Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal.
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Reclame

Na het kijken van een reclameblok komt gelijk de vraag bij mij op : wie verzint dit?? Ik zie de meest bizarre reclames voorbij komen waarbij ik alleen maar kan denken: dit moet je dus nooit kopen ?

Een snoepjesmerk heeft een reclame van twee volwassenen op een yogamatje die stiekem een snoepje nemen, de yogaleraar komt erbij en neemt er ook een paar en daarna schuddebuiken van het lachen.Welke volwassene leent zich voor zo’n reclame vraag ik me af en wie bedenkt dit?

Een volwassene die een soort relatie aangaat met een boodschappenkarretje, ik ga stuk!

Een groot kerstfeest geven in Corona tijd door een supermarkt daar is duidelijk niet over nagedacht of men denkt dat Corona niet bestaat.

Met de realiteit hebben de reclames niets te maken en ik vraag me af of dit nu de verkoop bevordert. Bij mij in ieder geval niet ik zie vooral de onzin en onkunde erin. Ik ben benieuwd wie dit verzint en wat voor soort leidinggevende dit dan goedkeurt want welk bedrijf wil zich nu willens en wetens voor joker zetten op tv? 

© Ans Verdel op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
23.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik snap je punt en sommige reclames zijn ook belachelijk maar het gaat reclamemakers erom dat je hun product/bedrijf onthoudt… en dat doe je blijkbaar wel dus hun doel is behaald. Ik vind het echter geen verhaal maar meer een column die wat scherper had mogen zijn of met wat humor of iets dergelijks.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
22.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Misschien ben ik hier een advocaat van de duivel maar dít is de reden. Publiciteit levert herkenning en levert omzet op.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ans Verdel 22.12.21
    Je zult gelijk hebben denk ik Louisa, Ik denk juist :bij zo’n club wil ik niet bijhoren maar dat is wat het bij mij oproept