Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Schrijverspunt zoekt juryleden

Schrijverspunt zoekt juryleden voor de schrijfwedstrijden die Schrijverspunt zelf organiseert.
juryWe hebben het dan bijvoorbeeld over de Poëzie-Battle, de jaarlijkse verhalenwedstrijd, de 55 woordenwedstrijd en dergelijke. Nu bieden we winnaars van eerdere schrijfwedstrijden al de mogelijkheid om mee te jureren maar we willen ook anderen een kans bieden om mede de winnaar van een schrijfwedstrijd te bepalen.
 
Wie zoeken we?
Enthousiaste schrijvers en/of lezers die er plezier in hebben om teksten te lezen en op een serieuze wijze te beoordelen. Voorafgaand aan een schrijfwedstrijd van Schrijverspunt vragen we je om actief te jureren voor die wedstrijd. Binnen een vrij korte periode dien je soms tientallen inzendingen per week te beoordelen. Samen met de andere juryleden bepaal je de uiteindelijke winnaar of de winnaars van een schrijfwedstrijd. De schrijfkwaliteit van een inzending is daarbij bepalend. Sympathie voor het onderwerp of de auteur speelt geen rol.
 
Hoe kun je je aanmelden?
Stuur een e-mail naar de redactie van Schrijverspunt (redactie@schrijverspunt.nl) met een korte motivatie voor je aanmelding en je, mogelijke, voorkeur voor proza of poëzie.
 
Hoe gaat het verder?
Voor een jury zoeken we meerdere juryleden. Aanmeldingen behandelen we in volgorde van ontvangst. Z.s.m. na aanmelding ontvang je een reactie. Zijn we enthousiast over je aanmelding dan voegen we je toe aan de poule van juryleden. Ruimschoots voor de start van een schrijfwedstrijd door Schrijverspunt informeren we je of je lid bent van de jury voor die wedstrijd en ontvang je aanvullende informatie over de werkwijze. Als Jurylid ben je dan natuurlijk zelf uitgesloten voor deelname aan de betreffende schrijfwedstrijd.
 
Enthousiast?
Stuur ons een bericht en wellicht bepaal jij al bij de volgende schrijfwedstrijd door Schrijverspunt mede wie de winnaar zal worden. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.
 
Klik hier
  als je je wilt aanmelden.
HITS

746

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig)

Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.