Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Vakantie in de Vogezen

Denk erom. Dit is een verhaal voor volwassen lezers. 18+ 
 

 

 

Eindelijk, na een rit van vijf uur hadden we onze bestemming in de Vogezen bereikt. Erik stuurde als een ervaren chauffeur voorzichtig door de drukte van de camping totdat we de stacaravan hadden bereikt die vanaf nu twee weken ons huis was.
' K45, dit is hem,'zei hij vrolijk , parkeerde naast de caravan en stapte uit. Kevin en Marietje, respectievelijk zes en acht jaar oud sprongen ook juichend uit de auto en renden opgewonden weg.
' Hei, waar gaan jullie heen, 'riep ik.' Terugkomen en eerst helpen de spullen uit de auto halen.'
Schoorvoetend kwamen ze teruglopen en hielpen Erik de tassen en koffers uit de auto te halen.Ik ging de deur openen en deed een snelle inspectie.Alles leek precies zoals stond beschreven in de folder. De keuken was klein maar volledig ingericht, onze slaapkamer achter de huiskamer en de kinderen achterin de caravan.Er stond een kleine televisie op een tafeltje,een bankstel voor zes personen en een keukentafel met vier stoelen. Ik kuste Erik op zijn wang en hielp de skikoffer van het dak te halen.
' Het ziet er goed uit. Ik denk dat we het hier wel twee weken kunnen uithouden.'
' Mam.mogen we nu gaan zwemmen.'
Ik keek naar de twee smekende gezichtjes en knikte. ' Wel bij elkaar blijven en voorzichtig zijn.'
Juichend renden ze naar binnen om tien minuten later in zwempak weg te rennen.Hoofschuddend keek ik ze na en hielp de boodschappen binnen te brengen. Fluitend ruimde ik alles op terwijl Erik het bier al gevonden had en buiten lekker in het zonnetje zat.
'Wat eten we vanavond, 'vroeg hij. Ik rolde met mijn ogen.
' We gaan vanavond eten in de snackbar, 'antwoordde ik.' Geen zin om te koken .' Erik grinnikte, kwam uit zijn stoel en kuste me in mijn nek. Zijn handen gleden over mijn borsten en begonnen door de dunne stof van mijn shirt heen mijn tepels te masseren.
'Heb je hier wel zin in? 'hijgde hij in mijn oor. Helaas was hij ervan overtuigd dat er nergens een betere minnaar was. Erik hield van grote stappen,snel thuis. Als hij nu zijn pik in me stopte waren we binnen vijf minuten klaar, was hij zijn handel kwijt en de enige die ervan genoten had. Ik draaide me om en kuste op zijn mond.
'Vanavond als de kinderen slapen,lieverd. Probeer nog even je lusten te bedwingen.'
Teleurgesteld liet hij me los, pakte nog een flesje uit het krat en slofte naar buiten. 'Ik denk dat ik naar de kantine ga. Kom je ook zo?'
Afwezig knikte ik en zocht tussen de spullen naar de koffie en suiker. Hoe was het mogelijk dat ik dat vergeten was. Erik verwisselde net zijn kleren voor iets meer passends.'Ik ben bang dat ik wat boodschappen ben vergeten. Ik moet eerst even naar de supermarkt.'
'Dan lopen we samen op,'zei hij opgewekt. 'De supermarkt zal wel in de buurt van de kantine zijn.'
Dat was echt Erik. Zijn humeur kon binnen een seconde 360 graden draaien. Hand in hand liepen we samen het door bomen overschaduwde pad af. Het was druk, kinderen renden langs ons heen en andere mensen fietsten of liepen ook over het pad. Het gejoel van de kinderen klonk nu snel dichterbij. De camping had drie zwembaden en ze leken allemaal vol.
'Papa.mama..'hoorden we .
Kevin en Marietje gleden met de armen omhoog de glijbaan af en belandden met een plons in het water. Ik zwaaide en sloeg af naar de supermarkt. Erik kuste me en ging aan de rand van het bad zitten met het onvermijdelijke pilsje in zijn hand. Bordjes wezen de weg naar de winkel aan het eind van een smal weggetje. Snel deed ik mijn boodschappen,stopte alles in een grote plastic tas en wandelde terug. Eigenlijk had ik nog geen zin om naar de kantine of naar het zwembad te gaan. In gedachten ruimde ik de paar boodschappen op en nam een besluit. Toen we het terrein opreden had ik gezien dat er fietsen werden verhuurd. Ik bleef staan voor een spiegel en keek naar mijn lange benen, korte spijkerbroekje en T-shirt. Prima fiets kleding. Snel liep ik naar Erik en zei tegen hem dat ik een stukje ging fietsen in de heuvels. Hij was in een druk gesprek gewisseld met een paar andere mannen en het leek alsof hij niet eens hoorde wat ik zei. Snel keek hij glimlachend opzij en knikte.Zuchtend liep ik naar het zwembad waar de kinderen zich nog steeds amuseerden, nu met een opblaas krokodil. Ik bukte aan de rand en wenkte Kevin naar me toe.
'Mama gaat even een stukje fietsen, ben zo terug. Doe voorzichtig en let op je zusje.'
Kevin knikte.
' Eten we patat vanavond?'
Ik knikte lachend.
'Joepie.lekker.'
Hij dook onder water en zwom terug naar Marietje. Met pijn in mijn hart liep ik weg. Misschien kon ik na het fietsen nog even gaan zwemmen. Uiteindelijk was het pas elf uur en de dag was nog lang. Na de administratie te hebben afgehandeld kreeg ik een bijna gloednieuwe fiets mee met tien versnellingen, een routebeschrijving voor in de bergen en een mapje met bezienswaardigheden. Voorzichtig fietste ik vijf minuten later weg , snoof de warme lucht op en voelde de wind door mijn lange haren spelen. De zon stond hoog aan de hemel. Enthousiast reed ik na een minuut of tien rustig te hebben gereden een heuvel op, ondanks de versnellingenen voelde ik de spieren in mijn benen branden van inspanning. Ik genoot van de zonnestralen die over mijn gezicht gleden. En nu omlaag...als een steen racede ik de heuvel af, de wind bulderde in mijn oren en ik lachte van plezier. Toen gebeurde het...in een fractie van een seconde zag ik de schrik in zijn ogen en zijn poging om mij nog te ontwijken. Door de klap vielen we allebei op de grond. Een scheut van pijn trok door mijn knie en ik kromp ineen van de brandende pijn bij mijn bovenbeen. 'Merde...'vloekte de man en keek wie hem had aangereden. Hij knipperde met zijn ogen die opeens geamuseerd glansden.' une femme sur un vélo de route.'
