Schrijfwedstrijd Slipperdagen en zomerjurken

Is schrijven van feelgood verhalen jouw passie en ben je dol op de Nederlandse zomers? Dan is de schrijfwedstrijd “Slipperdagen en zomerjurken” zoals hieronder beschreven helemaal iets voor jou!

Wij, Saskia M.N. Oudshoorn, Renée Olsthoorn, Isabelle Paz Soldan en Lisanne Stam, organiseren een schrijfwedstrijd, waarin de Nederlandse zomer het centrale thema is. We zijn op zoek naar Nederlandse of Vlaamse schrijvers die feelgood in de vingers hebben en het eveneens in zich hebben om liefde en humor tot een origineel, uniek verhaal te smeden.

Ben je uitgedaagd? Lees dan hieronder wat we van jou verwachten en wat jij van ons mag verwachten.

Wat verwachten we van jou?

– Je schrijft een zomers verhaal met een Nederlandse locatie, waarin liefde en humor de boventoon voeren. Kortom, we verwachten een honderd procent feelgoodverhaal. Andere genres zullen niet in behandeling genomen worden. 

– Jouw verhaal is nooit eerder gepubliceerd, het heeft een kop en staart en bevat tussen de 10.000 en 15.000 woorden.

Deadline:

Wat kun je van ons verwachten?

– De jury, bestaande uit Saskia, Renée, Isabelle, Lisanne, Karin van der Lee (Facebook groep Feelgood Books) en Famke Prins (redacteur) gaat jouw verhaal beoordelen op naleving van het thema ‘Zomer in Nederland’, originaliteit, opbouw en, uiteraard, stijl.

Wat kun je winnen?

– Jouw verhaal kan opgenomen worden in een bundel genaamd “Slipperdagen en zomerjurken”. Er is plek voor vier winnaars.

– In de bundel verschijnt je verhaal naast een verhaal van Saskia M.N. Oudshoorn, Renée Olsthoorn, Isabelle Paz Soldan en Lisanne Stam.

– De bundel wordt uitgegeven als paperback, e-boek en luisterboek.

En dan de klap op de vuurpijl…

– De vier schrijvers die als winnaars uit de bus komen krijgen voor deze publicatie een cadeaubon, een feelgoodpakket en twee fysieke exemplaren van de bundel.

Hebben we je overgehaald? Klim dan snel in de virtuele pen en stuur jouw verhaal vóór woensdag 1 maart in. Stuur het als Word-document (zonder opmaak) met in de mail een korte biografie op naar slipperdagenenzomerjurken@gmail.com. We kijken enorm naar jouw verhaal uit.

De vier winnaars worden zondag 19 maart bekendgemaakt via e-mail en sociale media.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bron: https://stamplustekst.nl/schrijfwedstrijd/

Deadline: FEBRUARI

Hits: 225