Voor schrijvers, door schrijvers
970 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

176 Hits

Publicatie op:
Risico’s
Ik kijk voor me, ik weet niet wat doen. Zou ik het risico nemen of niet? Ik overloop in mijn hoofd alle opties, analyseer pro’s en contra’s, probeer te weten te komen hoe ik mezelf zou voelen moest het fout gaan. Zou het ook onverwacht mooi kunnen zijn? Een onverwacht resultaat kunnen hebben? Ik kijk maar krijg geen antwoord. Ik aarzel, zie hoe het opvalt, zet een stap naar achter, zet opnieuw een stap naar voor. Herhaal dit een paar keer, besluiteloos. Uiteindelijk beslis ik het risico toch maar niet te nemen, op veilig te spelen en ik zucht. Ik had nooit verwacht dat dit leven me ooit tijd zou geven risico’s te analyseren opnieuw en opnieuw waarvoor ik voorheen slechts een seconde nodig had. Ik buk me en haal het afwijkende eruit. Ik sluit de wasmachine.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Risico’s"

12.03.21
Feedback:
Leuk verhaal, Maryse.
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • Huur in natura (247) Jane Doo 12-08-2020

    Let op. Dit verhaal bevat expliciete seksscenes. Achttien jaar en ouder.     Zuchtend schud ik mijn portemonnee leeg en tel bij elkaar op wat er ligt. Niet eens genoeg om boodschappen te halen, laat staan...

    Lees meer: Huur in natura