Mijn gezicht vertrok van pijn toen ik probeerde overeind te komen. ' Francaise?' ' ' 'Ollandese,'zei ik in mijn beste Frans.' Nederlands.'
Bezorgd keek hij naar mijn been en knie. Bloed druppelde in een gestaag tempo op het asfalt. Onvast stond hij op en veegde het straatvuil van zijn kleding af.
' Ollandese.'herhaalde hij .
' Amsterdam.' Kreunend raapte hij mijn fiets op en zette hem recht. Gelukkig was alleen het stuur iets verbogen , zat er een flinke slag in het voorwiel en lag de koplamp kapot op de grond. Ik stond gebogen met de handen op mijn knieën en verbeet de pijn. Even was zijn gezicht vlak bij dat van mij, voelde zijn warme adem tegen mijn wang. Hij pakte de fiets, zette die op slot tegen een boom en liep toen naar me toe met een bezorgde trek op zijn knappe gezicht. Hij had lang zwart haar, donkere ogen en een stralende glimlach. 'Dat moet worden verbonden. 'stamelde hij in gebrekkig Nederlands en wees naar de schaafplekken. ' 'Niet bang zijn.'
Hij tilde me op alsof ik niets woog en liep zonder moeite een pad af dat leidde naar een smalle weg met aan weerszijden een handje vol huizen.' Gelukkig was ik nog vlakbij mijn huis, 'zei hij.
' Ik kan zelf lopen, 'zei ik kortaf. Ik wist dat ik had moeten oppassen en dat het mijn eigen schuld was dat ik nu in deze situatie terecht was gekomen.
' Ik wil het je niet lastig maken. '
De daad bij het woord voegend liet ik me uit zijn armen glijden en vloekte zacht door de pijn in mijn knie. Hij schudde zijn hoofd en ondersteunde me naar het laatste huis aan de weg. Snel deed hij de deur open en zette me op een stoel in de keuken neer. 'Blijf even zitten , ik ga velo halen, zo terug.'
Voor ik het wist was hij weg en zat ik alleen in een klein keukentje. De meeste ruimte werd in beslag genomen door een vier pits gasfornuis en een wasmachine. Messen stonden in een blok op het aanrecht en de pannen stonden op een plank boven het fornuis, Nergens lag rommel op de grond of was het vies, Boos op mezelf probeerde ik op te staan en een paar meter te lopen. Ik beet op mijn tanden...verdomme..op de eerste vakantie dag. Ik hoorde zijn voetstappen op de houten vloer. In zijn hand droeg hij een verbandtrommel. Hij trok een krukje onder een tafeltje vandaan, ging erop zitten en opende de trommel.' Dit kan iets pijn doen.'mompelde hij, draaide de dop van een flesje betadine en maakte er een watje mee nat. Hij raakte de wond voorzichtig aan maar toch trok ik mijn knie terug. Ernstig keek hij me aan, pakte mijn been en hield die vast.
' Moet even.'
Snel ontsmette hij de twee plekken, knipte het verband op maat en ging aan het werk. Tien minuten later was het keurig verbonden en tevreden knikte hij.' Pierre, 'zei hij en stak zijn hand toe. Ik glimlachte en drukte hem stevig.
' Marianne, zeg maar Anna.'
' Anna,'herhaalde hij, alsof hij de naam wilde proeven op zijn tong. Zijn lange zwarte haar viel voor zijn ogen langs. Jezus, wat een sexy vent was het, schoot het door me heen. Goed gebouwd en gespierd. Voorzichtig stond ik op. Het deed nog wel pijn maar het schrijnende gevoel was weg. Misschien kon ik zelfs weer fietsen.
' Bedankt voor je hulp, 'zei ik.' Ik moet gaan anders maken mijn man en kinderen zich zorgen.' Zijn ogen lichtten op.'
Vakantie..camping?'
Ik knikte.' Hier vlakbij, Camping Domaine de Messires. We zijn vanochtend aangekomen en gelijk zit ik weer in de problemen.'
Pierre begon te grijnzen en stak zijn arm toe.' Leun maar op mij.' Samen liepen we naar buiten waar mijn fiets stond te wachten. ' Hoe komt het dat je zo goed Nederlands spreekt?'
Hij stond stil.
'Jaren in Amsterdam gewoond en gewerkt.'
Hij knipoogde en hielp me met het opstappen .'
Camping vlakbij..ongeveer vier kilometer rechtuit. Makkelijk.'
Aarzelend boog ik me over het stuur en reed voorzichtig weg. Ik durfde niet achterom te kijken maar hoorde hem roepen dat het goed ging.
' Fijne vakantie, Anna uit Holland!!'
Opgelucht reed ik een klein uurtje later de camping op en ging gelijk door naar de fietsverhuur. Onderweg had ik al bedacht wat ik tegen Erik ging zeggen. Het was inmiddels half drie geworden. Als hij zich maar niet teveel zorgen had gemaakt. Op het moment dat ik bij de balie uitlegde dat ik een ongeluk had gehad zwaaide de deur open en stoof een man recht op de balie af. Toen hij me zag viel zijn mond open. Een dranklucht sloeg me tegemoet.
' Kijk wie we daar hebben...waar heb jij al die tijd gezeten. Weet je wel hoeveel zorgen ik me maakte, verdomme. '
Nu viel mijn mond open van boosheid en verontwaardiging.' Ik heb een ongeluk gehad, Erik. In plaats van zo tekeer te gaan kan je...' Ik schrok toen hij zijn hand omhoog deed en op het laatste moment liet zakken. Woedend sprong ik naar hem toe.
'Wilde jij me slaan, Erik. Hoe haal je het in je hoofd.'
Het bloed kookte in mijn aderen. Ik smeet de fietssleutels op de balie en liep langs hem heen. Hij staarde me aan met een rode kop. Zijn bloeddruk moest torenhoog zijn. Buiten sprongen de kinderen tegen me op.' Mama is er weer,'juichte Marietje. ' Nu gaan we patat eten. 'riep Kevin en trok me aan mijn hand mee.

Pierre keek haar na tot ze uit het zicht was verdwenen. Met een diepe zucht liep hij naar binnen en gelijk door naar boven. Daar had hij een groot atelier. Snel zette hij een nieuw doek op en haalde zonder moeite Anna in zijn gedachten. Knap, slank en een fantastisch figuur. Tegelijk breekbaar en kwetsbaar. Mooie borsten, niet zo groot maar haar shirt kwam er verleidelijk strak door te staan. Lange benen, kort spijkerbroekje. En dan haar gezicht en die ogen. Zijn adem stokte toen hij eraan dacht dat ze hem dankbaar had aangekeken nadat hij de schaafplekken had verzorgd. Een klein stemmetje in zijn hoofd vertelde hem dat hij haar binnenkort misschien wel terug zou zien. Zonder moeite zette hij met zijn potloden de basis op voor haar gezicht.

 

' Zo, wat gaan we vandaag doen, 'vroeg ik aan het ontbijt. Kevin propte een croissant in zijn mond en Marietje dronk haar beker leeg die ze met twee handen vasthield. ' Wij willen mee met Bolletje de Beer, 'vroeg Kevin.' Mag dat, mam. We gaan de hele ochtend spelletjes in het zwembad doen. '
Eric was gisteravond laat binnengekomen en had gezegd dat het hem speet dat hij had gedronken. Hij zat rustig aan tafel, dronk zijn koffie en wierp Anna een liefdevolle blik toe.' Wat zijn jouw plannen, lieverd? '
Ik pakte een stukje stokbrood en smeerde er wat kruidenboter op.
' Eigenlijk wilde ik die mevrouw even gaan bedanken die me zo goed heeft geholpen gisteren, 'mompelde ik met een rood hoofd.' Als je het niet erg vindt. '
Ik hoopte dat hij niet door zou vragen. Gisternacht, toen ik in bed lag en Erik naast me lag te snurken zweefde het gezicht van een knappe gebruinde man boven me, met lang zwart haar. Hij glimlachte en stak zijn hand naar me uit.
' Natuurlijk niet, neem een bos bloemen voor haar mee.'
' Wat vinden jullie ervan als wij meedoen met de spelletjesmiddag. Dan kan mama op haar gemak even die aardige mevrouw gaan bedanken.'
' Spelletjesmiddag..,.'riepen de kinderen en trommelden met de handen op tafel. Snel ruimde ik af terwijl de kinderen en Erik zich gingen omkleden voor het zwembad. Gelukkig had hij mijn leugen niet doorzien. Er ging een steek door mijn hart toen ik ze buiten zag lopen maar ik kon het gezicht van Pierre niet van mijn netvlies afkrijgen. Ik moest en zou hem zien vandaag. De gedachte aan zijn handen die over mijn benen gleden en zijn warme stem die als honing over mij heen gleed. Ik voelde me als een bakvis die op weg was naar haar eerste afspraak. Erik kwam binnen, sloeg stevig zijn armen om me heen kuste me op mijn mond. Kruimels brood, jam en de smaak van koffie dringen mijn mond binnen. Mijn maag draait zich om en ik vraag me voor de zoveelste keer af hoe ik ooit heb kunnen vallen voor die man. Hij lacht.
'Neem de auto maar, een fiets gaat te snel voor je.'
Lachend duwde ik ze allemaal de caravan uit.
' Tot straks,mama.'
Ik zwaaide ze na, leunde nog even tegen de deur aan en voelde een tintelend gevoel in mijn maag bij de gedachte dat ik binnen een uur bij Pierre zou zijn.

De motor tikte zacht na toen ik uitstapte en het portier dicht deed, harder dan noodzakelijk was. Ik had het zweet in mijn handen staan en voelde tegelijk dat mijn mond droog was. Aarzelend liep ik om de auto heen naar de achterdeur. Alles in en om het huis was verlaten. Ik beet op mijn onderlip bij de gedachte dat ik zo stom was geweest hier heen te komen. Natuurlijk was hij niet thuis, dacht ik nu echt dat hij op zo'n tutje uit Holland zat te wachten. Gespannen legde ik mijn hand op de deurkruk, tot mijn verbazing gaf die mee. Even keek ik om me heen. Een warme bries joeg door mijn haren en ergens in de buurt loeide een koe. De deur ging open. Alles was nog precies zoals gisteren. Zacht duwde ik de deur achter me dicht. ' Pierre, 'riep ik en schrok van mijn eigen stem. Opeens hoorde ik gestommel op de trap en een seconde later vloog de deur open. Zijn donkere ogen keken me stomverbaasd aan.
'Anna?'
Ik slikte en knipperde met mijn ogen.' Ik wilde je nog bedanken voor wat je hebt gedaan gisteren. Het was mijn schuld,maar...'
Hoofdschuddend opende hij zijn armen ,liep naar me toe en omhelsde me.
' Anna uit Holland, 'fluisterde hij in mijn oor.
Zijn armen waren sterk en voorzichtig onttrok ik me aan zijn omhelzing.
' Ga mee naar boven, 'zei hij opgewonden,' Je komt precies op tijd.'
Met grote stappen liep Pierre de trap op.' Mijn atelier,'riep hij. Verbaasd stapte ik over de drempel. Grote ramen lieten de zon door en beschenen de doeken en schilderijen die stonden opgesteld tegen de muur of klaar waren voor verzending. Bewonderend liep ik naar een schilderij wat een landschap voorstelde en meer dan zes meter lang was. Hij stond achter me, zijn warme adem beroerde de haartjes in mijn nek. ' Gemaakt in opdracht, 'zei hij trots.' Volgende week wordt het opgehaald.' Stil liep ik langs alles heen en streelde met mijn vingers over de doeken.
' Geweldig, je bent een echte kunstenaar.'
Hij lachte bescheiden.' Ik ben nu bezig met een van mijn mooiste projecten. Ga alstublieft zitten.' Hij wees naar een krukje en met een blos op mijn wangen deed ik wat hij vroeg. Snel liep Pierre naar een doek en draaide het met een triomfantelijk gebaar om. Ik sloeg mijn hand voor mijn mond. ' Maar...dat ben ik. Hoe kan dat...hoe...'
Met een verontschuldigende uitdrukking op zijn gezicht liep hij naar me toe.
'Sinds je gisteren weg was heb ik je niet meer uit mijn gedachten kunnen krijgen, Anna. Ik ben gelijk begonnen met schetsen,..'
Zonder zijn ogen van mij af te houden draaide hij mijn hoofd schuin en streek zacht over mijn wang , streelde wat losse haren uit mijn gezicht weg. De lippen van Pierre krulden in een trage glimlach. Zijn vingers gleden naar de knoopjes van mijn blouse en deden de bovenste vier los. De warmte werd me bijna te veel. De atmosfeer veranderde en de spanning nam snel toe. Ik keek in zijn ogen en en fantaseerde hoe het zou zijn als hij me helemaal uitkleedde en ik me willoos aan hem overgaf. Mijn tepels tintelden en opeens voelde ik zijn lippen op die van mij. Zijn tong drong bij me naar binnen en verkende mijn mond terwijl zijn sterke vingers door mijn haren streken. Mijn borsten waren gezwollen en smeekten erom gemasseerd te worden. Ik verlangde naar zijn vingers op mijn tepels en op het moment dat hij ze aanraakte door de dunne stof van mijn beha heen kreeg ik al bijna een orgasme. Zwaar hijgend hielp hij me uit mijn blouse en opende de sluiting van mijn beha. Zweet parelde op mijn voorhoofd. Natte warme lippen omsloten mijn tepels en krachtige vingers masseerden mijn borsten. Ik kreunde van genot en voelde een golf van verlangen. Tanden beten zachtjes in mijn tepels en zijn handen streelden over mijn buik. Gek van verlangen legde ik mijn hand tegen zijn gezwollen pik maar hij pakte die weg. Ik fantaseerde hoe zijn lange, dikke pik mijn drijfnatte kut binnendrong en me begon te neuken zodat ik schreeuwend vroeg om meer. Plagend liet hij mijn tepels tussen zijn vingers heen en weer rollen. Hij tilde me op alsof ik een veertje was en zonder iets te zeggen nam hij me mee naar een bed in de hoek van zijn atelier. Mijn hele lichaam verlangde naar hem, elke vezel en elke spier schreeuwden om zijn aanraking. Mijn borsten gingen op en neer in het ritme van mijn ademhaling. Pierre zijn handen masseerden mijn buik, hij kuste mijn navel en net toen ik dacht dat ik het niet meer hield van de spanning trok hij de rits van mijn broek omlaag en trok het knoopje los. Ik gilde en kreunde toen hij mijn broek over mijn enkels heen uittrok en gretige vingers mijn drijfnatte slipje uittrokken. Mijn clitoris trilde van verlangen en de warmte van mijn kut stroomde door mijn hele lichaam. Ik voelde zijn tong bij me naar binnen dringen. Ik kon geen woorden vinden om mijn genot te omschrijven. Totaal naakt lag ik op zijn bed , weerloos en willoos.
Schokkend kwam ik klaar en mijn sappen stroomden uit mijn kut. Pierre begon mijn clitoris met zijn tong te masseren en weer kwam ik klaar, Mijn rug kromde zich van genot.'Neuk me,'riep ik.'Ik wil je stijve pik in mijn kut.'
'Smeek erom,Anna,'riep hij.'Smeek om mijn pik in je geile kut.'
'God..oh God...neem me.'
' 'Fantaseerde je al over mijn pik toen je me gisteren zag,Anna,'vroeg Pierre.' Wil je dat ik je helemaal vul met mijn stijve pik en je vol spuit?'
Ik kreunde van verlangen en was allang geen baas meer over mezelf. Het enige wat ik nu nog wilde was een eind aan dat gekmakende verlangen en me helemaal overgeven aan het genot.
'Daar komt hij,Anna.' Plagend hield hij zijn stijve pik voor mijn ogen. Mijn handen jeukten om hem in mijn hand te nemen, te masseren en hem te proeven. Hij was groter en dikker dan die van Erik en de gedachte dat hij dat gigantische ding mij ging stoppen versnelde mijn hartslag tot ongekende hoogte. Pierre ging schrijlings op me zitten zodat ik geen kant op kon en streelde met zijn monsterlijke pik mijn lippen en gezicht. Voorzichtig zette hij hem tegen mijn mond en bereidwillig opende ik me voor hem. Gelijk stootte hij door zodat hij diep in mijn keel kwam. Hij smaakte zout en opwindend. Bereidwillig begon ik hem te zuigen en te masseren, het enige wat ik wilde was hem te laten weten dat mijn mond voor hem en van hem was. Pierre kreunde van genot toen mijn lippen over zijn eikel gleden en voorvocht mijn keel in gleed. Hij gromde en spande zijn lichaam maar voordat hij tot een orgasme kwam trok hij zijn penis uit mijn mond en stelde zich op tussen mijn benen. Keihard stootte hij naar binnen en bracht me tot een orgasme. Steeds sneller neukte hij me en kletsten zijn ballen tegen mijn benen. Met een schreeuw tilde hij mijn billen op en spoot zich toen leeg in mij. We kwamen samen klaar in een overweldigend orgasme. Hij trok zichzelf terug en duwde zijn pik tegen mijn mond. Ik likte er aan en zoog het laatste sperma eruit en genoot van de romige, zilte smaak in mijn mond. Terwijl ik zijn penis mijn mond in zoog voelde ik tot mijn verbazing dat hij weer stijf werd. Pierre was nu kalmer en begon me rustig te neuken. Samen kregen we een waanzinnig orgasme en uitgeput vielen we naast elkaar neer.
'Anna uit Holland,'hijgde hij.' Ik wil jou elke dag neuken tot aan mijn dood.'
Ik kuste hem hartstochtelijk, ging bovenop hem liggen en masseerde met mijn borsten zijn brede borst.' Ik ben getrouwd met Erik en heb twee kinderen,'antwoordde ik zacht. Mijn vingers speelden met zijn borsthaar en trokken cirkels op zijn platte buik.

' Ik ben hier op vakantie, Pierre. Het kan nooit iets worden tussen ons.' Zijn ogen lichtten op en een rilling liep over mijn rug.' Zeg dat niet, Anna. Jij hebt het vuur in mij doen ontbranden, jouw lichaam behoort mij toe.' '
‘ Het spijt me, Pierre, maar ik ga weg. Anders krijg ik weer problemen.'
Schouder ophalend liet hij toe dat ik van bed afkwam en me aankleedde. Soepel stond hij op en kuste me in mijn nek. ' Wil je niet eerst even douchen, je ruikt naar seks.' Aarzelend bleef ik staan en keek op mijn horloge. Elf uur. Sinds ik binnenstapte waren er twee uur voorbij gegaan. Misschien nog even snel een douche. 'Je hebt gelijk, ik stap er even snel onder.' ' Ik zal je even wijzen,'zei hij schor. Naakt liep hij voor me uit en gaf me handdoeken, shampoo en badschuim.
' We gaan samen douchen.'
Zonder te wachten op een reactie van mij pakte hij een spons en begon mijn hele lichaam in te zepen. Mijn tepels trokken weer samen toen hij ze kuste en masseerde. De spons gleed tussen mijn benen en hij dwong ze uit elkaar. Ik sloot mijn ogen en voelde zijn stijve pik tegen mijn buik. Zonder moeite tilde hij me op en terwijl het warme water over me heen stroomde drong hij naar binnen en neukte me totdat hij in me explodeerde. Mijn lichaam kon niet meer zonder hem. Schokkend kwam ik in zijn armen klaar en legde mijn hoofd tegen zijn schouder. Zorgvuldig sproeide hij me af met de douchekop, droogde me helemaal af en kuste me. Hij drukte me tegen zijn warme lichaam aan.' Ik ga je missen, Anna van Holland. Morgen wil ik je weer zien.' Ik schudde mijn hoofd.'Nee, Pierre. Morgen gaan we een dagje weg, de hele week kan ik je niet meer zien. Het spijt me, maar ik wil geen problemen met mijn gezin.' Teleurgesteld zakte zijn hoofd op zijn borst.' Goed dan, meer weet dat je altijd welkom bent, Ik wacht op je, Anna.'

De rest van de dag verliep geweldig. De kinderen waren terug van het animatie programma en Erik had echt zijn best gedaan iets lekkers voor ze op tafel te zetten. Met z'n allen deden we mee aan de spelletjesmiddag en het eind van de dag sloten we af met een barbecue. Moe maar tevreden zaten we die avond buiten in het donker. De kinderen lagen in bed en Erik schonk nog wat drinken in. 'Was ze blij met de bloemen,'vroeg hij terloops. Ik schrok op uit mijn gedachten.'Bloemen, waar heb je het over?'

'Je zou bloemen meenemen voor die mevrouw die je...' Opeens schoot me weer te binnen waar hij het over had. Gespannen keek ik snel opzij maar zijn gezichtsuitdrukking veranderde niet. '

'Eerlijk gezegd was ik het vergeten,'antwoordde ik, en onderdrukte de trilling in mijn stem.' Maar ze vond het niet erg. Ze was blij dat het alweer beter met me ging.' Mijn keel snoerde bijna dicht.

' Het was gezellig, we hebben wat gepraat en ze liet me haar hobby zien.' 'Oh..wat voor hobby?'

' Schilderen, ze maakt landschappen.' Uit niets bleek dat hij achterdochtig was of het niet vertrouwde.' Leuk..maar de rest van de vakantie ga je niet meer naar haar toe?' Kreunend stond ik op van het rieten stoeltje ,ging bij Erik op schoot zitten en kuste hem op zijn neus. ' Deze vakantie is van ons en daar komt niets meer tussen.' Ik sloeg mijn armen om hem heen en ademde zijn vertrouwde geur in.' Ik hou van je, Erik.' ' Ga mee naar bed,'fluisterde hij. Zijn stem was zo warm dat ik me eraan vastklampte als een drenkeling aan een reddingsboei.' Ja Erik, neem me en laat me niet meer los.' Samen stonden we op , namen de flesjes en glazen mee naar binnen. Snel poetste ik mijn tanden en kleedde me uit. Erik grijnsde toen hij me zag in mijn ondergoed. 'Ik kom eraan,liefje.' Met gesloten ogen lag ik op bed, hoorde hem rommelen in de douche en de wc doortrekken. Erik knipte het licht uit en kroop bovenop me. Hij begroef zijn gezicht in mijn haar. Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn buik. 'Wat ruik je lekker,'zei hij opeens.' Ben je al wezen douchen vandaag.'
'Jij hebt je toch ook gedoucht na de spelletjes middag,'wierp ik tegen. Even bleef het stil.' Je hebt gelijk, het is alleen dat ik dit nog nooit heb geroken.' Snel trok ik mijn slip uit, trok zijn pik uit zijn onderbroek en leidde hem bij me naar binnen. Grommend begon hij me te neuken. Ik voelde hem nog stijver worden en zijn lichaam verstrakken. 'Nee,Erik...nog niet..wacht nog even.' Met een langgerekte zucht kwam hij klaar en spoot zijn zaakje in mijn kut. Levenloos zakte hij in elkaar. Na een minuut floepte zijn verschrompelde pik eruit. Tevreden klom hij van me af en kuste me.'Dat was fijn, he?' Woedend draaide ik mijn rug naar hem toe.'Voor jou wel, Erik. Ik heb er niets aan gehad.' Verongelijkt richtte hij zich op. In het donker voelde ik hem boven me uit torenen. '

'Volgende keer zal je niet weten wat je overkomt, Anna. Hoe zei je het ook alweer tegen mij gisteren. Probeer nog even je lusten te bedwingen.' Teleurgesteld trok ik mijn slipje weer aan , voelde zijn zaad er uit lopen. Ik voelde me vernederd en boos. Mijn gedachten gingen naar Pierre en naar wat hij had gezegd. Mijn lichaam behoorde hem toe...Als ik mijn ogen sloot zag ik hem voor me. Naast me hoorde ik het zware snurken van Erik. Hij sliep al. Opeens voelde ik tranen opwellen in mijn ogen en geluidloos huilde ik mezelf in slaap.

