Voor schrijvers, door schrijvers

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 

210 Hits

Publicatie op:
rouwverwerking
Over het onvermogen tot rouwverwerking en het grote belang om toch gehoord te worden
Wat doet rouw met mij en de mijnen, het zette mijn leven op zijn kop!
Het zette mijn leven op zijn kop. Er is teveel rouw voor 1 leven, kramp in mijnziel, mijn hoofd en lijf lieten het afweten. 
Teveel afscheid, ik kon het niet meer kan laten versmelten met mijn leven, accepteerde het als onderdeel van mijn bestaan.

Lastig om daar een weg in te vinden, soms waren er te veel zijpaden en verdwaalde ik in mijn emoties.
Emoties die niet te delen of te verwoorden zijn, door er een specifiek benoemen gaf dat de andere recht op een feestje op mijn ziel .
Veel mensen beseffen niet dat bij mijn veelheid aan verlies je niet alleen wilt zijn, maar dat wel altijd bent dat soms de regen van verdriet als kiezelstenen valt.  
 
Het is nu voor mij redelijk te hanteren, wilskracht, overlevingsdrang, zwartgallige humor, mijn ervaring gebruiken voor anderen, de zwaarte verlichten.
De vrienden gingen verder, mijn rampenboek uitgelezen. Ik loop aan de zijlijn mee.
Ik ontmoette iemand, die besefte dat ik het op mijn manier moest doen, de aandacht die ik mocht vragen was voor mij een kado.
 
Ik kan weer relativeren, lachen, ook om mezelf, zomaar intens genieten, wetende dat als ik verdwaal, ik een beroep mag doen op die ander.
 

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "rouwverwerking"

21.08.20
Feedback:
Je schrijft een breekbaar verhaal, met rouw en verdriet valt niet te spotten en dat voel ik in je tekst ook terug. Ik ben het eens met de anderen, wat kleine verbeteringen zullen de kwaliteit verhogen.
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig