Voor schrijvers, door schrijvers
968 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

147 Hits

Publicatie op:
redden
Dat moment, net wanneer je denkt dat er geen dieptepunt meer is. De pijn en onzekerheid is zelf consumerend. De drang om gered te worden is enorm groot. Waarom heb ik controle over zoveel gevoelsaspecten maar kom ik hier niet uit ? Voor een persoon die er heilig in gelooft dat het hart slechts een spier is die er voor zorgt dat je bloed door je lichaam heen gesluisd wordt voel ik me aardig gebroken. Houden van is een groot woord vooral een verplichting die maar weinig wordt nagekomen. Voor het eerst voelde ik me echt geliefd, niet alleen om mijn uiterlijk maar ook om wie ik was. Je benoemt het ook dagelijks, ik houd van je, je bent de mooiste, ik wil nooit meer zonder jou ! Met jou wil ik oud worden mijn leven indelen, dit is mijn keuze. Ik geloofde jou ! De gebroken vrouw die al vaker keihard op haar bek is gegaan maar het toch in zich kon vinden om lief te hebben. Hoe graag ik ook alleen wou zijn liet me ik me toch weer verleiden. Onzekerheden haalde je weg en ik ervaarde na een paar hobbels in het begin echte liefde. Jouw plotselinge onzekerheid rukte je weg uit mijn tijdelijke euforie. Wat zou ik graag naar je toe willen rennen en je omhelzen je vasthouden en urenlang naar je kijken. Maar ik kan het niet en waarschijnlijk ook nooit meer, het lukt me gewoon niet om mezelf op te geven om jou te redden. En jij hoort jezelf ook niet meer op te geven om mij te redden.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "redden"

13.10.20
Feedback schrijfkwaliteit
Goed geschreven, Josta. Liefde en loslaten.
  • Tevredenheid over de schrijfkwaliteit
    80%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Op losse schroeven (368) H.o.p.e 24-04-2020

    Op losse schroeven... Zittend op een vreemd bed, denk ik na. Het kraakt. Er missen schroeven. Was het zoals ik het verwacht had? Was het zoals ik het gehoopt had? Was het zoals het me toegezegd was? Op...

    Lees meer: Op losse schroeven