Ik beef nog steeds van opwinding en sla mijn armen over elkaar. Ik realiseer me nu dat over drie dagen mijn reis begint. Die nacht lig ik nog heel lang wakker, luisterend naar de geluiden van de grote stad. Dan sluit ik mijn ogen en wordt mijn ademhaling trager. Ik slaap.

Het regent een beetje en het is nog donker als ik de parkeerplaats afrijd en koers zet naar het zuiden van de Provence. De afgelopen dagen heb ik veel moeten regelen. De huur van mijn appartement opgezegd, mijn nieuwe werkgever ervan op de hoogte gesteld dat ik de baan aanneem en honderd andere dingen. Tot slot afscheid genomen van mijn collega's van de snackbar waar ik noodgedwongen moest werken om rond te kunnen komen.
Nu ga ik doen waarvoor ik ben opgeleid. Les geven op een basisschool in Rouissalon. Een brede glimlach glijdt over mijn gezicht en ik verstevig mijn greep op het stuur. Gelukkig hoort een klein gemeubileerd appartement bij de baan. Het is nog rustig als ik de snelweg oprijd en vol gas geef. Ik werp een snelle blik op mijn telefoonscherm. Nog driehonderd kilometer. De ruitenwissers tikken als een metronoom en brengen mij tot rust. Ontspannen leun ik achterover. Over een kleine drie uur begint mijn nieuwe leven.

Het is halverwege de ochtend als ik de winkelstraat van het dorp binnenrijd,begeleid door een voorzichtig zonnetje. Een slagerij, drogist , kleine supermarkt , kapper een stomerij en een handvol andere zaakjes. Waarschijnlijk de enige winkelstraat in het hele dorp. Voor meer winkels zal ik naar de stad moeten.
Rustig rijd ik verder en kijk naar mensen die passeren of voor hun huis op een bankje zitten. Het geheel ademt een rustig en gemoedelijk sfeertje uit.
Tien minuten later parkeer ik voor een langwerpig gebouw met een grasveld en een klein speelplaatsje. Het hoofdgebouw is in vrolijke kleuren beschilderd.
Rondom het gebouw is het stil. Het fietsenrek is bijna leeg en op de parkeerplaats staan een paar auto's.
Ik hang mijn tas over mijn schouder en loop naar de deur. Die is open. Stemmen dwarrelen me tegemoet.
Een vrouw met een saaie jurk, behangen met sieraden en een vriendelijk gezicht doet net een deur open en kijkt me aan.
'Jij moet Pauline zijn, 'zegt ze .'Kom verder. We zijn bezig met de dagsluiting. '
Ik loop met haar langs het raam en zie de lerarenkamer waar nog drie andere vrouwen en een man zitten. Hij staat op als hij me ziet en loopt naar de deur.
'Pauline Dubois, 'zegt hij met warme stem.'Welkom op onze school. Kom binnen. '
Iedereen stelt zich voor, ik krijg koffie en terwijl ik de melk er doorheen roer luister ik naar de verhalen.
De man is de directeur en heet Arnaud Michel en de drie andere dames Liliane Sylvia en Rene. Er wordt gelachen en gepraat.
Een half uurtje later klapt Arnaud in zijn handen en staat op.
'Beste mensen, geniet van je weekend en we zien elkaar maandag weer. '
Hij kijkt mij aan.'Pauline, wil jij nog even blijven zitten? '
De anderen staan op, nemen afscheid van mij en wensen me een fijn weekend.
Vijf minuten later ben ik alleen met Arnaud.
Zijn blauwe ogen strelen bijna over mijn gezicht en blijven even hangen bij mijn borsten. Mijn lippen beginnen iets te trillen. Onzeker pareer ik zijn blik.
'Pauline, fijn dat je er bent. Als je mee wil lopen laat ik je zien waar je lokaal is. Je gaat les geven aan groep zeven. '
Hij schuift zijn stoel weg van de tafel en ik volg hem de gang door naar het op een na laatste lokaal.
'Je hebt 28 leerlingen in je klas. Het eerste lesuur begint 8.00 en 15.00 gaat de bel. Omdat veel van onze leerlingen van ver komen blijven ze over en eten tijdens de pauze in het lokaal. Ik vertrouw erop dat je de normen en waarden waar onze school om bekend staat in ere houdt. '
Hij leunt tegen de muur, slaat zijn armen over elkaar en lacht zachtjes, 'Van alle sollicitanten op deze functie heb ik jou uitgekozen vanwege je achtergrond en goede cijfers. '
Ik knik dankbaar.'Dank u. Ik zal uw vertrouwen in mij niet teleurstellen en goed...'
'Zeg maar Arnaud, 'onderbreekt hij.'We gaan hier amicaal met elkaar om. Hier geen u...'
Voor ik er erg in heb streelt hij een lok haar voor mijn ogen weg.
'Je bent erg knap en mooi, Pauline Dubois. Veel geluk en succes hier. '
Verward mompel ik een groet , draai om en ren bijna naar buiten. Als ik bij mijn auto ben hoor ik opeens een stem achter mij. Geschrokken keer ik me om. Het is Sylvia, de vrouw met de saaie jurk.
'Kijk uit met Arnaud, 'zegt ze op dringende toon.'Hij kan zijn handen niet thuis houden, als je begrijpt wat ik bedoel. Tot maandag. '
Stomverbaasd kijk ik haar na. Ze haalt haar fiets van het slot, kijkt nog even om en wuift. Dan is ze weg.

 

Dagen rijgen zich tot weken aaneen. Het lesgeven is routine geworden en de waarschuwing van Sylvia ben ik allang vergeten. Ik ben helemaal opgenomen in de kring en de kinderen zijn leergierig en makkelijk in de omgang. Elke dag realiseer ik me dat ik geluk heb gehad dat ik hier ben aangenomen en afscheid heb kunnen nemen van mijn oude flat.
Die vrijdag valt de regen met bakken uit de lucht op het moment dat ik het gebouw uit ren, het portier open van mijn Renault en mijn tas achterin gooi. Snel stap ik in en start de motor. De herfst heeft zijn intrede gedaan en invallende duisternis verdringt de grijze, grauwe dag.
Ik zet de ruitenwissers op maximum en rijd weg naar mijn warme huisje. Opeens hoor ik de motor haperen en tot mijn grote schrik verlies ik snelheid. Het zal toch niet...
Gefrustreerd sla ik met mijn vuist op het stuur. Net nu met dit hondenweer. Hoe kan dit. Vorige week heeft mijn autootje nog een grote beurt gehad en was alles in orde.
Snel stuur ik de berm in en kom pruttelend helemaal tot stilstand. Tot mijn stomme verbazing staat de benzinemeter op nul terwijl ik zeker weet dat ik pas heb getankt.
Boos trek ik mijn tas van de achterbank voor mijn telefoon als ik koplampen zie opdoemen in mijn spiegeltje.
Snel schakel ik mijn alarmlichten aan, stap uit en loop zwaaiend de weg op.
Een grote auto remt af en stopt een paar meter voor me. Arnaud stapt uit met een bezorgde trek op zijn gezicht.
'Heb je pech? '
Ik rol met mijn ogen.'Benzine op, en ik weet zeker...'
'Stap snel in, 'zegt hij. 'Ik breng je wel naar huis. Het is hondenweer. '
Haastig pak ik mijn tas, sluit de auto goed af en stap in naast Arnaud.
'Kan ik hem hier laten staan? '
Arnaud haalt zijn schouders op.'Ik laat hem morgen wel voor je wegslepen. '
Water klotst in mijn schoenen en ik voel me ellendig en drijfnat.
Arnaud ziet het en grijnst. 'Je ziet er uit als een verzopen kat. Over tien minuutjes ben je thuis. '
Ik doe mijn bril af en veeg de glazen af aan een doekje. 'Het spijt me, ik weet zeker dat ik heb getankt. '
'Geeft niets, je hebt geluk dat ik langs kwam en je zag staan. '

Acht minuten later parkeert Arnaud voor mijn deur en loopt achter mij aan naar binnen. Met de handen in de zakken kijkt hij goedkeurend om zich heen.
'Ik was vergeten hoe leuk je hier woont. Kan ik je nog ergens mee helpen? '
Hij glimlacht naar me.
Ik sla mijn ogen neer.'Ik trek even mijn natte spullen uit en danne...ga ik eten maken. '
Zijn ogen prikken in mijn rug als ik mijn drijfnatte jas ophang aan een haakje en naar de keuken loop waar de wasmachine staat. Met moeite stroop ik mijn spijkerbroek af, vouw hem dubbel en stop hem in de machine. Als ik mijn blouse en hemd heb uitgetrokken voel ik zijn warme adem in mijn nek. Gelijk schiet de waarschuwing van Sylvia door mijn hoofd.
'Zal ik je hier even mee helpen?'
Zijn stem is schor als hij mijn beha losmaakt en op het aanrecht gooi.
'Ik wil dat je nu weggaat, 'zeg ik onvast. Ik sla mijn armen voor mijn borsten in een armzalige poging me te beschermen.'Ga uit mijn huis. Nu!! '
'Praat geen onzin, 'fluistert hij in mijn oor.'Jij wil dit ook, ik zie het in je ogen. '
Hij legt zijn hand op mijn wang en aait er overheen.Dan draait hij me om, pakt mijn kin stevig vast en duwt mijn hoofd omhoog zodat ik hem recht in de ogen kijk. Ik wil me verzetten en protesteren maar op het moment dat hij zijn mond op de mijne druk en zijn tong in mij binnendringt voel ik me slap worden.
Hij pakt mijn bril en legt die op het aanrecht.
'Vergeet niet aan wie je dit huisje hebt te danken, Pauline. En je baan. Geloof me...er waren er tussen die beter waren gekwalificeerd dan jij. '
Zijn handen grijpen mijn borsten en beginnen die te masseren. Vingers spelen met mijn tepels en zijn tong die steeds veeleisender wordt in mijn mond.
Dan pakt hij me bij mijn schouders en duwt me omlaag zodat mijn gezicht bij zijn kruis komt.
'Pak hem eruit, Pauline. Doe de rits omlaag en neem hem in je mond. '
Tranen springen in mijn ogen als ik met trillende handen zijn penis uit zijn broek haal en in mijn mond neem. Hij kijkt tevreden omlaag, gefascineerd door de aanblik van zijn penis die in mijn mond gaat. Ik moet kokhalzen om hem te kunnen verwerken maar hij grijpt mijn hoofd,spietst me op zijn pik en begint me in mijn mond te neuken. Hij legt zijn hand in mijn nek, grijpt mijn haren vast en gaat nog dieper. Ik hap naar adem en voel dat hij tot aan zijn ballen in mijn mond zit.
Net zo snel als hij hem in mijn mond stopte haalt hij hem er ook weer uit en tilt me op.
'We hebben een lange avond voor ons, 'fluistert hij.'Je hebt een verrukkelijk lichaam. '
Terwijl hij me naar de slaapkamer draagt bekruipt me een afschuwelijke gedachte. Zou hij me echt hebben aangenomen alleen maar voor de seks?
Voorzichtig legt hij me op bed en kleedt zich snel uit. Mijn mond voelt kurkdroog en ik heb moeite mijn hartslag onder controle te krijgen bij het zien van zijn erectie.
Het bed buigt door onder zijn gewicht als hij zich positioneert tussen mijn benen.
'Ik ga nu je slipje uittrekken,liefje. '
Ik heb me nog nooit zo naakt en kwetsbaar gevoeld als nu en ik druk mijn benen defensief tegen elkaar. Zijn ogen worden donker.
'Dit is wat je wil, Pauline. Ik wist het gelijk toen ik je foto zag. Ik raakte door je geobsedeerd. Dagen en nachten liep ik met jouw foto in mijn gedachten en verlangde ik ernaar jou tot de mijne te maken. '
Zijn duimen haken zich achter mijn slip en trekken hem uit. Zijn ogen laten mij niet los. Dan ligt hij bovenop me en kust me alsof ik aan hem toebehoor. Ik beef over mijn hele lichaam en hij merkt het.
'Maak je geen zorgen, Pauline, 'fluistert hij in mijn oor.'Ik zal je geen pijn doen. Je zal genieten van elke minuut dat ik bij je ben en in je ben. '
Ik schud zwijgend mijn hoofd maar hij glimlacht alsof hij dat had verwacht.
Hij kust mijn borsten en laat zijn tong langzaam over mijn buik omlaag glijden , alsof hij geniet van iedere minuut, totdat hij bij mijn vagina is.
Opeens stoot zijn tong naar binnen en vind mijn clitoris, likt en zuigt eraan.
Mijn rug kromt zich en een kreet van genot ontsnapt me. Aangemoedigd gaat hij dieper en ontdekt elk plooitje en plekje van mijn vagina.
'Ja...ja...'kreun ik en schok met mijn hele lichaam. Een ongekende sensatie maakt zich van mij meester. Mijn ademhaling versnelt en bloed raast door mijn aderen.
Ik lik over mijn lippen en voel hoe hartstocht zich meester maakt van mij.
Arnaud plaagt me met zijn tong en voelt dat ik steeds natter word. Hij trekt zich terug. Ik heb kippenvel over mijn hele lichaam. Voorzichtig bijt hij me in mijn oorlel.
'Ben je klaar voor me, Pauline, 'mompelt hij in mijn oor.'Kan je me hebben? '
Ik kan geen woorden vinden, alleen maar kreunen.
'Wil je dat ik je neuk, Pauline.Zeg het. Ik wil het nu van je horen. '
'Ja, 'hijg ik.'Ga door...'
Ik sta versteld van mijn eigen bekentenis. Mijn lichaam brandt van verlangen.
'Neuk me. '
Arnaud opent mijn benen en brengt zijn keiharde pik naar de ingang van mijn hete kloppende grotje. Dan stoot hij in één keer door en begraaft zich in de satijnen greep van mijn vagina. Ik verlies mijn zelfbeheersing en geef me helemaal aan hem over. Onsamenhangende kreetjes van genot rollen over mijn lippen.
Arnaud neukt steeds dieper en sneller, verlangt ernaar mij genot te schenken.
Alles om me heen vervaagt. Zweet staat op mijn voorhoofd als ik voel dat een uibarsting niet lang meer op zich zal laten wachten. Ik klem mijn kut om zijn pik.
Het bed schudt onder het geweld waarmee Arnaud mij berijdt. Dan gooit hij zijn hoofd achterover en komen we samen explosief klaar. Schokkend ontlaadt hij een warme stroom sperma en valt uiteindelijk op me neer.
Geil en sperma loopt uit mijn kut en plakt op mijn bovenbenen. Minutenlang liggen we op elkaar totdat Arnaud zijn ogen opent. Glazig kijk ik hem aan. Het genot is overweldigend en niet met woorden te beschrijven.
Zijn vingers glijden tussen mijn benen en beroeren mijn kut. Dan wringt hij mijn mond open en duwt zijn vingers naar binnen. Ik proef mijn eigen sappen.
'Jij bent nu van mij, Pauline, 'zegt hij schor.' Ik ben de enige die jou genot schenkt waar ik wil en wanneer ik wil. '
Ik knik wild. Het enige waar ik naar verlang is totale bevrediging van mijn lusten.
Wanhopig probeer ik de gevoelens die me als lava overspoelen een plaats te geven. Rustig nu lig ik in zijn armen en hij streelt mijn haar.
Dan rolt hij me opzij en fluistert in mijn oor.'Ik ga iets bij je doen, liefje. Wees niet bang. Ga op je knieën. '
Hij kust mijn onderrug en laat zijn handen over mijn billen glijden, dan glijdt een vinger naar mijn anus en blijft daar hangen.
Oh, God. Ik sluit een ogenblik mijn ogen en grijp de ornamenten van het bed stevig vast.
'Ik ga je neuken in je kont, Pauline.'
Hij schuift zijn vingers mijn kut in en smeert dan mijn geil in mijn aars. Ik stoot mijn kont achteruit, bied mijzelf ademloos aan. Twee vingers zoeken hun weg naar binnen.
'Ik maak even ruimte, 'zegt Arnaud schor.Dan grijpen zijn sterke handen mijn heupen vast en voel ik zijn eikel dwingend bij mijn bilspleet.
'Daar komt ie...'
Een golf van opwinding spoelt over me heen als hij zijn keiharde pik bij me naar binnenbrengt. Ik kreun van genot.'Ja, 'zucht ik.'Dieper...jaaa!!! '
Aangemoedigd door mijn kreetjes stoot Arnaud voorzichtig verder totdat hij uiteindelijk tot aan zijn ballen in mijn kont zit. Dan begint hij me te neuken.
Het bed schudt heen en weer onder het geweld waarmee hij bezit van mijn lichaam neemt. Schreeuwend kom ik explosief klaar. Ik wil meer, moet meer...Wat is er met mij aan de hand. Mijn kont staat in brand. Dan laat hij mijn heupen los en zoeken zijn vingers naar mijn clitoris. Op het moment dat hij me daar aanraakt val ik in diuizend stukken uiteen. Ik heb geen controle meer over mezelf. Het enige wat telt is mijn verlangen naar overheersing.
'Harder, ' schreeuw ik.'Neuk me , Arnaud. '
Arnaud laat alle voorzichtigheid nu varen en berijdt me als een wild beest.
Het is alsof een electrische lading door mijn lichaam schiet. Dan trekt hij zich terug, draait me om en kijkt me in de ogen.Hij ziet het verlangen in mijn dromerige ogen.
Ik open mijn mond als hij aan zijn pik gaat sjorren en binnen een minuut voel ik zijn warme sperma over mijn gezicht en in mijn haren.Ik val op bed, leeg, doodop en emotioneel uitgeput. Hij kust me teder en streelt over mijn haar.
Na een paar minuten staat hij op en loopt naar de keuken. Tien minuten later verschijnt hij in de deuropening met zijn kleren aan.
'Ik zie je maandag op school, Pauline. Je auto staat morgen weer voor je deur, daar zal ik voor zorgen. '
Ik knik wezenloos en hoor de de deur achter hem dichtslaan. Opeens is het stil in huis en voel ik me hopeloos alleen. Wankelend sta ik op en kruip onder de douche.
Het warme water stroomt over me heen en spoelt Arnaud zijn aanwezigheid van me af. Een rilling loopt over mijn rug als ik denk aan wat er met me is gebeurt. Het beangstigd me en tegelijk wind het me op. Toen ik de baan aannam had ik nooit kunnen dromen dat Arnaud de regie over mijn leven zou nemen. En over mijn lichaam...alleen al de gedachte aan hem doet een orgasme bij me opkomen.
Rozig droog ik me af, kruip mijn bed in en intens tevreden val ik in slaap.

De week kruipt voorbij en ik begin te denken dat het iets eenmaligs is geweest.
Arnaud kijkt me nauwelijks aan bij de dag openingen en als we elkaar passeren in de gangen keurt hij me geen blik waardig.
Sinds hij me heeft misbruikt kan ik het gevoel niet meer van me af zetten. Vlinders krioelen in mijn buik en mijn keel is droog als ik eraan denk hoe zijn vingers op ontdekkingstocht gingen in mijn lichaam.
Ik voel me net een bakvis op de basisschool met haar eerste verliefdheid.
Tot die vrijdag...

'Pauline, wil je nog even op kantoor komen voor je weggaat? '
Hij kijkt om de hoek. Het lokaal is leeg en ik ben bezig met de les voorbereidingen voor maandag.
Ik kijk verrast op en knik haastig.
'Eh, ja...natuurlijk.'
Zijn glimlach glijdt als honing over me heen.
Vol verwachting loop ik iets later door het verlaten gebouw naar zijn kantoor. Mijn tepels zijn nu al zo hard dat het bijna pijn doet. Mijn clitoris klopt van opwinding.
Ik klop en open de deur.Arnaud zit achter zijn bureau en lacht als ik binnenkom.
'Kom verder, wil je deur achter je dicht doen? '
Hij rijdt zijn stoel om het bureau, grijpt mijn hand en trekt me bij hem op schoot.
Dan kijkt hij me in de ogen, trekt een vinger langs mijn lippen en duwt die mijn mond in.
'Jij bent van mij, Pauline, 'fluistert hij.'Je behoort mij toe. Ik kan je nemen waar en wanneer ik wil. '
Ik snik en zijn woorden komen als een bevestiging van waar ik al de hele week naar verlang. Het vuur waarvan ik dacht dat het was uitgedoofd brandt in zijn ogen.
'Ga op je knieën. '
Zonder hem aan te kijken doe ik wat hij vraagt. Dan streelt hij over mijn gezicht, pakt mijn haar en doet het naar achteren.
'Pak hem eruit, Pauline.En zuig me af. '
Mijn verlangen om hem te proeven en genot te schenken overweldigd me. Gretig pak ik zijn stijve pik uit zijn broek en lik met mijn tong over zijn eikel. Hij trekt hem uit mijn mond en glijdt ermee over mijn gezicht, trekt een spoor van voorvocht over mijn kin en wangen en duwt hem dan weer in mijn mond.
Ik zuig hem zo diep mogelijk naar binnen en voel hem opzwellen.
Mijn handen masseren hem stevig en ik voer het tempo op. Hij kreunt en gromt en grijpt mijn hoofd vast. Hij neukt me in mijn mond met een woeste felheid. Opeens voel ik het...O, God. Kleverige warme vloeistof stroomt over mijn tong en vult mijn keel. Zijn heupen schokken wild. Elk druppeltje pers ik uit zijn slapper wordende penis totdat hij uit mijn mond glijdt.
Uitgeput lig ik op de grond. Kijk op en zie de bevrediging in zijn ogen.
Hij helpt me opstaan en verward kijk ik hem aan. Ik ben vol verwachting zijn kantoor binnen gegaan en is het nu al klaar?
Arnaud ziet de onzekerheid in mijn ogen en glimlacht.
'Vanavond kom ik je ophalen. Zorg dat je 19.00 klaar staat. '

We stoppen voor een groot huis aan de voet van een heuvel en omringd door hoge bomen.
Naar adem happend stap ik uit en kijk Arnaud aan.
'Is dit jouw huis? '
Arnaud lacht om de uitdrukking op mijn gezicht. 'Kom maar mee.Krijg je een rondleiding. '
Hij neemt me bij mijn elleboog mee naar binnen en een half uur later val ik neer op een heerlijke stoel in de ruime huiskamer.
'Mijn huisje kan hier vier keer in, 'zucht ik.
Arnaud staat voor me met de armen over elkaar.'Er is een kamer die je nog niet hebt gezien, Pauline. '
Hij staart me doordringend aan maar zonder te knipperen doorsta ik zijn blik.
Arnaud pakt me bij mijn pols en trekt me uit de stoel.
Ik lik langs mijn lippen, volg hem een gang in en een stenen trapje af. We stoppen voor een deur met ijzerbeslag.
Hij kijkt me aan.'Ben je er klaar voor? '
Een huivering loopt over mijn rug maar ik knik en recht mijn rug.
Arnaud opent de deur en als ik over de drempel stap sla ik een hand voor mijn mond. In de ruime kamer staat een houten stellage met touwen en kettingen aan bevestigd, Aan de muur hangen diverse seks attributen. Verder staat er een bed en twee matrassen op de grond. Een grote ladenkast completeert de kamer.
'Kleed je uit. '
De spanning die ik al voelde breidt zich uit in mijn lichaam. Onder Arnaud's starende blik kleed ik me langzaam uit totdat ik alleen in slip en beha voor hem sta. Hij loopt naar de kast, trekt een la open en pakt een zwarte doek die hij voor mijn ogen bind. Dan trekt hij mijn beha los en laat die op de grond vallen. Hij wrijft met zijn duimen over mijn tepels totdat ze hard worden en mijn slipje al nat is van mijn vocht.
Zijn vingers haken achter de stof en trekken de slip omlaag.
'Stap eruit. '
Gehoorzaam doe ik wat hij zegt.
Dan leid hij me naar het geraamte en legt me er voorzichtig op. De spanning wordt me bijna teveel en ik hap naar adem.
'Wat ga je doen. 'fluister ik. Mijn maag trekt zich samen en ik heb me nog nooit zo hulpeloos en kwetsbaar gevoeld als nu.
Arnaud streelt mijn billen voordat hij mijn benen uit elkaar trekt en mijn enkels vastbind. Vervolgens bind hij met riempjes mijn polsen vast zodat ik geen kant meer op kan.
Opeens hoor ik iets door de lucht suizen en een harde klap op mijn linkerbil. Ik schreeuw van schrik als het hout mijn andere bil raakt. Minutenlang gaat hij minutieus door.
Een ongekende sensatie trekt door mijn lichaam als hij me raakt op weer een andere plaats. Ik gil van genot en kronkel op het rek.
'Je geniet hiervan, he, ' beet Arnaud me buiten adem toe.'Je bent een hoer. '
Hij stopt met de peddel en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren.
'Ik noem je vanaf nu L. Dat staat voor liefde en leven. '
Ik kreun en voel mijn vagina druipen.'Ga door, 'smeek ik.'Laat me klaarkomen. '
Arnaud masseert met zijn vingers en zijn tong mijn dampende kut waarbij hij geen plekje onberoerd laat, maar zorgt er angstvallig voor dat hij mijn clitoris niet aanraakt. Een golf van genot kruipt langs mijn rug omhoog.
Ik schreeuw het uit , smeek hem verder te gaan voor ik gek wordt en in duizenden stukjes uit elkaar val...

Mijn naam is Pauline Dubois en ik geef les op een basisschool in de Provence. Ik ben de seksslavin van Arnaud Michel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het begint op het moment dat ik de brief zie liggen op de deurmat. De adem stokt in mijn keel. Snel zet ik de boodschappentas in de keuken, haast me terug en raap hem op. Mijn naam, Pauline Dubois en adres staan groot op de envelop in sierlijke letters. Iemand heeft zijn best gedaan.
Met trillende vingers scheur ik de envelop open en trek de brief eruit. Mijn hart roffelt in mijn borstkas.
Op weg naar de zitkamer neem ik de inhoud in me op , gooi hem weg en spring juichend een gat in de lucht. Ik doe mijn bril af en wrijf met mijn knuisten over mijn natte ogen. Eindelijk is het gelukt en met een diepe zucht laat ik me op terug op de bank vallen. Opgewonden sta ik op, loop naar de keuken,schuif het raampje open en neem de grijze anonieme galerijflats in mij op waar ik drie jaar tegenaan heb moeten kijken. Tien verdiepingen beneden mij loopt een man met zijn hond, haastten mensen zich naar hun bestemming en braakt een eindeloze stroom auto's stank en uitlaatgassen uit.
Bij een kaal boompje staat mijn kleine rode Renault. Ik beef nog steeds van opwinding en sla mijn armen over elkaar. Ik realiseer me nu dat over drie dagen mijn reis begint. Die nacht lig ik nog heel lang wakker, luisterend naar de geluiden van de grote stad. Dan sluit ik mijn ogen en wordt mijn ademhaling trager. Ik slaap.

Het regent een beetje en het is nog donker als ik de parkeerplaats afrijd en koers zet naar het zuiden van de Provence. De afgelopen dagen heb ik veel moeten regelen. De huur van mijn appartement opgezegd, mijn nieuwe werkgever ervan op de hoogte gesteld dat ik de baan aanneem en honderd andere dingen. Tot slot afscheid genomen van mijn collega's van de snackbar waar ik noodgedwongen moest werken om rond te kunnen komen.
Nu ga ik doen waarvoor ik ben opgeleid. Les geven op een basisschool in Rouissalon. Een brede glimlach glijdt over mijn gezicht en ik verstevig mijn greep op het stuur. Gelukkig hoort een klein gemeubileerd appartement bij de baan. Het is nog rustig als ik de snelweg oprijd en vol gas geef. Ik werp een snelle blik op mijn telefoonscherm. Nog driehonderd kilometer. De ruitenwissers tikken als een metronoom en brengen mij tot rust. Ontspannen leun ik achterover. Over een kleine drie uur begint mijn nieuwe leven.

Het is halverwege de ochtend als ik de winkelstraat van het dorp binnenrijd,begeleid door een voorzichtig zonnetje. Een slagerij, drogist , kleine supermarkt , kapper een stomerij en een handvol andere zaakjes. Waarschijnlijk de enige winkelstraat in het hele dorp. Voor meer winkels zal ik naar de stad moeten.
Rustig rijd ik verder en kijk naar mensen die passeren of voor hun huis op een bankje zitten. Het geheel ademt een rustig en gemoedelijk sfeertje uit.
Tien minuten later parkeer ik voor een langwerpig gebouw met een grasveld en een klein speelplaatsje. Het hoofdgebouw is in vrolijke kleuren beschilderd.
Rondom het gebouw is het stil. Het fietsenrek is bijna leeg en op de parkeerplaats staan een paar auto's.
Ik hang mijn tas over mijn schouder en loop naar de deur. Die is open. Stemmen dwarrelen me tegemoet.
Een vrouw met een saaie jurk, behangen met sieraden en een vriendelijk gezicht doet net een deur open en kijkt me aan.
'Jij moet Pauline zijn, 'zegt ze .'Kom verder. We zijn bezig met de dagsluiting. '
Ik loop met haar langs het raam en zie de lerarenkamer waar nog drie andere vrouwen en een man zitten. Hij staat op als hij me ziet en loopt naar de deur.
'Pauline Dubois, 'zegt hij met warme stem.'Welkom op onze school. Kom binnen. '
Iedereen stelt zich voor, ik krijg koffie en terwijl ik de melk er doorheen roer luister ik naar de verhalen.
De man is de directeur en heet Arnaud Michel en de drie andere dames Liliane Sylvia en Rene. Er wordt gelachen en gepraat.
Een half uurtje later klapt Arnaud in zijn handen en staat op.
'Beste mensen, geniet van je weekend en we zien elkaar maandag weer. '
Hij kijkt mij aan.'Pauline, wil jij nog even blijven zitten? '
De anderen staan op, nemen afscheid van mij en wensen me een fijn weekend.
Vijf minuten later ben ik alleen met Arnaud.
Zijn blauwe ogen strelen bijna over mijn gezicht en blijven even hangen bij mijn borsten. Mijn lippen beginnen iets te trillen. Onzeker pareer ik zijn blik.
'Pauline, fijn dat je er bent. Als je mee wil lopen laat ik je zien waar je lokaal is. Je gaat les geven aan groep zeven. '
Hij schuift zijn stoel weg van de tafel en ik volg hem de gang door naar het op een na laatste lokaal.
'Je hebt 28 leerlingen in je klas. Het eerste lesuur begint 8.00 en 15.00 gaat de bel. Omdat veel van onze leerlingen van ver komen blijven ze over en eten tijdens de pauze in het lokaal. Ik vertrouw erop dat je de normen en waarden waar onze school om bekend staat in ere houdt. '
Hij leunt tegen de muur, slaat zijn armen over elkaar en lacht zachtjes, 'Van alle sollicitanten op deze functie heb ik jou uitgekozen vanwege je achtergrond en goede cijfers. '
Ik knik dankbaar.'Dank u. Ik zal uw vertrouwen in mij niet teleurstellen en goed...'
'Zeg maar Arnaud, 'onderbreekt hij.'We gaan hier amicaal met elkaar om. Hier geen u...'
Voor ik er erg in heb streelt hij een lok haar voor mijn ogen weg.
'Je bent erg knap en mooi, Pauline Dubois. Veel geluk en succes hier. '
Verward mompel ik een groet , draai om en ren bijna naar buiten. Als ik bij mijn auto ben hoor ik opeens een stem achter mij. Geschrokken keer ik me om. Het is Sylvia, de vrouw met de saaie jurk.
'Kijk uit met Arnaud, 'zegt ze op dringende toon.'Hij kan zijn handen niet thuis houden, als je begrijpt wat ik bedoel. Tot maandag. '
Stomverbaasd kijk ik haar na. Ze haalt haar fiets van het slot, kijkt nog even om en wuift. Dan is ze weg.

 

Dagen rijgen zich tot weken aaneen. Het lesgeven is routine geworden en de waarschuwing van Sylvia ben ik allang vergeten. Ik ben helemaal opgenomen in de kring en de kinderen zijn leergierig en makkelijk in de omgang. Elke dag realiseer ik me dat ik geluk heb gehad dat ik hier ben aangenomen en afscheid heb kunnen nemen van mijn oude flat.
Die vrijdag valt de regen met bakken uit de lucht op het moment dat ik het gebouw uit ren, het portier open van mijn Renault en mijn tas achterin gooi. Snel stap ik in en start de motor. De herfst heeft zijn intrede gedaan en invallende duisternis verdringt de grijze, grauwe dag.
Ik zet de ruitenwissers op maximum en rijd weg naar mijn warme huisje. Opeens hoor ik de motor haperen en tot mijn grote schrik verlies ik snelheid. Het zal toch niet...
Gefrustreerd sla ik met mijn vuist op het stuur. Net nu met dit hondenweer. Hoe kan dit. Vorige week heeft mijn autootje nog een grote beurt gehad en was alles in orde.
Snel stuur ik de berm in en kom pruttelend helemaal tot stilstand. Tot mijn stomme verbazing staat de benzinemeter op nul terwijl ik zeker weet dat ik pas heb getankt.
Boos trek ik mijn tas van de achterbank voor mijn telefoon als ik koplampen zie opdoemen in mijn spiegeltje.
Snel schakel ik mijn alarmlichten aan, stap uit en loop zwaaiend de weg op.
Een grote auto remt af en stopt een paar meter voor me. Arnaud stapt uit met een bezorgde trek op zijn gezicht.
'Heb je pech? '
Ik rol met mijn ogen.'Benzine op, en ik weet zeker...'
'Stap snel in, 'zegt hij. 'Ik breng je wel naar huis. Het is hondenweer. '
Haastig pak ik mijn tas, sluit de auto goed af en stap in naast Arnaud.
'Kan ik hem hier laten staan? '
Arnaud haalt zijn schouders op.'Ik laat hem morgen wel voor je wegslepen. '
Water klotst in mijn schoenen en ik voel me ellendig en drijfnat.
Arnaud ziet het en grijnst. 'Je ziet er uit als een verzopen kat. Over tien minuutjes ben je thuis. '
Ik doe mijn bril af en veeg de glazen af aan een doekje. 'Het spijt me, ik weet zeker dat ik heb getankt. '
'Geeft niets, je hebt geluk dat ik langs kwam en je zag staan. '

