1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  932 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 12-03-2021

Hits: 303

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Risico’s

Aangepast: 12-03-2021
Ik kijk voor me, ik weet niet wat doen. Zou ik het risico nemen of niet? Ik overloop in mijn hoofd alle opties, analyseer pro’s en contra’s, probeer te weten te komen hoe ik mezelf zou voelen moest het fout gaan. Zou het ook onverwacht mooi kunnen zijn? Een onverwacht resultaat kunnen hebben? Ik kijk maar krijg geen antwoord. Ik aarzel, zie hoe het opvalt, zet een stap naar achter, zet opnieuw een stap naar voor. Herhaal dit een paar keer, besluiteloos. Uiteindelijk beslis ik het risico toch maar niet te nemen, op veilig te spelen en ik zucht. Ik had nooit verwacht dat dit leven me ooit tijd zou geven risico’s te analyseren opnieuw en opnieuw waarvoor ik voorheen slechts een seconde nodig had. Ik buk me en haal het afwijkende eruit. Ik sluit de wasmachine.
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

12.03.21
Feedback:
Leuk verhaal, Maryse.
Show more
12.03.21
Feedback:
Met veel plezier gelezen. Schitterende twist. 😂
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Missing ?
359
Lezen?
Mijn eerste orgasme
354
Lezen?
Leg je handen
343
Lezen?