Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

2 van de 3 schrijvers leest een boek met schrijftips

boeken over schrijvenIn de maand november organiseerde Schrijverspunt een poll met als titel: “Heb je weleens een boek met schrijftips gelezen?” We bedanken alle deelnemers voor de deelname aan de poll!

39% van de deelnemers geeft aan weleens een boek met schrijftips te hebben gelezen; daarentegen stelt 36.6% nooit een boek met schrijftips te hebben gelezen en 24.4% brengt naar voren meerdere boeken met schrijftips te hebben gelezen. Dit betekent dat de meeste deelnemers één of meerdere boeken hebben gelezen met schrijftips.

Adviezen om te schrijven zijn nuttig. Boeken met schrijftips kunnen zéker nuttig zijn. Weet jij een boek met schrijftips waar je veel aan hebt gehad? Laat het anderen weten in de comments onder dit artikel!

Dit artikel delen?

Hits: 217

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !