Voor schrijvers, door schrijvers
970 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

83 Hits

Publicatie op:
Oh, Linke en Bergette
Bospeen. Ja, ja meneer wil iets televisisch. Een naamsperongelukje, zo ja van wij hebben nog 'raamdolleke. Er is nog raamdolleke.  We live raamdolleke. We persuit Raamdolleken. regelmatig.Een soort Suske en Wiske. Regelmatig. Een soort test. Ontbijtlepel, dingen die nog iet bestaan. En een soort Suske en Wisle impliceerd. Linke en Bergette. "De Beekzeggers"  Roestvoetel. Nummer 138. Jubileum  Album. Zo is er één jubileum met jaren en album hoeveelheden. 50 ste album, drie en half jaar ongeveer bijvoorbeeld. Linke en Bergette, Kleefje en Jesus. Dan start er al gauw een bedrijfsfilm. (op het web Ha ha ha).

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Oh, Linke en Bergette"

20.03.21
Feedback:
Kun je ook nog wat anders dan dit soort teksten schrijven? Zou ik dan graag lezen. Dit vind ik niet lezenswaardig.
 • Schrijfkwaliteit
  1.0/5
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
 • Annemarie Steenbergen 20.03.21
  Hoi Tjeerd, ik heb dezelfde vraag maar het antwoord is denk ik nee. Maar Christald reageert niet op de reacties en doet ook niks met de feedback dus bespaar je de moeite.

Heb je deze al gelezen?

 • Toen iedereen danste... (145) Sylvia Schalken 26-02-2021

  Als 15-jarige ging ik voor het eerst op dansles. Op alle fronten een spannende en leerzame tijd. Want niet alleen was het een hele toer om al die ingewikkelde danspassen van de Slow Fox, Tango,...

  Lees meer: Toen iedereen danste...