Acht minuten later parkeert Arnaud voor mijn deur en loopt achter mij aan naar binnen. Met de handen in de zakken kijkt hij goedkeurend om zich heen.
'Ik was vergeten hoe leuk je hier woont. Kan ik je nog ergens mee helpen? '
Hij glimlacht naar me.
Ik sla mijn ogen neer.'Ik trek even mijn natte spullen uit en danne...ga ik eten maken. '
Zijn ogen prikken in mijn rug als ik mijn drijfnatte jas ophang aan een haakje en naar de keuken loop waar de wasmachine staat. Met moeite stroop ik mijn spijkerbroek af, vouw hem dubbel en stop hem in de machine. Als ik mijn blouse en hemd heb uitgetrokken voel ik zijn warme adem in mijn nek. Gelijk schiet de waarschuwing van Sylvia door mijn hoofd.
'Zal ik je hier even mee helpen?'
Zijn stem is schor als hij mijn beha losmaakt en op het aanrecht gooi.
'Ik wil dat je nu weggaat, 'zeg ik onvast. Ik sla mijn armen voor mijn borsten in een armzalige poging me te beschermen.'Ga uit mijn huis. Nu!! '
'Praat geen onzin, 'fluistert hij in mijn oor.'Jij wil dit ook, ik zie het in je ogen. '
Hij legt zijn hand op mijn wang en aait er overheen.Dan draait hij me om, pakt mijn kin stevig vast en duwt mijn hoofd omhoog zodat ik hem recht in de ogen kijk. Ik wil me verzetten en protesteren maar op het moment dat hij zijn mond op de mijne druk en zijn tong in mij binnendringt voel ik me slap worden.
Hij pakt mijn bril en legt die op het aanrecht.
'Vergeet niet aan wie je dit huisje hebt te danken, Pauline. En je baan. Geloof me...er waren er tussen die beter waren gekwalificeerd dan jij. '
Zijn handen grijpen mijn borsten en beginnen die te masseren. Vingers spelen met mijn tepels en zijn tong die steeds veeleisender wordt in mijn mond.
Dan pakt hij me bij mijn schouders en duwt me omlaag zodat mijn gezicht bij zijn kruis komt.
'Pak hem eruit, Pauline. Doe de rits omlaag en neem hem in je mond. '
Tranen springen in mijn ogen als ik met trillende handen zijn penis uit zijn broek haal en in mijn mond neem. Hij kijkt tevreden omlaag, gefascineerd door de aanblik van zijn penis die in mijn mond gaat. Ik moet kokhalzen om hem te kunnen verwerken maar hij grijpt mijn hoofd,spietst me op zijn pik en begint me in mijn mond te neuken. Hij legt zijn hand in mijn nek, grijpt mijn haren vast en gaat nog dieper. Ik hap naar adem en voel dat hij tot aan zijn ballen in mijn mond zit.
Net zo snel als hij hem in mijn mond stopte haalt hij hem er ook weer uit en tilt me op.
'We hebben een lange avond voor ons, 'fluistert hij.'Je hebt een verrukkelijk lichaam. '
Terwijl hij me naar de slaapkamer draagt bekruipt me een afschuwelijke gedachte. Zou hij me echt hebben aangenomen alleen maar voor de seks?
Voorzichtig legt hij me op bed en kleedt zich snel uit. Mijn mond voelt kurkdroog en ik heb moeite mijn hartslag onder controle te krijgen bij het zien van zijn erectie.
Het bed buigt door onder zijn gewicht als hij zich positioneert tussen mijn benen.
'Ik ga nu je slipje uittrekken,liefje. '
Ik heb me nog nooit zo naakt en kwetsbaar gevoeld als nu en ik druk mijn benen defensief tegen elkaar. Zijn ogen worden donker.
'Dit is wat je wil, Pauline. Ik wist het gelijk toen ik je foto zag. Ik raakte door je geobsedeerd. Dagen en nachten liep ik met jouw foto in mijn gedachten en verlangde ik ernaar jou tot de mijne te maken. '
Zijn duimen haken zich achter mijn slip en trekken hem uit. Zijn ogen laten mij niet los. Dan ligt hij bovenop me en kust me alsof ik aan hem toebehoor. Ik beef over mijn hele lichaam en hij merkt het.
'Maak je geen zorgen, Pauline, 'fluistert hij in mijn oor.'Ik zal je geen pijn doen. Je zal genieten van elke minuut dat ik bij je ben en in je ben. '
Ik schud zwijgend mijn hoofd maar hij glimlacht alsof hij dat had verwacht.
Hij kust mijn borsten en laat zijn tong langzaam over mijn buik omlaag glijden , alsof hij geniet van iedere minuut, totdat hij bij mijn vagina is.
Opeens stoot zijn tong naar binnen en vind mijn clitoris, likt en zuigt eraan.
Mijn rug kromt zich en een kreet van genot ontsnapt me. Aangemoedigd gaat hij dieper en ontdekt elk plooitje en plekje van mijn vagina.
'Ja...ja...'kreun ik en schok met mijn hele lichaam. Een ongekende sensatie maakt zich van mij meester. Mijn ademhaling versnelt en bloed raast door mijn aderen.
Ik lik over mijn lippen en voel hoe hartstocht zich meester maakt van mij.
Arnaud plaagt me met zijn tong en voelt dat ik steeds natter word. Hij trekt zich terug. Ik heb kippenvel over mijn hele lichaam. Voorzichtig bijt hij me in mijn oorlel.
'Ben je klaar voor me, Pauline, 'mompelt hij in mijn oor.'Kan je me hebben? '
Ik kan geen woorden vinden, alleen maar kreunen.
'Wil je dat ik je neuk, Pauline.Zeg het. Ik wil het nu van je horen. '
'Ja, 'hijg ik.'Ga door...'
Ik sta versteld van mijn eigen bekentenis. Mijn lichaam brandt van verlangen.
'Neuk me. '
Arnaud opent mijn benen en brengt zijn keiharde pik naar de ingang van mijn hete kloppende grotje. Dan stoot hij in één keer door en begraaft zich in de satijnen greep van mijn vagina. Ik verlies mijn zelfbeheersing en geef me helemaal aan hem over. Onsamenhangende kreetjes van genot rollen over mijn lippen.
Arnaud neukt steeds dieper en sneller, verlangt ernaar mij genot te schenken.
Alles om me heen vervaagt. Zweet staat op mijn voorhoofd als ik voel dat een uibarsting niet lang meer op zich zal laten wachten. Ik klem mijn kut om zijn pik.
Het bed schudt onder het geweld waarmee Arnaud mij berijdt. Dan gooit hij zijn hoofd achterover en komen we samen explosief klaar. Schokkend ontlaadt hij een warme stroom sperma en valt uiteindelijk op me neer.
Geil en sperma loopt uit mijn kut en plakt op mijn bovenbenen. Minutenlang liggen we op elkaar totdat Arnaud zijn ogen opent. Glazig kijk ik hem aan. Het genot is overweldigend en niet met woorden te beschrijven.
Zijn vingers glijden tussen mijn benen en beroeren mijn kut. Dan wringt hij mijn mond open en duwt zijn vingers naar binnen. Ik proef mijn eigen sappen.
'Jij bent nu van mij, Pauline, 'zegt hij schor.' Ik ben de enige die jou genot schenkt waar ik wil en wanneer ik wil. '
Ik knik wild. Het enige waar ik naar verlang is totale bevrediging van mijn lusten.
Wanhopig probeer ik de gevoelens die me als lava overspoelen een plaats te geven. Rustig nu lig ik in zijn armen en hij streelt mijn haar.
Dan rolt hij me opzij en fluistert in mijn oor.'Ik ga iets bij je doen, liefje. Wees niet bang. Ga op je knieën. '
Hij kust mijn onderrug en laat zijn handen over mijn billen glijden, dan glijdt een vinger naar mijn anus en blijft daar hangen.
Oh, God. Ik sluit een ogenblik mijn ogen en grijp de ornamenten van het bed stevig vast.
'Ik ga je neuken in je kont, Pauline.'
Hij schuift zijn vingers mijn kut in en smeert dan mijn geil in mijn aars. Ik stoot mijn kont achteruit, bied mijzelf ademloos aan. Twee vingers zoeken hun weg naar binnen.
'Ik maak even ruimte, 'zegt Arnaud schor.Dan grijpen zijn sterke handen mijn heupen vast en voel ik zijn eikel dwingend bij mijn bilspleet.
'Daar komt ie...'
Een golf van opwinding spoelt over me heen als hij zijn keiharde pik bij me naar binnenbrengt. Ik kreun van genot.'Ja, 'zucht ik.'Dieper...jaaa!!! '
Aangemoedigd door mijn kreetjes stoot Arnaud voorzichtig verder totdat hij uiteindelijk tot aan zijn ballen in mijn kont zit. Dan begint hij me te neuken.
Het bed schudt heen en weer onder het geweld waarmee hij bezit van mijn lichaam neemt. Schreeuwend kom ik explosief klaar. Ik wil meer, moet meer...Wat is er met mij aan de hand. Mijn kont staat in brand. Dan laat hij mijn heupen los en zoeken zijn vingers naar mijn clitoris. Op het moment dat hij me daar aanraakt val ik in diuizend stukken uiteen. Ik heb geen controle meer over mezelf. Het enige wat telt is mijn verlangen naar overheersing.
'Harder, ' schreeuw ik.'Neuk me , Arnaud. '
Arnaud laat alle voorzichtigheid nu varen en berijdt me als een wild beest.
Het is alsof een electrische lading door mijn lichaam schiet. Dan trekt hij zich terug, draait me om en kijkt me in de ogen.Hij ziet het verlangen in mijn dromerige ogen.
Ik open mijn mond als hij aan zijn pik gaat sjorren en binnen een minuut voel ik zijn warme sperma over mijn gezicht en in mijn haren.Ik val op bed, leeg, doodop en emotioneel uitgeput. Hij kust me teder en streelt over mijn haar.
Na een paar minuten staat hij op en loopt naar de keuken. Tien minuten later verschijnt hij in de deuropening met zijn kleren aan.
'Ik zie je maandag op school, Pauline. Je auto staat morgen weer voor je deur, daar zal ik voor zorgen. '
Ik knik wezenloos en hoor de de deur achter hem dichtslaan. Opeens is het stil in huis en voel ik me hopeloos alleen. Wankelend sta ik op en kruip onder de douche.
Het warme water stroomt over me heen en spoelt Arnaud zijn aanwezigheid van me af. Een rilling loopt over mijn rug als ik denk aan wat er met me is gebeurt. Het beangstigd me en tegelijk wind het me op. Toen ik de baan aannam had ik nooit kunnen dromen dat Arnaud de regie over mijn leven zou nemen. En over mijn lichaam...alleen al de gedachte aan hem doet een orgasme bij me opkomen.
Rozig droog ik me af, kruip mijn bed in en intens tevreden val ik in slaap.

De week kruipt voorbij en ik begin te denken dat het iets eenmaligs is geweest.
Arnaud kijkt me nauwelijks aan bij de dag openingen en als we elkaar passeren in de gangen keurt hij me geen blik waardig.
Sinds hij me heeft misbruikt kan ik het gevoel niet meer van me af zetten. Vlinders krioelen in mijn buik en mijn keel is droog als ik eraan denk hoe zijn vingers op ontdekkingstocht gingen in mijn lichaam.
Ik voel me net een bakvis op de basisschool met haar eerste verliefdheid.
Tot die vrijdag...

'Pauline, wil je nog even op kantoor komen voor je weggaat? '
Hij kijkt om de hoek. Het lokaal is leeg en ik ben bezig met de les voorbereidingen voor maandag.
Ik kijk verrast op en knik haastig.
'Eh, ja...natuurlijk.'
Zijn glimlach glijdt als honing over me heen.
Vol verwachting loop ik iets later door het verlaten gebouw naar zijn kantoor. Mijn tepels zijn nu al zo hard dat het bijna pijn doet. Mijn clitoris klopt van opwinding.
Ik klop en open de deur.Arnaud zit achter zijn bureau en lacht als ik binnenkom.
'Kom verder, wil je deur achter je dicht doen? '
Hij rijdt zijn stoel om het bureau, grijpt mijn hand en trekt me bij hem op schoot.
Dan kijkt hij me in de ogen, trekt een vinger langs mijn lippen en duwt die mijn mond in.
'Jij bent van mij, Pauline, 'fluistert hij.'Je behoort mij toe. Ik kan je nemen waar en wanneer ik wil. '
Ik snik en zijn woorden komen als een bevestiging van waar ik al de hele week naar verlang. Het vuur waarvan ik dacht dat het was uitgedoofd brandt in zijn ogen.
'Ga op je knieën. '
Zonder hem aan te kijken doe ik wat hij vraagt. Dan streelt hij over mijn gezicht, pakt mijn haar en doet het naar achteren.
'Pak hem eruit, Pauline.En zuig me af. '
Mijn verlangen om hem te proeven en genot te schenken overweldigd me. Gretig pak ik zijn stijve pik uit zijn broek en lik met mijn tong over zijn eikel. Hij trekt hem uit mijn mond en glijdt ermee over mijn gezicht, trekt een spoor van voorvocht over mijn kin en wangen en duwt hem dan weer in mijn mond.
Ik zuig hem zo diep mogelijk naar binnen en voel hem opzwellen.
Mijn handen masseren hem stevig en ik voer het tempo op. Hij kreunt en gromt en grijpt mijn hoofd vast. Hij neukt me in mijn mond met een woeste felheid. Opeens voel ik het...O, God. Kleverige warme vloeistof stroomt over mijn tong en vult mijn keel. Zijn heupen schokken wild. Elk druppeltje pers ik uit zijn slapper wordende penis totdat hij uit mijn mond glijdt.
Uitgeput lig ik op de grond. Kijk op en zie de bevrediging in zijn ogen.
Hij helpt me opstaan en verward kijk ik hem aan. Ik ben vol verwachting zijn kantoor binnen gegaan en is het nu al klaar?
Arnaud ziet de onzekerheid in mijn ogen en glimlacht.
'Vanavond kom ik je ophalen. Zorg dat je 19.00 klaar staat. '

We stoppen voor een groot huis aan de voet van een heuvel en omringd door hoge bomen.
Naar adem happend stap ik uit en kijk Arnaud aan.
'Is dit jouw huis? '
Arnaud lacht om de uitdrukking op mijn gezicht. 'Kom maar mee.Krijg je een rondleiding. '
Hij neemt me bij mijn elleboog mee naar binnen en een half uur later val ik neer op een heerlijke stoel in de ruime huiskamer.
'Mijn huisje kan hier vier keer in, 'zucht ik.
Arnaud staat voor me met de armen over elkaar.'Er is een kamer die je nog niet hebt gezien, Pauline. '
Hij staart me doordringend aan maar zonder te knipperen doorsta ik zijn blik.
Arnaud pakt me bij mijn pols en trekt me uit de stoel.
Ik lik langs mijn lippen, volg hem een gang in en een stenen trapje af. We stoppen voor een deur met ijzerbeslag.
Hij kijkt me aan.'Ben je er klaar voor? '
Een huivering loopt over mijn rug maar ik knik en recht mijn rug.
Arnaud opent de deur en als ik over de drempel stap sla ik een hand voor mijn mond. In de ruime kamer staat een houten stellage met touwen en kettingen aan bevestigd, Aan de muur hangen diverse seks attributen. Verder staat er een bed en twee matrassen op de grond. Een grote ladenkast completeert de kamer.
'Kleed je uit. '
De spanning die ik al voelde breidt zich uit in mijn lichaam. Onder Arnaud's starende blik kleed ik me langzaam uit totdat ik alleen in slip en beha voor hem sta. Hij loopt naar de kast, trekt een la open en pakt een zwarte doek die hij voor mijn ogen bind. Dan trekt hij mijn beha los en laat die op de grond vallen. Hij wrijft met zijn duimen over mijn tepels totdat ze hard worden en mijn slipje al nat is van mijn vocht.
Zijn vingers haken achter de stof en trekken de slip omlaag.
'Stap eruit. '
Gehoorzaam doe ik wat hij zegt.
Dan leid hij me naar het geraamte en legt me er voorzichtig op. De spanning wordt me bijna teveel en ik hap naar adem.
'Wat ga je doen. 'fluister ik. Mijn maag trekt zich samen en ik heb me nog nooit zo hulpeloos en kwetsbaar gevoeld als nu.
Arnaud streelt mijn billen voordat hij mijn benen uit elkaar trekt en mijn enkels vastbind. Vervolgens bind hij met riempjes mijn polsen vast zodat ik geen kant meer op kan.
Opeens hoor ik iets door de lucht suizen en een harde klap op mijn linkerbil. Ik schreeuw van schrik als het hout mijn andere bil raakt. Minutenlang gaat hij minutieus door.
Een ongekende sensatie trekt door mijn lichaam als hij me raakt op weer een andere plaats. Ik gil van genot en kronkel op het rek.
'Je geniet hiervan, he, ' beet Arnaud me buiten adem toe.'Je bent een hoer. '
Hij stopt met de peddel en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren.
'Ik noem je vanaf nu L. Dat staat voor liefde en leven. '
Ik kreun en voel mijn vagina druipen.'Ga door, 'smeek ik.'Laat me klaarkomen. '
Arnaud masseert met zijn vingers en zijn tong mijn dampende kut waarbij hij geen plekje onberoerd laat, maar zorgt er angstvallig voor dat hij mijn clitoris niet aanraakt. Een golf van genot kruipt langs mijn rug omhoog.
Ik schreeuw het uit , smeek hem verder te gaan voor ik gek wordt en in duizenden stukjes uit elkaar val...

Mijn naam is Pauline Dubois en ik geef les op een basisschool in de Provence. Ik ben de seksslavin van Arnaud Michel.

