Personages

SCHRIJFACTIVITEIT: MIJN STAD

Mijn stad is de stad waar je geboren bent, geleefd hebt, verliefd op bent, de mooiste herinneringen aan hebt, etc. Beschrijf in maximaal 750 woorden je gevoelens voor jouw stad of dorp. Proza en poëzie zijn toegestaan. Geef wel aan om welke stad of dorp het gaat.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

83

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
30.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Vier sterren voor de inhoud, goed beschreven.

Paar verbeterpuntjes:
droom stad - droomstad (samengesteld woord)
zijn vertegenwoordigt - zijn vertegenwoordigd
Mijn stad: Is een stad... - Mijn stad: is een stad... (na een dubbele punt volgt geen hoofdletter, tenzij het gesproken woord is, een citaat of een opsomming). De dubbele punt is hier trouwens overbodig vanwege het werkwoord dat er op volgt. Zonder werkwoord is de dubbele punt wel functioneel. Mijn stad: een stad...

Wat een gezeur hè, zo op de eerste dag van de week.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ingrid Bruggink 30.05.22
  Dank je Ewald.
  Ook voor je verbeterpunten. Ik heb dat van die dubbele punt al eerder ooit in een van je commentaren gelezen maar blijkbaar niet zo goed opgelet.
  Zeuren mag. Ook al is het maandag. Ik leer er wel van. Al blijf ik best hardleers met die ddd-en en ttt-en helaas. Ik zie ze gewoonweg niet, lees erover heen..
  • Ingrid Bruggink 30.05.22
   @Ewald Kritiek is prettig mits op een prettige manier verwoord. Jij noemt het 'verbeterpunten' . Dat maakt het makkelijk accepteren en geeft mij in ieder geval de animo om naar je te luisteren. Een aantal anderen zijn net zo kritisch als jij maar lezen naar mijn mening meer de fouten dan het verhaal zelf. Dat vind ik persoonlijk jammer. Dat soort kritiek doet mensen terugdeinzen in het insturen van een verhaal, gedicht of ander schrijfwerk.
   Dus Dank je. Je verbeterpunten zijn altijd welkom.
  • Ewald Hagedorn 30.05.22
   Fijn dat je er zo over denkt, Ingrid. Ook mijn idee, je kunt er alleen maar van leren. Zelf heb ik ook veel van anderen opgestoken in de afgelopen jaren. Hier op Schrijverspunt zie ik over het algemeen maar weinig kritische reacties.
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.