Voor schrijvers, door schrijvers
970 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

61 Hits

Publicatie op:
Zinloos

Mijn buurjongen beweert dat ik gedeprimeerd ben. Dat komt omdat ik naar de grond kijk als ik wandel. Ik weet wel beter en vertel hem dat ik dat doe omdat dat voor mij de enige manier is om recht vooruit te lopen. Ik kan het niet laten en zeg hem dat ik een hekel heb aan mensen die op grond van hun waarnemingen denken een ander te kunnen duiden. Hij kijkt kwaad en voor ik het weet geeft hij mij een snoeiharde kopstoot. Een metaalsmaak vult mijn mond. Ik betast mijn neus en weet dat ik straks in de spiegel kijkend van mijzelf zal schrikken. Al wrijvend over zijn voorhoofd zegt mijn buurjongen dat hem vandaag alles tegenzit. Hij zegt sorry en vraagt om begrip. Op dat laatste hoeft hij van mijn kant niet te rekenen. Ik was het niet, maar nu ben ik het: depri. 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Zinloos"

05.03.21
Feedback:
Mooi beeldend opgeschreven.
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • Huur in natura (247) Jane Doo 12-08-2020

    Let op. Dit verhaal bevat expliciete seksscenes. Achttien jaar en ouder.     Zuchtend schud ik mijn portemonnee leeg en tel bij elkaar op wat er ligt. Niet eens genoeg om boodschappen te halen, laat staan...

    Lees meer: Huur in natura