 

 

 

 

 

 

 

Het begint op het moment dat ik de brief zie liggen op de deurmat. De adem stokt in mijn keel. Snel zet ik de boodschappentas in de keuken, haast me terug en raap hem op. Mijn naam, Pauline Dubois en adres staan groot op de envelop in sierlijke letters. Iemand heeft zijn best gedaan.
Met trillende vingers scheur ik de envelop open en trek de brief eruit. Mijn hart roffelt in mijn borstkas.
Op weg naar de zitkamer neem ik de inhoud in me op , gooi hem weg en spring juichend een gat in de lucht. Ik doe mijn bril af en wrijf met mijn knuisten over mijn natte ogen. Eindelijk is het gelukt en met een diepe zucht laat ik me op terug op de bank vallen. Opgewonden sta ik op, loop naar de keuken,schuif het raampje open en neem de grijze anonieme galerijflats in mij op waar ik drie jaar tegenaan heb moeten kijken. Tien verdiepingen beneden mij loopt een man met zijn hond, haastten mensen zich naar hun bestemming en braakt een eindeloze stroom auto's stank en uitlaatgassen uit.
Bij een kaal boompje staat mijn kleine rode Renault. Ik beef nog steeds van opwinding en sla mijn armen over elkaar. Ik realiseer me nu dat over drie dagen mijn reis begint. Die nacht lig ik nog heel lang wakker, luisterend naar de geluiden van de grote stad. Dan sluit ik mijn ogen en wordt mijn ademhaling trager. Ik slaap.

Het regent een beetje en het is nog donker als ik de parkeerplaats afrijd en koers zet naar het zuiden van de Provence. De afgelopen dagen heb ik veel moeten regelen. De huur van mijn appartement opgezegd, mijn nieuwe werkgever ervan op de hoogte gesteld dat ik de baan aanneem en honderd andere dingen. Tot slot afscheid genomen van mijn collega's van de snackbar waar ik noodgedwongen moest werken om rond te kunnen komen.
Nu ga ik doen waarvoor ik ben opgeleid. Les geven op een basisschool in Rouissalon. Een brede glimlach glijdt over mijn gezicht en ik verstevig mijn greep op het stuur. Gelukkig hoort een klein gemeubileerd appartement bij de baan. Het is nog rustig als ik de snelweg oprijd en vol gas geef. Ik werp een snelle blik op mijn telefoonscherm. Nog driehonderd kilometer. De ruitenwissers tikken als een metronoom en brengen mij tot rust. Ontspannen leun ik achterover. Over een kleine drie uur begint mijn nieuwe leven.

Het is halverwege de ochtend als ik de winkelstraat van het dorp binnenrijd,begeleid door een voorzichtig zonnetje. Een slagerij, drogist , kleine supermarkt , kapper een stomerij en een handvol andere zaakjes. Waarschijnlijk de enige winkelstraat in het hele dorp. Voor meer winkels zal ik naar de stad moeten.
Rustig rijd ik verder en kijk naar mensen die passeren of voor hun huis op een bankje zitten. Het geheel ademt een rustig en gemoedelijk sfeertje uit.
Tien minuten later parkeer ik voor een langwerpig gebouw met een grasveld en een klein speelplaatsje. Het hoofdgebouw is in vrolijke kleuren beschilderd.
Rondom het gebouw is het stil. Het fietsenrek is bijna leeg en op de parkeerplaats staan een paar auto's.
Ik hang mijn tas over mijn schouder en loop naar de deur. Die is open. Stemmen dwarrelen me tegemoet.
Een vrouw met een saaie jurk, behangen met sieraden en een vriendelijk gezicht doet net een deur open en kijkt me aan.
'Jij moet Pauline zijn, 'zegt ze .'Kom verder. We zijn bezig met de dagsluiting. '
Ik loop met haar langs het raam en zie de lerarenkamer waar nog drie andere vrouwen en een man zitten. Hij staat op als hij me ziet en loopt naar de deur.
'Pauline Dubois, 'zegt hij met warme stem.'Welkom op onze school. Kom binnen. '
Iedereen stelt zich voor, ik krijg koffie en terwijl ik de melk er doorheen roer luister ik naar de verhalen.
De man is de directeur en heet Arnaud Michel en de drie andere dames Liliane Sylvia en Rene. Er wordt gelachen en gepraat.
Een half uurtje later klapt Arnaud in zijn handen en staat op.
'Beste mensen, geniet van je weekend en we zien elkaar maandag weer. '
Hij kijkt mij aan.'Pauline, wil jij nog even blijven zitten? '
De anderen staan op, nemen afscheid van mij en wensen me een fijn weekend.
Vijf minuten later ben ik alleen met Arnaud.
Zijn blauwe ogen strelen bijna over mijn gezicht en blijven even hangen bij mijn borsten. Mijn lippen beginnen iets te trillen. Onzeker pareer ik zijn blik.
'Pauline, fijn dat je er bent. Als je mee wil lopen laat ik je zien waar je lokaal is. Je gaat les geven aan groep zeven. '
Hij schuift zijn stoel weg van de tafel en ik volg hem de gang door naar het op een na laatste lokaal.
'Je hebt 28 leerlingen in je klas. Het eerste lesuur begint 8.00 en 15.00 gaat de bel. Omdat veel van onze leerlingen van ver komen blijven ze over en eten tijdens de pauze in het lokaal. Ik vertrouw erop dat je de normen en waarden waar onze school om bekend staat in ere houdt. '
Hij leunt tegen de muur, slaat zijn armen over elkaar en lacht zachtjes, 'Van alle sollicitanten op deze functie heb ik jou uitgekozen vanwege je achtergrond en goede cijfers. '
Ik knik dankbaar.'Dank u. Ik zal uw vertrouwen in mij niet teleurstellen en goed...'
'Zeg maar Arnaud, 'onderbreekt hij.'We gaan hier amicaal met elkaar om. Hier geen u...'
Voor ik er erg in heb streelt hij een lok haar voor mijn ogen weg.
'Je bent erg knap en mooi, Pauline Dubois. Veel geluk en succes hier. '
Verward mompel ik een groet , draai om en ren bijna naar buiten. Als ik bij mijn auto ben hoor ik opeens een stem achter mij. Geschrokken keer ik me om. Het is Sylvia, de vrouw met de saaie jurk.
'Kijk uit met Arnaud, 'zegt ze op dringende toon.'Hij kan zijn handen niet thuis houden, als je begrijpt wat ik bedoel. Tot maandag. '
Stomverbaasd kijk ik haar na. Ze haalt haar fiets van het slot, kijkt nog even om en wuift. Dan is ze weg.

 

Dagen rijgen zich tot weken aaneen. Het lesgeven is routine geworden en de waarschuwing van Sylvia ben ik allang vergeten. Ik ben helemaal opgenomen in de kring en de kinderen zijn leergierig en makkelijk in de omgang. Elke dag realiseer ik me dat ik geluk heb gehad dat ik hier ben aangenomen en afscheid heb kunnen nemen van mijn oude flat.
Die vrijdag valt de regen met bakken uit de lucht op het moment dat ik het gebouw uit ren, het portier open van mijn Renault en mijn tas achterin gooi. Snel stap ik in en start de motor. De herfst heeft zijn intrede gedaan en invallende duisternis verdringt de grijze, grauwe dag.
Ik zet de ruitenwissers op maximum en rijd weg naar mijn warme huisje. Opeens hoor ik de motor haperen en tot mijn grote schrik verlies ik snelheid. Het zal toch niet...
Gefrustreerd sla ik met mijn vuist op het stuur. Net nu met dit hondenweer. Hoe kan dit. Vorige week heeft mijn autootje nog een grote beurt gehad en was alles in orde.
Snel stuur ik de berm in en kom pruttelend helemaal tot stilstand. Tot mijn stomme verbazing staat de benzinemeter op nul terwijl ik zeker weet dat ik pas heb getankt.
Boos trek ik mijn tas van de achterbank voor mijn telefoon als ik koplampen zie opdoemen in mijn spiegeltje.
Snel schakel ik mijn alarmlichten aan, stap uit en loop zwaaiend de weg op.
Een grote auto remt af en stopt een paar meter voor me. Arnaud stapt uit met een bezorgde trek op zijn gezicht.
'Heb je pech? '
Ik rol met mijn ogen.'Benzine op, en ik weet zeker...'
'Stap snel in, 'zegt hij. 'Ik breng je wel naar huis. Het is hondenweer. '
Haastig pak ik mijn tas, sluit de auto goed af en stap in naast Arnaud.
'Kan ik hem hier laten staan? '
Arnaud haalt zijn schouders op.'Ik laat hem morgen wel voor je wegslepen. '
Water klotst in mijn schoenen en ik voel me ellendig en drijfnat.
Arnaud ziet het en grijnst. 'Je ziet er uit als een verzopen kat. Over tien minuutjes ben je thuis. '
Ik doe mijn bril af en veeg de glazen af aan een doekje. 'Het spijt me, ik weet zeker dat ik heb getankt. '
'Geeft niets, je hebt geluk dat ik langs kwam en je zag staan. '

