Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Recensent gezocht voor 'Filosofie van een krankzinnige'

recensent filosofieHoud je van lezen, kun je goed en onderbouwend schrijven en schrijf je correct Nederlands? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als je wordt uitgekozen, krijg je het boek gratis (per post) opgestuurd. Als tegenprestatie plaats je een recensie op websites, bij voorkeur op website Bol.com en stuur je de recensie tevens op naar ons. Gaat je voorkeur uit naar de digitale versie, dan kan dat natuurlijk ook.

Meer informatie over het boek is te vinden  door te klikken op deze link: https://www.schrijverspunt.nl/component/hikashop/filosofie-van-een-krankzinnige-jona-ester
 
Belangstelling om een recensie te schrijven?

Hits: 265