De rest van de week verliep gezellig. Voor de kinderen liet ik niets merken en was ik de lieve en gezellige moeder maar mijn hart verlangde iedere dag meer naar Pierre, Erik had na die ene nacht geen poging meer gedaan me te neuken en ik had hem er ook niet om gevraagd. Nog liever bezorgde ik mezelf een orgasme. Die middag waren we met zijn allen aan het zwemmen toen ik voelde dat ik moest plassen. 'Loop even naar de wc,'riep ik naar Erik. Hij zwaaide dat hij het had gehoord en wierp de bal hard naar Kevin waardoor die bijna het hele bad moest overzwemmen om hem te pakken. Ik wrong mijn haar uit, stapte in mijn slippers en wandelde naar het toilet gebouw. Het was druk en zuchtend bedacht ik dat er wel weer een lange rij zou staan. Mijn blaas stond bijna op knappen en snel nam ik een besluit. Voorzichtig liep ik naar de achterkant van het gebouw waar een weiland was. Om me heen kijkend liet ik me zakken en trok mijn bikini broekje omlaag. Met een zucht van opluchting voelde ik een warme straal in het gras spetteren. Gefascineerd staarde ik naar het gele plasje die zich vormde aan mijn voeten en snel door de grond werd opgenomen. Daardoor had ik niet in de gaten wat er achter mij gebeurde. Twee sterke handen tilden me op en legden me op mijn rug neer in het zachte gras. Een bekend gezicht doemde voor me op.

'Pierre...wat doe jij hier?' ' Ik kom voor jou, Anna. Ik kan niet leven zonder jou.' Hartstochtelijk begon hij me te zoenen en me te strelen over mijn lichaam. Zijn handen en mond waren overal en ik voelde dat mijn bikini en beha langzaam maar vastberaden werden losgemaakt en naast me neer werden gelegd. ' We zijn in het zwembad,'zei ik met hese stem.' Zo missen ze me.' ' ' Dat weet ik , 'gromde Pierre.' Ik houd je al de hele dag in de gaten, wachtend op een goed moment.' Ik voelde hoe hij bij me naar binnen drong en me begon te neuken. Mijn ademhaling ging snel en ik besefte hoe ik hem had gemist. Ik hunkerde naar hem en elke stoot van hem bracht me dichter naar een orgasme. Hij ging op zijn rug liggen, tilde me op en spietste me op zijn stijve pik. Ik bewoog steeds sneller en voelde zijn penis steeds dieper en harder. Wreed en meedogenloos. Opeens hield hij me tegen , draaide me om zodat ik op handen en voeten voor hem zat. ' ' 'Jouw lichaam is van mij en ik doe ermee wat ik wil. Zeg het, Anna.' ' 'Van jou...ik ben van jou,'schreeuwde ik.' Neem me..doe wat je wil. ' De top van zijn pik duwde tegen mijn kontgaatje en gelijk voelde ik een gigantisch orgasme aankomen. Langzaam maar zeker werd ik opengetrokken door zijn monsterlijke pik. Ik schreeuwde van pijn en genot maar hij was niet van plan zich uit me terug te trekken. Integendeel...steeds dieper gleed hij mijn kont in. Zijn handen klemden zich om me heen. Zijn pik gleed steeds verder mijn darmkanaal in en de pijn maakte me bijna bewusteloos. Opeens voelde ik zijn lichaam ontspannen en een hete stroom sperma in mijn darmen spuiten. Pierre was nog steeds in mij en wachtte tot zijn pik was verschrompeld tot hij zich uitgeput uit me terug trok en zwaar hijgend naast me neer viel.' Ben je wel eens eerder in je kont genomen?' Verlost van zijn pik rolde ik me op en probeerde de brandende pijn in mijn anus te negeren. ' 'Zeg het tegen me, Anna, ik wil het weten.' ' 'Nee,'mompelde ik,' Dit is voor het eerst in mijn leven.' Mijn antwoord leek hem tevreden te stellen. Zijn donkere ogen keken op mij neer en liefdevol masseerde hij mijn anus.' Je bent zo mooi, Anna. Je hebt zoveel voor mij over. ' ' 'Ik moet weg..ik ben naar de wc geweest,'kreunde ik.' Erik gaat me zoeken...' ' 'Zeg maar dat er een lange rij stond.' Mijn hele lijf deed pijn en voelde gezwollen aan. Ik had zo'n pijn in mijn kont dat ik zeker wist dat ik niet kon zitten. Snel trok ik mijn bikini pak aan en kuste Pierre op zijn mond.' Ga, Anna..naar die man en kinderen van je, die niet weten wat voor fantastische vrouw en moeder ze hebben.'
Tien minuten later gleed ik het zwembad in en kwam Erik naar me toe zwemmen. Zijn ogen stonden argwanend en zijn kaak stond strak van de spanning. ' Waar was je, Anna?' ' Ik was naar de vrouwen wc, 'zei ik zwakjes en zwom met langzame slagen naar de kinderen.'Maar het was zo druk dat ik achterom ben gelopen en heb geplast in het weiland achter het gebouw. ' Hij dook onder me door en kwam voor me omhoog.' Ik ben wezen kijken en ik zag je niet.' ' 'Dat zei ik toch al...ik was achterom gegaan naar het weiland. En houd nu op met die spelletjes van je.' Hij keek naar de kant.' En waar zijn je slippers?' De schrik sloeg me om het hart. Verdomme..die lagen nog in het weiland. Ik sloeg mijn ogen neer en voelde hoe een kille hand langs mijn rug omlaag gleed. ' Ik denk dat die nog in het weiland liggen.' Kevin en Marietje zwommen me tegemoet en wierpen zich in mijn armen. ' Sinds we hier zijn gebeuren er rare dingen, 'zei Erik schamper.' Ik weet niet wat het is, maar ik houd je van nu af aan goed in de gaten. Je doet geen stap meer zonder dat ik er van weet. Heb je dat begrepen. Anders sluit ik je op in de caravan.' Woede borrelde als een vulkaan in me op. ' Ik ben niet jouw bezit en ik doe wat ik zelf wil, Erik Bergsma. En heb het hart niet me op te sluiten want dan vertrek ik met de kinderen.' Het bloed trok weg uit zijn gezicht van woede. ' Wat is er aan de hand,Anna. Heb je een ander..ik wil de waarheid weten. Wat houd je voor me achter?' Zijn stem sloeg over en mensen in het zwembad keken onze kant op . ' 'Heb je een ander, bedrieg je mij?' Kevin en Marietje schrokken,merkten dat er iets niet goed zat tussen papa en mama. Marietje begon te huilen en Kevin vertrok zijn gezicht.' We gaan naar de caravan,'zei ik.'Kom, lieverds..we gaan het bad uit. Het is toch tijd om te eten.' ' ' Zeg op, Anna, 'schreeuwde Erik. Hij sloeg op het water en was kennelijk helemaal vergeten dat hij midden in het zwembad stond. ' 'Doe niet zo belachelijk,' loog ik. Mijn hart ging als een razende tekeer en mijn adem stokte in mijn keel.' Stel je niet zo aan, iedereen kijkt naar je.' Met Kevin en Marietje klom ik het bad uit en met een rood gezicht van schaamte haastte ik me weg. 'Als ik er achter kom dat je iemand anders hebt, vermoord ik je. Ik zweer het.' hoorde ik hem schreeuwen. Druipend liep ik snel over de hete stenen naar de caravan. Het leek alsof honderden ogen me nastaarden. Op dat moment wenste ik dat ik ter plekke kon verdwijnen en pas terugkomen als alles weer tot rust was gekomen. 'Niet zo hard, mama,'riepen Kevin en Marietje. Huilend ging ik op mijn hurken zitten en nam ze in mijn armen. Ze begonnen ook te huilen en Kevin vroeg snikkend.'Wat is er met papa?' Ik veegde het haar uit zijn ogen en kuste ze allebei.'Papa en mama hebben ruzie, lieverd. Het komt wel weer goed.' Maar in mijn hart was ik daar niet zo zeker van.