Acht minuten later parkeert Arnaud voor mijn deur en loopt achter mij aan naar binnen. Met de handen in de zakken kijkt hij goedkeurend om zich heen.
'Ik was vergeten hoe leuk je hier woont. Kan ik je nog ergens mee helpen? '
Hij glimlacht naar me.
Ik sla mijn ogen neer.'Ik trek even mijn natte spullen uit en danne...ga ik eten maken. '
Zijn ogen prikken in mijn rug als ik mijn drijfnatte jas ophang aan een haakje en naar de keuken loop waar de wasmachine staat. Met moeite stroop ik mijn spijkerbroek af, vouw hem dubbel en stop hem in de machine. Als ik mijn blouse en hemd heb uitgetrokken voel ik zijn warme adem in mijn nek. Gelijk schiet de waarschuwing van Sylvia door mijn hoofd.
'Zal ik je hier even mee helpen?'
Zijn stem is schor als hij mijn beha losmaakt en op het aanrecht gooi.
'Ik wil dat je nu weggaat, 'zeg ik onvast. Ik sla mijn armen voor mijn borsten in een armzalige poging me te beschermen.'Ga uit mijn huis. Nu!! '
'Praat geen onzin, 'fluistert hij in mijn oor.'Jij wil dit ook, ik zie het in je ogen. '
Hij legt zijn hand op mijn wang en aait er overheen.Dan draait hij me om, pakt mijn kin stevig vast en duwt mijn hoofd omhoog zodat ik hem recht in de ogen kijk. Ik wil me verzetten en protesteren maar op het moment dat hij zijn mond op de mijne druk en zijn tong in mij binnendringt voel ik me slap worden.
Hij pakt mijn bril en legt die op het aanrecht.
'Vergeet niet aan wie je dit huisje hebt te danken, Pauline. En je baan. Geloof me...er waren er tussen die beter waren gekwalificeerd dan jij. '
Zijn handen grijpen mijn borsten en beginnen die te masseren. Vingers spelen met mijn tepels en zijn tong die steeds veeleisender wordt in mijn mond.
Dan pakt hij me bij mijn schouders en duwt me omlaag zodat mijn gezicht bij zijn kruis komt.
'Pak hem eruit, Pauline. Doe de rits omlaag en neem hem in je mond. '
Tranen springen in mijn ogen als ik met trillende handen zijn penis uit zijn broek haal en in mijn mond neem. Hij kijkt tevreden omlaag, gefascineerd door de aanblik van zijn penis die in mijn mond gaat. Ik moet kokhalzen om hem te kunnen verwerken maar hij grijpt mijn hoofd,spietst me op zijn pik en begint me in mijn mond te neuken. Hij legt zijn hand in mijn nek, grijpt mijn haren vast en gaat nog dieper. Ik hap naar adem en voel dat hij tot aan zijn ballen in mijn mond zit.
Net zo snel als hij hem in mijn mond stopte haalt hij hem er ook weer uit en tilt me op.
'We hebben een lange avond voor ons, 'fluistert hij.'Je hebt een verrukkelijk lichaam. '
Terwijl hij me naar de slaapkamer draagt bekruipt me een afschuwelijke gedachte. Zou hij me echt hebben aangenomen alleen maar voor de seks?
Voorzichtig legt hij me op bed en kleedt zich snel uit. Mijn mond voelt kurkdroog en ik heb moeite mijn hartslag onder controle te krijgen bij het zien van zijn erectie.
Het bed buigt door onder zijn gewicht als hij zich positioneert tussen mijn benen.
'Ik ga nu je slipje uittrekken,liefje. '
Ik heb me nog nooit zo naakt en kwetsbaar gevoeld als nu en ik druk mijn benen defensief tegen elkaar. Zijn ogen worden donker.
'Dit is wat je wil, Pauline. Ik wist het gelijk toen ik je foto zag. Ik raakte door je geobsedeerd. Dagen en nachten liep ik met jouw foto in mijn gedachten en verlangde ik ernaar jou tot de mijne te maken. '
Zijn duimen haken zich achter mijn slip en trekken hem uit. Zijn ogen laten mij niet los. Dan ligt hij bovenop me en kust me alsof ik aan hem toebehoor. Ik beef over mijn hele lichaam en hij merkt het.
'Maak je geen zorgen, Pauline, 'fluistert hij in mijn oor.'Ik zal je geen pijn doen. Je zal genieten van elke minuut dat ik bij je ben en in je ben. '
Ik schud zwijgend mijn hoofd maar hij glimlacht alsof hij dat had verwacht.
Hij kust mijn borsten en laat zijn tong langzaam over mijn buik omlaag glijden , alsof hij geniet van iedere minuut, totdat hij bij mijn vagina is.
Opeens stoot zijn tong naar binnen en vind mijn clitoris, likt en zuigt eraan.
Mijn rug kromt zich en een kreet van genot ontsnapt me. Aangemoedigd gaat hij dieper en ontdekt elk plooitje en plekje van mijn vagina.
'Ja...ja...'kreun ik en schok met mijn hele lichaam. Een ongekende sensatie maakt zich van mij meester. Mijn ademhaling versnelt en bloed raast door mijn aderen.
Ik lik over mijn lippen en voel hoe hartstocht zich meester maakt van mij.
Arnaud plaagt me met zijn tong en voelt dat ik steeds natter word. Hij trekt zich terug. Ik heb kippenvel over mijn hele lichaam. Voorzichtig bijt hij me in mijn oorlel.
'Ben je klaar voor me, Pauline, 'mompelt hij in mijn oor.'Kan je me hebben? '
Ik kan geen woorden vinden, alleen maar kreunen.
'Wil je dat ik je neuk, Pauline.Zeg het. Ik wil het nu van je horen. '
'Ja, 'hijg ik.'Ga door...'
Ik sta versteld van mijn eigen bekentenis. Mijn lichaam brandt van verlangen.
'Neuk me. '
Arnaud opent mijn benen en brengt zijn keiharde pik naar de ingang van mijn hete kloppende grotje. Dan stoot hij in één keer door en begraaft zich in de satijnen greep van mijn vagina. Ik verlies mijn zelfbeheersing en geef me helemaal aan hem over. Onsamenhangende kreetjes van genot rollen over mijn lippen.
Arnaud neukt steeds dieper en sneller, verlangt ernaar mij genot te schenken.
Alles om me heen vervaagt. Zweet staat op mijn voorhoofd als ik voel dat een uibarsting niet lang meer op zich zal laten wachten. Ik klem mijn kut om zijn pik.
Het bed schudt onder het geweld waarmee Arnaud mij berijdt. Dan gooit hij zijn hoofd achterover en komen we samen explosief klaar. Schokkend ontlaadt hij een warme stroom sperma en valt uiteindelijk op me neer.
Geil en sperma loopt uit mijn kut en plakt op mijn bovenbenen. Minutenlang liggen we op elkaar totdat Arnaud zijn ogen opent. Glazig kijk ik hem aan. Het genot is overweldigend en niet met woorden te beschrijven.
Zijn vingers glijden tussen mijn benen en beroeren mijn kut. Dan wringt hij mijn mond open en duwt zijn vingers naar binnen. Ik proef mijn eigen sappen.
'Jij bent nu van mij, Pauline, 'zegt hij schor.' Ik ben de enige die jou genot schenkt waar ik wil en wanneer ik wil. '
Ik knik wild. Het enige waar ik naar verlang is totale bevrediging van mijn lusten.
Wanhopig probeer ik de gevoelens die me als lava overspoelen een plaats te geven. Rustig nu lig ik in zijn armen en hij streelt mijn haar.
Dan rolt hij me opzij en fluistert in mijn oor.'Ik ga iets bij je doen, liefje. Wees niet bang. Ga op je knieën. '
Hij kust mijn onderrug en laat zijn handen over mijn billen glijden, dan glijdt een vinger naar mijn anus en blijft daar hangen.
Oh, God. Ik sluit een ogenblik mijn ogen en grijp de ornamenten van het bed stevig vast.
'Ik ga je neuken in je kont, Pauline.'
Hij schuift zijn vingers mijn kut in en smeert dan mijn geil in mijn aars. Ik stoot mijn kont achteruit, bied mijzelf ademloos aan. Twee vingers zoeken hun weg naar binnen.
'Ik maak even ruimte, 'zegt Arnaud schor.Dan grijpen zijn sterke handen mijn heupen vast en voel ik zijn eikel dwingend bij mijn bilspleet.
'Daar komt ie...'
Een golf van opwinding spoelt over me heen als hij zijn keiharde pik bij me naar binnenbrengt. Ik kreun van genot.'Ja, 'zucht ik.'Dieper...jaaa!!! '
Aangemoedigd door mijn kreetjes stoot Arnaud voorzichtig verder totdat hij uiteindelijk tot aan zijn ballen in mijn kont zit. Dan begint hij me te neuken.
Het bed schudt heen en weer onder het geweld waarmee hij bezit van mijn lichaam neemt. Schreeuwend kom ik explosief klaar. Ik wil meer, moet meer...Wat is er met mij aan de hand. Mijn kont staat in brand. Dan laat hij mijn heupen los en zoeken zijn vingers naar mijn clitoris. Op het moment dat hij me daar aanraakt val ik in diuizend stukken uiteen. Ik heb geen controle meer over mezelf. Het enige wat telt is mijn verlangen naar overheersing.
'Harder, ' schreeuw ik.'Neuk me , Arnaud. '
Arnaud laat alle voorzichtigheid nu varen en berijdt me als een wild beest.
Het is alsof een electrische lading door mijn lichaam schiet. Dan trekt hij zich terug, draait me om en kijkt me in de ogen.Hij ziet het verlangen in mijn dromerige ogen.
Ik open mijn mond als hij aan zijn pik gaat sjorren en binnen een minuut voel ik zijn warme sperma over mijn gezicht en in mijn haren.Ik val op bed, leeg, doodop en emotioneel uitgeput. Hij kust me teder en streelt over mijn haar.
Na een paar minuten staat hij op en loopt naar de keuken. Tien minuten later verschijnt hij in de deuropening met zijn kleren aan.
'Ik zie je maandag op school, Pauline. Je auto staat morgen weer voor je deur, daar zal ik voor zorgen. '
Ik knik wezenloos en hoor de de deur achter hem dichtslaan. Opeens is het stil in huis en voel ik me hopeloos alleen. Wankelend sta ik op en kruip onder de douche.
Het warme water stroomt over me heen en spoelt Arnaud zijn aanwezigheid van me af. Een rilling loopt over mijn rug als ik denk aan wat er met me is gebeurt. Het beangstigd me en tegelijk wind het me op. Toen ik de baan aannam had ik nooit kunnen dromen dat Arnaud de regie over mijn leven zou nemen. En over mijn lichaam...alleen al de gedachte aan hem doet een orgasme bij me opkomen.
Rozig droog ik me af, kruip mijn bed in en intens tevreden val ik in slaap.

De week kruipt voorbij en ik begin te denken dat het iets eenmaligs is geweest.
Arnaud kijkt me nauwelijks aan bij de dag openingen en als we elkaar passeren in de gangen keurt hij me geen blik waardig.
Sinds hij me heeft misbruikt kan ik het gevoel niet meer van me af zetten. Vlinders krioelen in mijn buik en mijn keel is droog als ik eraan denk hoe zijn vingers op ontdekkingstocht gingen in mijn lichaam.
Ik voel me net een bakvis op de basisschool met haar eerste verliefdheid.
Tot die vrijdag...

'Pauline, wil je nog even op kantoor komen voor je weggaat? '
Hij kijkt om de hoek. Het lokaal is leeg en ik ben bezig met de les voorbereidingen voor maandag.
Ik kijk verrast op en knik haastig.
'Eh, ja...natuurlijk.'
Zijn glimlach glijdt als honing over me heen.
Vol verwachting loop ik iets later door het verlaten gebouw naar zijn kantoor. Mijn tepels zijn nu al zo hard dat het bijna pijn doet. Mijn clitoris klopt van opwinding.
Ik klop en open de deur.Arnaud zit achter zijn bureau en lacht als ik binnenkom.
'Kom verder, wil je deur achter je dicht doen? '
Hij rijdt zijn stoel om het bureau, grijpt mijn hand en trekt me bij hem op schoot.
Dan kijkt hij me in de ogen, trekt een vinger langs mijn lippen en duwt die mijn mond in.
'Jij bent van mij, Pauline, 'fluistert hij.'Je behoort mij toe. Ik kan je nemen waar en wanneer ik wil. '
Ik snik en zijn woorden komen als een bevestiging van waar ik al de hele week naar verlang. Het vuur waarvan ik dacht dat het was uitgedoofd brandt in zijn ogen.
'Ga op je knieën. '
Zonder hem aan te kijken doe ik wat hij vraagt. Dan streelt hij over mijn gezicht, pakt mijn haar en doet het naar achteren.
'Pak hem eruit, Pauline.En zuig me af. '
Mijn verlangen om hem te proeven en genot te schenken overweldigd me. Gretig pak ik zijn stijve pik uit zijn broek en lik met mijn tong over zijn eikel. Hij trekt hem uit mijn mond en glijdt ermee over mijn gezicht, trekt een spoor van voorvocht over mijn kin en wangen en duwt hem dan weer in mijn mond.
Ik zuig hem zo diep mogelijk naar binnen en voel hem opzwellen.
Mijn handen masseren hem stevig en ik voer het tempo op. Hij kreunt en gromt en grijpt mijn hoofd vast. Hij neukt me in mijn mond met een woeste felheid. Opeens voel ik het...O, God. Kleverige warme vloeistof stroomt over mijn tong en vult mijn keel. Zijn heupen schokken wild. Elk druppeltje pers ik uit zijn slapper wordende penis totdat hij uit mijn mond glijdt.
Uitgeput lig ik op de grond. Kijk op en zie de bevrediging in zijn ogen.
Hij helpt me opstaan en verward kijk ik hem aan. Ik ben vol verwachting zijn kantoor binnen gegaan en is het nu al klaar?
Arnaud ziet de onzekerheid in mijn ogen en glimlacht.
'Vanavond kom ik je ophalen. Zorg dat je 19.00 klaar staat. '

We stoppen voor een groot huis aan de voet van een heuvel en omringd door hoge bomen.
Naar adem happend stap ik uit en kijk Arnaud aan.
'Is dit jouw huis? '
Arnaud lacht om de uitdrukking op mijn gezicht. 'Kom maar mee.Krijg je een rondleiding. '
Hij neemt me bij mijn elleboog mee naar binnen en een half uur later val ik neer op een heerlijke stoel in de ruime huiskamer.
'Mijn huisje kan hier vier keer in, 'zucht ik.
Arnaud staat voor me met de armen over elkaar.'Er is een kamer die je nog niet hebt gezien, Pauline. '
Hij staart me doordringend aan maar zonder te knipperen doorsta ik zijn blik.
Arnaud pakt me bij mijn pols en trekt me uit de stoel.
Ik lik langs mijn lippen, volg hem een gang in en een stenen trapje af. We stoppen voor een deur met ijzerbeslag.
Hij kijkt me aan.'Ben je er klaar voor? '
Een huivering loopt over mijn rug maar ik knik en recht mijn rug.
Arnaud opent de deur en als ik over de drempel stap sla ik een hand voor mijn mond. In de ruime kamer staat een houten stellage met touwen en kettingen aan bevestigd, Aan de muur hangen diverse seks attributen. Verder staat er een bed en twee matrassen op de grond. Een grote ladenkast completeert de kamer.
'Kleed je uit. '
De spanning die ik al voelde breidt zich uit in mijn lichaam. Onder Arnaud's starende blik kleed ik me langzaam uit totdat ik alleen in slip en beha voor hem sta. Hij loopt naar de kast, trekt een la open en pakt een zwarte doek die hij voor mijn ogen bind. Dan trekt hij mijn beha los en laat die op de grond vallen. Hij wrijft met zijn duimen over mijn tepels totdat ze hard worden en mijn slipje al nat is van mijn vocht.
Zijn vingers haken achter de stof en trekken de slip omlaag.
'Stap eruit. '
Gehoorzaam doe ik wat hij zegt.
Dan leid hij me naar het geraamte en legt me er voorzichtig op. De spanning wordt me bijna teveel en ik hap naar adem.
'Wat ga je doen. 'fluister ik. Mijn maag trekt zich samen en ik heb me nog nooit zo hulpeloos en kwetsbaar gevoeld als nu.
Arnaud streelt mijn billen voordat hij mijn benen uit elkaar trekt en mijn enkels vastbind. Vervolgens bind hij met riempjes mijn polsen vast zodat ik geen kant meer op kan.
Opeens hoor ik iets door de lucht suizen en een harde klap op mijn linkerbil. Ik schreeuw van schrik als het hout mijn andere bil raakt. Minutenlang gaat hij minutieus door.
Een ongekende sensatie trekt door mijn lichaam als hij me raakt op weer een andere plaats. Ik gil van genot en kronkel op het rek.
'Je geniet hiervan, he, ' beet Arnaud me buiten adem toe.'Je bent een hoer. '
Hij stopt met de peddel en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren.
'Ik noem je vanaf nu L. Dat staat voor liefde en leven. '
Ik kreun en voel mijn vagina druipen.'Ga door, 'smeek ik.'Laat me klaarkomen. '
Arnaud masseert met zijn vingers en zijn tong mijn dampende kut waarbij hij geen plekje onberoerd laat, maar zorgt er angstvallig voor dat hij mijn clitoris niet aanraakt. Een golf van genot kruipt langs mijn rug omhoog.
Ik schreeuw het uit , smeek hem verder te gaan voor ik gek wordt en in duizenden stukjes uit elkaar val...

