Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt nu een reactie geven, meer publicaties lezen of bijv. zelf meedoen aan een schrijfactiviteit. Klik hieronder s.v.p. op de gewenste mogelijkheid!

  •   Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk hieronder of klik eerst op TOELICHTING voor de werkwijze.
    Voeg hier je commentaar toe...
    You are a guest ( Sign Up ? )
    or post as a guest
    Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

    Wees de eerste om commentaar te geven.

    10.09.22
    Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
    Vind het heel herkenbaar: Een deel van mijn jeugd, weggevaagd door afbraak, nieuwbouw en uitbreiding.
    Veel mensen zullen dt gevoel delen, daarom maakt het fijn je tekst dan ook te lezen.
    Show more
    0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
    30.05.22
    Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
    Vier sterren voor de inhoud, goed beschreven.

    Paar verbeterpuntjes:
    droom stad - droomstad (samengesteld woord)
    zijn vertegenwoordigt - zijn vertegenwoordigd
    Mijn stad: Is een stad... - Mijn stad: is een stad... (na een dubbele punt volgt geen hoofdletter, tenzij het gesproken woord is, een citaat of een opsomming). De dubbele punt is hier trouwens overbodig vanwege het werkwoord dat er op volgt. Zonder werkwoord is de dubbele punt wel functioneel. Mijn stad: een stad...

    Wat een gezeur hè, zo op de eerste dag van de week.
    Show more
    0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
    • Ingrid Bruggink 30.05.22
      Dank je Ewald.
      Ook voor je verbeterpunten. Ik heb dat van die dubbele punt al eerder ooit in een van je commentaren gelezen maar blijkbaar niet zo goed opgelet.
      Zeuren mag. Ook al is het maandag. Ik leer er wel van. Al blijf ik best hardleers met die ddd-en en ttt-en helaas. Ik zie ze gewoonweg niet, lees erover heen..
      • Gerda Gysenbergh 10.09.22
        @Ewald Ik hou ook van opbouwende kritiek. Fouten maken mag, je kan eruit leren. En zo weer verder groeien.
      • Ingrid Bruggink 30.05.22
        @Ewald Kritiek is prettig mits op een prettige manier verwoord. Jij noemt het 'verbeterpunten' . Dat maakt het makkelijk accepteren en geeft mij in ieder geval de animo om naar je te luisteren. Een aantal anderen zijn net zo kritisch als jij maar lezen naar mijn mening meer de fouten dan het verhaal zelf. Dat vind ik persoonlijk jammer. Dat soort kritiek doet mensen terugdeinzen in het insturen van een verhaal, gedicht of ander schrijfwerk.
        Dus Dank je. Je verbeterpunten zijn altijd welkom.
      • Ewald Hagedorn 30.05.22
        Fijn dat je er zo over denkt, Ingrid. Ook mijn idee, je kunt er alleen maar van leren. Zelf heb ik ook veel van anderen opgestoken in de afgelopen jaren. Hier op Schrijverspunt zie ik over het algemeen maar weinig kritische reacties.
  •   Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: Stem 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
    Schrijf een commentaar
    PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
     

    Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
    Klik op Commentaar bij de mogelijkheden.
  • Toelichting

    Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

    Commentaar

    Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
    • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
    • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
    • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
    Commentaren of reacties lezen.
    • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
    • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
    • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
    Voorwaarden:
    Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
    Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

    Waardering:

    Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
  • Alle inzendingen in MIJN STAD

    Klik op een titel om de inzending te lezen.

  • ZELF MEEDOEN

    Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.

MIJN STAD

Mijn stad is de stad waar je geboren bent, geleefd hebt, verliefd op bent, de mooiste herinneringen aan hebt, etc. Beschrijf in maximaal 750 woorden je gevoelens voor jouw stad of dorp. Proza en poëzie zijn toegestaan. Geef wel aan om welke stad of dorp het gaat.