De dag eindigde in een gespannen stilzwijgen en ik realiseerde me dat we overmorgen alweer terug naar huis gingen. Zonder iets te zeggen stond Erik op van tafel en liep weg om een half uur later weer terug te komen met een tent bij zich. ' Ik ga vanaf nu slapen in deze tent ,'snauwde hij.' Jij kan binnen slapen met de kids.' Ik schudde mijn hoofd.' Nee,dat wil ik niet. Ik ga in de tent, jij in het bed. Jij hebt niets verkeerd gedaan.' Snuivend haalde hij zijn neus op en keek me verachtelijk aan.' Zo, dus daar ben je al achter gekomen. Wacht maar..als we eenmaal thuis zijn wil ik precies weten wat er hier is gebeurt. En dan...' Dreigend zwaaide hij met een vinger om zijn woorden kracht bij te zetten. Hij boog zich naar me toe zodat onze gezichten tot op een paar centimeter bij elkaar kwamen. 'Ik hoop dat je een goed verhaal hebt.' Hij spuugde de woorden uit en trilde van ingehouden woede. Ik wreef vermoeid met mijn handen over mijn gezicht en voelde de tranen tussen mijn vinger door druppelen. Gelukkig lagen de kinderen al in bed. ' Ga maar weer zitten te janken, 'schreeuwde Erik.' Sodemieter op..ga de tent in. Ik kan je niet meer om me heen verdragen.' Ik had geen zin en moed om tegen hem in te gaan. Ik draaide me om, liep naar de slaapkamer om mijn spullen te halen toen ik opeens een harde duw tegen mijn rug aan kreeg en tegen de muur aanviel. In paniek trok ik de deur open, nam mijn pyjama en matras van het bed en rende langs hem heen naar buiten. Achter mij trok hij de deur hard dicht. Hij had de tent naast de caravan in het gras gezet. Snikkend sloeg ik het tentzeil open, schoof het matras naar binnen en liet me erop neervallen. Onbedaarlijk begon ik te huilen. Mijn wangen waren nat van mijn tranen en tot mijn schrik merkte ik ook dat ik was vergeten een kussen mee te nemen. Op dat moment drong het tot me door hoe groot mijn problemen waren. Hoe had deze vakantie zo verkeerd af kunnen lopen...Ik wist het wel. Pierre was op mijn pad gekomen met alle gevolgen van dien, maar ik wist ook dat ik me een leven zonder hem niet meer kon voorstellen. Hij was in mijn gedachten en in mijn hart. God wist dat ik hem niet meer uit mijn hoofd kon zetten. Achter me was een lichte beroering, ik keek geschrokken om en zag een donkere gedaante tegen de nachtelijke achtergrond. 'Anna...ik ben het, Pierre.' Hulpeloos liet ik me in zijn armen vallen, rook zijn sterke geur en voelde de kracht in zijn armen. 'Kom, ga hier tegen me aan zitten, 'zei hij zacht.' Ik heb eten voor je meegenomen.' Voorzichtig prikte hij een stukje vlees aan een vork en hield het tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en liet me als een klein kind door hem voeren. Hij keek tevreden hoe de vork mijn mond in gleed en mijn tong over het metaal gleed. Toen legde hij het bakje met vlees opzij, pakte een bakje met vla en een lepel en met eindeloos geduld voerde hij de vla tot het bakje leeg was. Met gesloten ogen lag ik tegen zijn borst en voelde zijn regelmatige hartslag en ademhaling. Zacht streelde hij met zijn vinger over mijn lippen en kuste me. Met de bolle kant van de lepel gleed hij mijn pyjama jasje in en haalde het koele metaal over mijn tepels. Hij zakte ermee naar omlaag en trok cirkels over mijn buik. Mijn ademhaling versnelde toen hij me neerlegde en mijn broek en jasje uittrok. Dan tergend langzaam mijn slip. 'Anna Bergsma uit Holland,'fluisterde hij teder in mijn oor. ' Ik houd van je en kan niet leven zonder jou.' In de stilte klonk het ruisen van zijn kleren en naakt ging hij op me liggen en spreidde mijn benen. 'Alsjeblieft, 'zei ik schor. Mijn hele wezen hunkerde naar hem. Elke minuut die hij langer wachtte was een marteling voor me. Het enige geluid wat te horen was ; vlees tegen vlees. Zijn pik vulde mijn hele vagina en ik voelde dat ik me niet meer kon beheersen. Een schreeuw van genot ontsnapte me die op het laatst werd gesmoord door zijn grote hand op mijn mond. Hij wurmde een dikke vinger mijn mond in en speelde met mijn tong. Ademloos beet ik er zacht op en fantaseerde dat het zijn penis was. Eindelijk rolde hij van me af , legde mijn hoofd op zijn schoot en stopte zijn pik in mijn mond. ‘Lik hem schoon,Anna. Alles voor onze liefde.’
Bereidwillig deed ik wat hij vroeg. Toen ging hij achter me liggen en liet mijn hoofd zakken op zijn borst. Zo viel ik in slaap.

