Schrijfwedstrijd: Goeken Prijs

De Goeken Prijs schrijfwedstrijd is open voor iedereen die een spannend kort verhaal wil schrijven. De beoordeling van de ingezonden verhalen gebeurt anoniem, de jury kan zich dus niet laten beïnvloeden door de naam van een bekende schrijver of die van een onbekende debutant. Daardoor heeft iedereen werkelijk een gelijke kans.

Alle soorten spannende verhalen zijn welkom. Een paar voorbeelden: thrillers (techno-, literaire, actie-, legal- etc.), spionageverhalen, detectives, misdaadverhalen, who- or whydunits, of nog een ander soort verhaal, als het maar spannend is.

Zorg er voor dat je als auteur een goed beeld hebt van wat al bestaat, welke clichés en valkuilen je moet vermijden en schrijf dan je allerbeste verhaal. Of twee. Het is toegestaan om samen met anderen je verhaal te schrijven. De Goeken Prijs is een gejureerde schrijfwedstrijd met feedback voor alle deelnemers, een geldprijs (500 euro) en eeuwige roem voor de winnaar. Als bonus worden de vijf beste verhalen in een Hebban ebook gepubliceerd en worden de winnende auteurs in een artikel gepromoot richting zo'n kwart miljoen Hebban-leden.

Inzenden kan vanaf 17 februari tot en met zondag 5 maart 2023. Hier vind je de belangrijkste regels van deze schrijfwedstrijd. De uitreiking vindt plaats op donderdag 25 mei tijdens de Avond van het Spannende Boek in Bibliotheek Utrecht.

Bron: https://www.hebban.nl/schrijfwedstrijden/goeken-prijs

Deadline: MAART

Hits: 399