1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  971 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Dunkt ons, 530 gram, hallootje

Publicatie op : 27-08-2021

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Dunkt ons, 530 gram, hallootje

130 Hits.
Urobblokfigurenbewust. Van onze Roccococo(krokus)corrispondent..  "Als Meeeder." Papaversesoepinstuten, alsmede den huifkar daargeladen.. Stel.... geen hoofdstel. Suikerkaasblokken Santa Maria douze degrees, van the Indisit, hups .,..... in the material Uuuuuurld.....earld. Guts, zij zijn daar gaan vissen. "Is it real, real real?" (B: massa)?!) Vreeeeemd....../ "Ja, 'Loef' afsteken??" "Man?!!" is er nog altijjd zoiets, als het Island "Mann.".  Sensa di mare....felicita!!!!!

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

04.09.21
Feedback:
Zit er iemand met een afstandsbediening je hoofd (of je tv) steeds op een andere zender te zetten? Dat is misschien voor sommigen het verhaal van hun leven. Roccococo(krokus)corrispondent vindt ik dan wel weer leuk. Verder snap ik alleen: "Guts, zij zijn daar gaan vissen".
 • Waardering
  40%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
27.08.21
Feedback:
Inmiddels afscheid genomen van Plato's wijsbegeerte? Dat moet een heel gemis voor u zijn. Hier nog enkele suggesties voor uw volgende literaire bijdrage aan de site: #&@> en niet te vergeten ook nog deze: %*}]^! Veel succes gewenst.
 • Waardering
  20%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
27.08.21
Feedback:
Dit is je tweede zogenaamde verhaal dat ik nu lees en wederom kan ik er geen verhaal in onderkennen.
Graag een verhaal als je kunt schrijven.
 • Waardering
  20%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
We willen afscheid nemen
117
Lezen?
55 woordenverhaal
Eerlijk nieuws voor Levi Levisens
79
Lezen?
Bromkracht 64, op dinsdag 17 mei, 2021.
31
Lezen?