 

De auto stond ingepakt en klaar voor vertrek. Vroeg in de ochtend zouden we wegrijden om de meeste drukte voor te zijn. De hele dag brachten we door in het park met zwemmen, een animatie show bekijken en lekker eten. Erik zei alleen maar het allernoodzakelijkste tegen me. Als hij me aankeek stonden zijn ogen donker en dreigend. 'Erik, ' vroeg ik zacht aan hem.' Kunnen we zolang we hier nog zijn, normaal tegen elkaar doen, ook voor de kinderen.' ' 'Geniet maar van de kinderen zolang je ze nog hebt, Anna,'beet hij me toe.' Ik heb hier en daar wat geïnformeerd en gehoord dat er een lange kerel hier rondliep met zwart haar die een ongezonde belangstelling had voor jou.' Schaamrood joeg naar mijn kaken. Ik wist dat Erik het nooit zou begrijpen als ik hem vertelde dat Pierre en ik verliefd op elkaar waren geworden. Angstig en verward rende ik weg en ging aan tafel zitten met mijn hoofd in mijn handen. Hoe moest dit in godsnaam verder. Wat moest ik doen...?
Die avond aan het eten barstte ik spontaan uit in een huilbui en ging naar de douche om mijn gezicht te wassen.' Mama huilt omdat we weggaan, 'legde Erik uit aan Kevin en Marietje.' Ze wil graag blijven. ' Het sarcasme droop van zijn stem. ' Mama, volgend jaar kunnen we hier weer terugkomen, 'riep Kevin. ' Je hoeft niet te huilen. ' Snikkend drukte ik de kinderen tegen me aan. ' Vanavond gaan we allemaal vroeg naar bed, 'riep Erik. 'Morgenvroeg vertrekken we. '
In het veilige duister van de tent verlangde ik naar Pierre. Ik hoefde niet lang te wachten. Als een slang gleed hij naar binnen, omarmde en kuste me. Zijn donkere ogen keken me ernstig aan.' Anna, ik heb hier lang over nagedacht. En...' Onze lippen vonden elkaar in een lange hartstochtelijke kus. ' Pierre...ik ben verliefd op je. Morgen moeten we terug,maar...' Ik vertelde hem alles wat Erik mij had verteld en zijn gezicht verharde.' Hij haat jou, Anna. Jij verdient beter.' We keken elkaar aan en zagen de paniek en onzekerheid in elkaars ogen. Pierre kuste me nogmaals, legde me zacht neer en dekte me met zijn lichaam toe als een warme deken. Een uur lang bedreven we samen de liefde tot hij zich uit me terug trok en hijgend naast me lag. 'Ik kan je niet missen, Anna. Jouw lichaam en geest zijn van mij en mijn lichaam en geest is van jou.' Buiten kwam aarzelend de zon op,het begin van een nieuwe dag. Pierre kwam overeind en rommelde in het tasje wat hij bij zich had. 'Je moet me vertrouwen, Anna,' fluisterde hij. 'Dit is beter voor ons allebei.' In het licht van de opkomende zon glom het lemmet van zijn mes. Mijn ogen werden groot van schrik maar voor ik wist wat er gebeurde sneed hij met een krachtige haal mijn keel door. Bloed borrelde omhoog. Huilend wierp hij zich in mijn armen en ik zakte weg in een diepe duisternis....

Twee politie wagens stonden met zwaailicht bij de caravan. Lint hield de omstanders op een afstand. Inspecteur LaRue liet zich zakken op de stoel tegenover Erik en keek hem droevig aan met zijn donkerbruine ogen. ' U wordt aangehouden in verband met de moord op uw vrouw Anna en de heer Pierre Chardin.' Wanhopig gooide Erik zijn armen in de lucht.' Maar inspecteur, ik zweer u. Ik heb hier niets mee te maken. Ik zou Anna met geen vinger aanraken, ' LaRue bladerde door zijn papieren en schudde zijn hoofd.' Ik heb meer dan dertig onafhankelijke getuigen, mijnheer Bergsma, die allemaal hetzelfde beweren.' 'Maar wat beweren die dan, 'schreeuwde hij bijna. LaRue boog zich voorover en liet zijn stem zakken. 'Dat uw uw vrouw zou vermoorden als u er achter kwam dat ze een ander had.’ Hij pakte zijn papieren bij elkaar en knikte naar de twee agenten.' Het spijt me. '

 
 
© Jane Doo op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
15.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Wat je noemt een Fatal Atraction!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
15.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Weer eens heel iets anders op Schrijverspunt. Eind van het verhaal nogal heftig maar graag gelezen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig