Schrijfwedstrijd: Feestdagen kriebels

Feestdagen kriebels 2021Iedereen heeft wel een herinnering aan de feestdagen. Met het oog op de feestdagen die eraan gaan komen en de actie die Jinscom daarbij opgezet heeft zijn we op zoek naar herinneringen aan jouw meest bijzondere feestdagen. Doe mee met onze short story wedstrijd en maak kans op publicatie!

Thema: Bedenk een spannend, grappig of fantasievol verhaal over jouw meest bijzondere feestdagen moment. Dit kan natuurlijk overal gebeurd zijn.

Misschien ben je met de feestdagen verrast door iemand die je lang niet gezien had of vroeg iemand je ten huwelijk? Bleek je zwanger te zijn? Of was de kalkoen helemaal aangebrand terwijl jij iedereen verteld had een echte keukenprinses te zijn. Het kan dus echt over alles gaan! Schrijf een origineel kort verhaal en vergeet niet het verhaal een eigen titel te geven. Het verhaal mag maximaal 1500 woorden bevatten.

Deadline:

02-11-2021


Winnen:

De jury kiest de beste verhalen voor het boek. De beste twee schrijvers krijgen het boek gratis opgestuurd. De winnaar ontvangt bovendien een geldprijs ter waarde van € 50,-.  De tweede winnaar ontvangt een geldprijs ter waarde van € 25,-. Alle andere deelnemende schrijvers kunnen het boek voor een gereduceerd tarief aanschaffen. De uitslag wordt op maandag ochtend 9 november bekend gemaakt. Tevens is het boek dan ook te bestellen.


Stuur je verhaal in naar: 

Je krijgt altijd een bevestiging van ons terug. Kijk ook eens naar onze andere schrijfwedstrijd. Oh, wat een (geweldig)jaar

Veel succes en veel plezier!

Bron: https://joylen.simplybook.it/v2/#page/schrijfwedstrijd