Mijn naam is Pauline Dubois en ik geef les op een basisschool in de Provence. Ik ben de seksslavin van Arnaud Michel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het begint op het moment dat ik de brief zie liggen op de deurmat. De adem stokt in mijn keel. Snel zet ik de boodschappentas in de keuken, haast me terug en raap hem op. Mijn naam, Pauline Dubois en adres staan groot op de envelop in sierlijke letters. Iemand heeft zijn best gedaan.
Met trillende vingers scheur ik de envelop open en trek de brief eruit. Mijn hart roffelt in mijn borstkas.
Op weg naar de zitkamer neem ik de inhoud in me op , gooi hem weg en spring juichend een gat in de lucht. Ik doe mijn bril af en wrijf met mijn knuisten over mijn natte ogen. Eindelijk is het gelukt en met een diepe zucht laat ik me op terug op de bank vallen. Opgewonden sta ik op, loop naar de keuken,schuif het raampje open en neem de grijze anonieme galerijflats in mij op waar ik drie jaar tegenaan heb moeten kijken. Tien verdiepingen beneden mij loopt een man met zijn hond, haastten mensen zich naar hun bestemming en braakt een eindeloze stroom auto's stank en uitlaatgassen uit.
Bij een kaal boompje staat mijn kleine rode Renault. Ik beef nog steeds van opwinding en sla mijn armen over elkaar. Ik realiseer me nu dat over drie dagen mijn reis begint. Die nacht lig ik nog heel lang wakker, luisterend naar de geluiden van de grote stad. Dan sluit ik mijn ogen en wordt mijn ademhaling trager. Ik slaap.

Het regent een beetje en het is nog donker als ik de parkeerplaats afrijd en koers zet naar het zuiden van de Provence. De afgelopen dagen heb ik veel moeten regelen. De huur van mijn appartement opgezegd, mijn nieuwe werkgever ervan op de hoogte gesteld dat ik de baan aanneem en honderd andere dingen. Tot slot afscheid genomen van mijn collega's van de snackbar waar ik noodgedwongen moest werken om rond te kunnen komen.
Nu ga ik doen waarvoor ik ben opgeleid. Les geven op een basisschool in Rouissalon. Een brede glimlach glijdt over mijn gezicht en ik verstevig mijn greep op het stuur. Gelukkig hoort een klein gemeubileerd appartement bij de baan. Het is nog rustig als ik de snelweg oprijd en vol gas geef. Ik werp een snelle blik op mijn telefoonscherm. Nog driehonderd kilometer. De ruitenwissers tikken als een metronoom en brengen mij tot rust. Ontspannen leun ik achterover. Over een kleine drie uur begint mijn nieuwe leven.

Het is halverwege de ochtend als ik de winkelstraat van het dorp binnenrijd,begeleid door een voorzichtig zonnetje. Een slagerij, drogist , kleine supermarkt , kapper een stomerij en een handvol andere zaakjes. Waarschijnlijk de enige winkelstraat in het hele dorp. Voor meer winkels zal ik naar de stad moeten.
Rustig rijd ik verder en kijk naar mensen die passeren of voor hun huis op een bankje zitten. Het geheel ademt een rustig en gemoedelijk sfeertje uit.
Tien minuten later parkeer ik voor een langwerpig gebouw met een grasveld en een klein speelplaatsje. Het hoofdgebouw is in vrolijke kleuren beschilderd.
Rondom het gebouw is het stil. Het fietsenrek is bijna leeg en op de parkeerplaats staan een paar auto's.
Ik hang mijn tas over mijn schouder en loop naar de deur. Die is open. Stemmen dwarrelen me tegemoet.
Een vrouw met een saaie jurk, behangen met sieraden en een vriendelijk gezicht doet net een deur open en kijkt me aan.
'Jij moet Pauline zijn, 'zegt ze .'Kom verder. We zijn bezig met de dagsluiting. '
Ik loop met haar langs het raam en zie de lerarenkamer waar nog drie andere vrouwen en een man zitten. Hij staat op als hij me ziet en loopt naar de deur.
'Pauline Dubois, 'zegt hij met warme stem.'Welkom op onze school. Kom binnen. '
Iedereen stelt zich voor, ik krijg koffie en terwijl ik de melk er doorheen roer luister ik naar de verhalen.
De man is de directeur en heet Arnaud Michel en de drie andere dames Liliane Sylvia en Rene. Er wordt gelachen en gepraat.
Een half uurtje later klapt Arnaud in zijn handen en staat op.
'Beste mensen, geniet van je weekend en we zien elkaar maandag weer. '
Hij kijkt mij aan.'Pauline, wil jij nog even blijven zitten? '
De anderen staan op, nemen afscheid van mij en wensen me een fijn weekend.
Vijf minuten later ben ik alleen met Arnaud.
Zijn blauwe ogen strelen bijna over mijn gezicht en blijven even hangen bij mijn borsten. Mijn lippen beginnen iets te trillen. Onzeker pareer ik zijn blik.
'Pauline, fijn dat je er bent. Als je mee wil lopen laat ik je zien waar je lokaal is. Je gaat les geven aan groep zeven. '
Hij schuift zijn stoel weg van de tafel en ik volg hem de gang door naar het op een na laatste lokaal.
'Je hebt 28 leerlingen in je klas. Het eerste lesuur begint 8.00 en 15.00 gaat de bel. Omdat veel van onze leerlingen van ver komen blijven ze over en eten tijdens de pauze in het lokaal. Ik vertrouw erop dat je de normen en waarden waar onze school om bekend staat in ere houdt. '
Hij leunt tegen de muur, slaat zijn armen over elkaar en lacht zachtjes, 'Van alle sollicitanten op deze functie heb ik jou uitgekozen vanwege je achtergrond en goede cijfers. '
Ik knik dankbaar.'Dank u. Ik zal uw vertrouwen in mij niet teleurstellen en goed...'
'Zeg maar Arnaud, 'onderbreekt hij.'We gaan hier amicaal met elkaar om. Hier geen u...'
Voor ik er erg in heb streelt hij een lok haar voor mijn ogen weg.
'Je bent erg knap en mooi, Pauline Dubois. Veel geluk en succes hier. '
Verward mompel ik een groet , draai om en ren bijna naar buiten. Als ik bij mijn auto ben hoor ik opeens een stem achter mij. Geschrokken keer ik me om. Het is Sylvia, de vrouw met de saaie jurk.
'Kijk uit met Arnaud, 'zegt ze op dringende toon.'Hij kan zijn handen niet thuis houden, als je begrijpt wat ik bedoel. Tot maandag. '
Stomverbaasd kijk ik haar na. Ze haalt haar fiets van het slot, kijkt nog even om en wuift. Dan is ze weg.

 

Dagen rijgen zich tot weken aaneen. Het lesgeven is routine geworden en de waarschuwing van Sylvia ben ik allang vergeten. Ik ben helemaal opgenomen in de kring en de kinderen zijn leergierig en makkelijk in de omgang. Elke dag realiseer ik me dat ik geluk heb gehad dat ik hier ben aangenomen en afscheid heb kunnen nemen van mijn oude flat.
Die vrijdag valt de regen met bakken uit de lucht op het moment dat ik het gebouw uit ren, het portier open van mijn Renault en mijn tas achterin gooi. Snel stap ik in en start de motor. De herfst heeft zijn intrede gedaan en invallende duisternis verdringt de grijze, grauwe dag.
Ik zet de ruitenwissers op maximum en rijd weg naar mijn warme huisje. Opeens hoor ik de motor haperen en tot mijn grote schrik verlies ik snelheid. Het zal toch niet...
Gefrustreerd sla ik met mijn vuist op het stuur. Net nu met dit hondenweer. Hoe kan dit. Vorige week heeft mijn autootje nog een grote beurt gehad en was alles in orde.
Snel stuur ik de berm in en kom pruttelend helemaal tot stilstand. Tot mijn stomme verbazing staat de benzinemeter op nul terwijl ik zeker weet dat ik pas heb getankt.
Boos trek ik mijn tas van de achterbank voor mijn telefoon als ik koplampen zie opdoemen in mijn spiegeltje.
Snel schakel ik mijn alarmlichten aan, stap uit en loop zwaaiend de weg op.
Een grote auto remt af en stopt een paar meter voor me. Arnaud stapt uit met een bezorgde trek op zijn gezicht.
'Heb je pech? '
Ik rol met mijn ogen.'Benzine op, en ik weet zeker...'
'Stap snel in, 'zegt hij. 'Ik breng je wel naar huis. Het is hondenweer. '
Haastig pak ik mijn tas, sluit de auto goed af en stap in naast Arnaud.
'Kan ik hem hier laten staan? '
Arnaud haalt zijn schouders op.'Ik laat hem morgen wel voor je wegslepen. '
Water klotst in mijn schoenen en ik voel me ellendig en drijfnat.
Arnaud ziet het en grijnst. 'Je ziet er uit als een verzopen kat. Over tien minuutjes ben je thuis. '
Ik doe mijn bril af en veeg de glazen af aan een doekje. 'Het spijt me, ik weet zeker dat ik heb getankt. '
'Geeft niets, je hebt geluk dat ik langs kwam en je zag staan. '

Acht minuten later parkeert Arnaud voor mijn deur en loopt achter mij aan naar binnen. Met de handen in de zakken kijkt hij goedkeurend om zich heen.
'Ik was vergeten hoe leuk je hier woont. Kan ik je nog ergens mee helpen? '
Hij glimlacht naar me.
Ik sla mijn ogen neer.'Ik trek even mijn natte spullen uit en danne...ga ik eten maken. '
Zijn ogen prikken in mijn rug als ik mijn drijfnatte jas ophang aan een haakje en naar de keuken loop waar de wasmachine staat. Met moeite stroop ik mijn spijkerbroek af, vouw hem dubbel en stop hem in de machine. Als ik mijn blouse en hemd heb uitgetrokken voel ik zijn warme adem in mijn nek. Gelijk schiet de waarschuwing van Sylvia door mijn hoofd.
'Zal ik je hier even mee helpen?'
Zijn stem is schor als hij mijn beha losmaakt en op het aanrecht gooi.
'Ik wil dat je nu weggaat, 'zeg ik onvast. Ik sla mijn armen voor mijn borsten in een armzalige poging me te beschermen.'Ga uit mijn huis. Nu!! '
'Praat geen onzin, 'fluistert hij in mijn oor.'Jij wil dit ook, ik zie het in je ogen. '
Hij legt zijn hand op mijn wang en aait er overheen.Dan draait hij me om, pakt mijn kin stevig vast en duwt mijn hoofd omhoog zodat ik hem recht in de ogen kijk. Ik wil me verzetten en protesteren maar op het moment dat hij zijn mond op de mijne druk en zijn tong in mij binnendringt voel ik me slap worden.
Hij pakt mijn bril en legt die op het aanrecht.
'Vergeet niet aan wie je dit huisje hebt te danken, Pauline. En je baan. Geloof me...er waren er tussen die beter waren gekwalificeerd dan jij. '
Zijn handen grijpen mijn borsten en beginnen die te masseren. Vingers spelen met mijn tepels en zijn tong die steeds veeleisender wordt in mijn mond.
Dan pakt hij me bij mijn schouders en duwt me omlaag zodat mijn gezicht bij zijn kruis komt.
'Pak hem eruit, Pauline. Doe de rits omlaag en neem hem in je mond. '
Tranen springen in mijn ogen als ik met trillende handen zijn penis uit zijn broek haal en in mijn mond neem. Hij kijkt tevreden omlaag, gefascineerd door de aanblik van zijn penis die in mijn mond gaat. Ik moet kokhalzen om hem te kunnen verwerken maar hij grijpt mijn hoofd,spietst me op zijn pik en begint me in mijn mond te neuken. Hij legt zijn hand in mijn nek, grijpt mijn haren vast en gaat nog dieper. Ik hap naar adem en voel dat hij tot aan zijn ballen in mijn mond zit.
Net zo snel als hij hem in mijn mond stopte haalt hij hem er ook weer uit en tilt me op.
'We hebben een lange avond voor ons, 'fluistert hij.'Je hebt een verrukkelijk lichaam. '
Terwijl hij me naar de slaapkamer draagt bekruipt me een afschuwelijke gedachte. Zou hij me echt hebben aangenomen alleen maar voor de seks?
Voorzichtig legt hij me op bed en kleedt zich snel uit. Mijn mond voelt kurkdroog en ik heb moeite mijn hartslag onder controle te krijgen bij het zien van zijn erectie.
Het bed buigt door onder zijn gewicht als hij zich positioneert tussen mijn benen.
'Ik ga nu je slipje uittrekken,liefje. '
Ik heb me nog nooit zo naakt en kwetsbaar gevoeld als nu en ik druk mijn benen defensief tegen elkaar. Zijn ogen worden donker.
'Dit is wat je wil, Pauline. Ik wist het gelijk toen ik je foto zag. Ik raakte door je geobsedeerd. Dagen en nachten liep ik met jouw foto in mijn gedachten en verlangde ik ernaar jou tot de mijne te maken. '
Zijn duimen haken zich achter mijn slip en trekken hem uit. Zijn ogen laten mij niet los. Dan ligt hij bovenop me en kust me alsof ik aan hem toebehoor. Ik beef over mijn hele lichaam en hij merkt het.
'Maak je geen zorgen, Pauline, 'fluistert hij in mijn oor.'Ik zal je geen pijn doen. Je zal genieten van elke minuut dat ik bij je ben en in je ben. '
Ik schud zwijgend mijn hoofd maar hij glimlacht alsof hij dat had verwacht.
Hij kust mijn borsten en laat zijn tong langzaam over mijn buik omlaag glijden , alsof hij geniet van iedere minuut, totdat hij bij mijn vagina is.
Opeens stoot zijn tong naar binnen en vind mijn clitoris, likt en zuigt eraan.
Mijn rug kromt zich en een kreet van genot ontsnapt me. Aangemoedigd gaat hij dieper en ontdekt elk plooitje en plekje van mijn vagina.
'Ja...ja...'kreun ik en schok met mijn hele lichaam. Een ongekende sensatie maakt zich van mij meester. Mijn ademhaling versnelt en bloed raast door mijn aderen.
Ik lik over mijn lippen en voel hoe hartstocht zich meester maakt van mij.
Arnaud plaagt me met zijn tong en voelt dat ik steeds natter word. Hij trekt zich terug. Ik heb kippenvel over mijn hele lichaam. Voorzichtig bijt hij me in mijn oorlel.
'Ben je klaar voor me, Pauline, 'mompelt hij in mijn oor.'Kan je me hebben? '
Ik kan geen woorden vinden, alleen maar kreunen.
'Wil je dat ik je neuk, Pauline.Zeg het. Ik wil het nu van je horen. '
'Ja, 'hijg ik.'Ga door...'
Ik sta versteld van mijn eigen bekentenis. Mijn lichaam brandt van verlangen.
'Neuk me. '
Arnaud opent mijn benen en brengt zijn keiharde pik naar de ingang van mijn hete kloppende grotje. Dan stoot hij in één keer door en begraaft zich in de satijnen greep van mijn vagina. Ik verlies mijn zelfbeheersing en geef me helemaal aan hem over. Onsamenhangende kreetjes van genot rollen over mijn lippen.
Arnaud neukt steeds dieper en sneller, verlangt ernaar mij genot te schenken.
Alles om me heen vervaagt. Zweet staat op mijn voorhoofd als ik voel dat een uibarsting niet lang meer op zich zal laten wachten. Ik klem mijn kut om zijn pik.
Het bed schudt onder het geweld waarmee Arnaud mij berijdt. Dan gooit hij zijn hoofd achterover en komen we samen explosief klaar. Schokkend ontlaadt hij een warme stroom sperma en valt uiteindelijk op me neer.
Geil en sperma loopt uit mijn kut en plakt op mijn bovenbenen. Minutenlang liggen we op elkaar totdat Arnaud zijn ogen opent. Glazig kijk ik hem aan. Het genot is overweldigend en niet met woorden te beschrijven.
Zijn vingers glijden tussen mijn benen en beroeren mijn kut. Dan wringt hij mijn mond open en duwt zijn vingers naar binnen. Ik proef mijn eigen sappen.
'Jij bent nu van mij, Pauline, 'zegt hij schor.' Ik ben de enige die jou genot schenkt waar ik wil en wanneer ik wil. '
Ik knik wild. Het enige waar ik naar verlang is totale bevrediging van mijn lusten.
Wanhopig probeer ik de gevoelens die me als lava overspoelen een plaats te geven. Rustig nu lig ik in zijn armen en hij streelt mijn haar.
Dan rolt hij me opzij en fluistert in mijn oor.'Ik ga iets bij je doen, liefje. Wees niet bang. Ga op je knieën. '
Hij kust mijn onderrug en laat zijn handen over mijn billen glijden, dan glijdt een vinger naar mijn anus en blijft daar hangen.
Oh, God. Ik sluit een ogenblik mijn ogen en grijp de ornamenten van het bed stevig vast.
'Ik ga je neuken in je kont, Pauline.'
Hij schuift zijn vingers mijn kut in en smeert dan mijn geil in mijn aars. Ik stoot mijn kont achteruit, bied mijzelf ademloos aan. Twee vingers zoeken hun weg naar binnen.
'Ik maak even ruimte, 'zegt Arnaud schor.Dan grijpen zijn sterke handen mijn heupen vast en voel ik zijn eikel dwingend bij mijn bilspleet.
'Daar komt ie...'
Een golf van opwinding spoelt over me heen als hij zijn keiharde pik bij me naar binnenbrengt. Ik kreun van genot.'Ja, 'zucht ik.'Dieper...jaaa!!! '
Aangemoedigd door mijn kreetjes stoot Arnaud voorzichtig verder totdat hij uiteindelijk tot aan zijn ballen in mijn kont zit. Dan begint hij me te neuken.
Het bed schudt heen en weer onder het geweld waarmee hij bezit van mijn lichaam neemt. Schreeuwend kom ik explosief klaar. Ik wil meer, moet meer...Wat is er met mij aan de hand. Mijn kont staat in brand. Dan laat hij mijn heupen los en zoeken zijn vingers naar mijn clitoris. Op het moment dat hij me daar aanraakt val ik in diuizend stukken uiteen. Ik heb geen controle meer over mezelf. Het enige wat telt is mijn verlangen naar overheersing.
'Harder, ' schreeuw ik.'Neuk me , Arnaud. '
Arnaud laat alle voorzichtigheid nu varen en berijdt me als een wild beest.
Het is alsof een electrische lading door mijn lichaam schiet. Dan trekt hij zich terug, draait me om en kijkt me in de ogen.Hij ziet het verlangen in mijn dromerige ogen.
Ik open mijn mond als hij aan zijn pik gaat sjorren en binnen een minuut voel ik zijn warme sperma over mijn gezicht en in mijn haren.Ik val op bed, leeg, doodop en emotioneel uitgeput. Hij kust me teder en streelt over mijn haar.
Na een paar minuten staat hij op en loopt naar de keuken. Tien minuten later verschijnt hij in de deuropening met zijn kleren aan.
'Ik zie je maandag op school, Pauline. Je auto staat morgen weer voor je deur, daar zal ik voor zorgen. '
Ik knik wezenloos en hoor de de deur achter hem dichtslaan. Opeens is het stil in huis en voel ik me hopeloos alleen. Wankelend sta ik op en kruip onder de douche.
Het warme water stroomt over me heen en spoelt Arnaud zijn aanwezigheid van me af. Een rilling loopt over mijn rug als ik denk aan wat er met me is gebeurt. Het beangstigd me en tegelijk wind het me op. Toen ik de baan aannam had ik nooit kunnen dromen dat Arnaud de regie over mijn leven zou nemen. En over mijn lichaam...alleen al de gedachte aan hem doet een orgasme bij me opkomen.
Rozig droog ik me af, kruip mijn bed in en intens tevreden val ik in slaap.

De week kruipt voorbij en ik begin te denken dat het iets eenmaligs is geweest.
Arnaud kijkt me nauwelijks aan bij de dag openingen en als we elkaar passeren in de gangen keurt hij me geen blik waardig.
Sinds hij me heeft misbruikt kan ik het gevoel niet meer van me af zetten. Vlinders krioelen in mijn buik en mijn keel is droog als ik eraan denk hoe zijn vingers op ontdekkingstocht gingen in mijn lichaam.
Ik voel me net een bakvis op de basisschool met haar eerste verliefdheid.
Tot die vrijdag...

'Pauline, wil je nog even op kantoor komen voor je weggaat? '
Hij kijkt om de hoek. Het lokaal is leeg en ik ben bezig met de les voorbereidingen voor maandag.
Ik kijk verrast op en knik haastig.
'Eh, ja...natuurlijk.'
Zijn glimlach glijdt als honing over me heen.
Vol verwachting loop ik iets later door het verlaten gebouw naar zijn kantoor. Mijn tepels zijn nu al zo hard dat het bijna pijn doet. Mijn clitoris klopt van opwinding.
Ik klop en open de deur.Arnaud zit achter zijn bureau en lacht als ik binnenkom.
'Kom verder, wil je deur achter je dicht doen? '
Hij rijdt zijn stoel om het bureau, grijpt mijn hand en trekt me bij hem op schoot.
Dan kijkt hij me in de ogen, trekt een vinger langs mijn lippen en duwt die mijn mond in.
'Jij bent van mij, Pauline, 'fluistert hij.'Je behoort mij toe. Ik kan je nemen waar en wanneer ik wil. '
Ik snik en zijn woorden komen als een bevestiging van waar ik al de hele week naar verlang. Het vuur waarvan ik dacht dat het was uitgedoofd brandt in zijn ogen.
'Ga op je knieën. '
Zonder hem aan te kijken doe ik wat hij vraagt. Dan streelt hij over mijn gezicht, pakt mijn haar en doet het naar achteren.
'Pak hem eruit, Pauline.En zuig me af. '
Mijn verlangen om hem te proeven en genot te schenken overweldigd me. Gretig pak ik zijn stijve pik uit zijn broek en lik met mijn tong over zijn eikel. Hij trekt hem uit mijn mond en glijdt ermee over mijn gezicht, trekt een spoor van voorvocht over mijn kin en wangen en duwt hem dan weer in mijn mond.
Ik zuig hem zo diep mogelijk naar binnen en voel hem opzwellen.
Mijn handen masseren hem stevig en ik voer het tempo op. Hij kreunt en gromt en grijpt mijn hoofd vast. Hij neukt me in mijn mond met een woeste felheid. Opeens voel ik het...O, God. Kleverige warme vloeistof stroomt over mijn tong en vult mijn keel. Zijn heupen schokken wild. Elk druppeltje pers ik uit zijn slapper wordende penis totdat hij uit mijn mond glijdt.
Uitgeput lig ik op de grond. Kijk op en zie de bevrediging in zijn ogen.
Hij helpt me opstaan en verward kijk ik hem aan. Ik ben vol verwachting zijn kantoor binnen gegaan en is het nu al klaar?
Arnaud ziet de onzekerheid in mijn ogen en glimlacht.
'Vanavond kom ik je ophalen. Zorg dat je 19.00 klaar staat. '

We stoppen voor een groot huis aan de voet van een heuvel en omringd door hoge bomen.
Naar adem happend stap ik uit en kijk Arnaud aan.
'Is dit jouw huis? '
Arnaud lacht om de uitdrukking op mijn gezicht. 'Kom maar mee.Krijg je een rondleiding. '
Hij neemt me bij mijn elleboog mee naar binnen en een half uur later val ik neer op een heerlijke stoel in de ruime huiskamer.
'Mijn huisje kan hier vier keer in, 'zucht ik.
Arnaud staat voor me met de armen over elkaar.'Er is een kamer die je nog niet hebt gezien, Pauline. '
Hij staart me doordringend aan maar zonder te knipperen doorsta ik zijn blik.
Arnaud pakt me bij mijn pols en trekt me uit de stoel.
Ik lik langs mijn lippen, volg hem een gang in en een stenen trapje af. We stoppen voor een deur met ijzerbeslag.
Hij kijkt me aan.'Ben je er klaar voor? '
Een huivering loopt over mijn rug maar ik knik en recht mijn rug.
Arnaud opent de deur en als ik over de drempel stap sla ik een hand voor mijn mond. In de ruime kamer staat een houten stellage met touwen en kettingen aan bevestigd, Aan de muur hangen diverse seks attributen. Verder staat er een bed en twee matrassen op de grond. Een grote ladenkast completeert de kamer.
'Kleed je uit. '
De spanning die ik al voelde breidt zich uit in mijn lichaam. Onder Arnaud's starende blik kleed ik me langzaam uit totdat ik alleen in slip en beha voor hem sta. Hij loopt naar de kast, trekt een la open en pakt een zwarte doek die hij voor mijn ogen bind. Dan trekt hij mijn beha los en laat die op de grond vallen. Hij wrijft met zijn duimen over mijn tepels totdat ze hard worden en mijn slipje al nat is van mijn vocht.
Zijn vingers haken achter de stof en trekken de slip omlaag.
'Stap eruit. '
Gehoorzaam doe ik wat hij zegt.
Dan leid hij me naar het geraamte en legt me er voorzichtig op. De spanning wordt me bijna teveel en ik hap naar adem.
'Wat ga je doen. 'fluister ik. Mijn maag trekt zich samen en ik heb me nog nooit zo hulpeloos en kwetsbaar gevoeld als nu.
Arnaud streelt mijn billen voordat hij mijn benen uit elkaar trekt en mijn enkels vastbind. Vervolgens bind hij met riempjes mijn polsen vast zodat ik geen kant meer op kan.
Opeens hoor ik iets door de lucht suizen en een harde klap op mijn linkerbil. Ik schreeuw van schrik als het hout mijn andere bil raakt. Minutenlang gaat hij minutieus door.
Een ongekende sensatie trekt door mijn lichaam als hij me raakt op weer een andere plaats. Ik gil van genot en kronkel op het rek.
'Je geniet hiervan, he, ' beet Arnaud me buiten adem toe.'Je bent een hoer. '
Hij stopt met de peddel en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren.
'Ik noem je vanaf nu L. Dat staat voor liefde en leven. '
Ik kreun en voel mijn vagina druipen.'Ga door, 'smeek ik.'Laat me klaarkomen. '
Arnaud masseert met zijn vingers en zijn tong mijn dampende kut waarbij hij geen plekje onberoerd laat, maar zorgt er angstvallig voor dat hij mijn clitoris niet aanraakt. Een golf van genot kruipt langs mijn rug omhoog.
Ik schreeuw het uit , smeek hem verder te gaan voor ik gek wordt en in duizenden stukjes uit elkaar val...

Mijn naam is Pauline Dubois en ik geef les op een basisschool in de Provence. Ik ben de seksslavin van Arnaud Michel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  26.11.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Vlot geschreven verhaal. Wel een iets afwijkend genre maar niet verkeerd. De twijfel van Pauline wordt goed beschreven.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 179
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Ron Hartman: De Jager Variant 2 - Het Narrenmat

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.