Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Prijsverlaging e-boeken

Geen prijsverhoging, maar prijsverlaging bij Schrijverspunt

 
prijsverlagingSchrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als doel om de kosten om een boek uit te geven zo laag mogelijk te houden. Door een efficiënte werkwijze en een praktische samenwerking met uitgevers en auteurs lukt het vrijwel elk jaar om de kosten te verlagen.
Ook dit jaar zien we weer mogelijkheden. Gaan overal de prijzen jaarlijks omhoog, bij ons niet. Juist daardoor is het voor veel uitgevers en auteurs mogelijk om eigen boeken uit te geven.
Door lid te worden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij kun je gebruik maken van de vele aantrekkelijke mogelijkheden om zelfstandig een boek uit te geven.
 

Luisterboeken en e-boeken:

De belangstelling voor luisterboeken en e-boeken neemt alleen nog maar toe. Het is dan ook erg aantrekkelijk om een eigen manuscript als luisterboek en/of e-boek uit te geven. Daarnaast zijn de productiekosten laag en is geen investering noodzakelijk.
Heb je een e-boek of luisterboek dan is dit dan ook het moment om het uit te geven. Elk jaar verdubbelt de omzet van e-boeken en luisterboeken en daarin liggen de kansen voor nog onbekend schrijftalent. Met een e-boek of luisterboek bereik je veel potentiële lezers en ben je niet afhankelijk van alleen de traditionele boekhandel. Ook de drukker kun je overslaan. De bomen op onze planeet zijn je dankbaar.
Deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij kunnen tegen de beperkte vaste kosten van slechts € 2,50 per maand (!) een eigen e-boek of luisterboek te koop  en zelfs te huur (abonnement) aanbieden bij de boekverkopers. Schrijverspunt Clusteruitgeverij regelt dat voor je. Naast de genoemde titelkosten van € 2,50 per maand zijn er geen verdere vaste kosten. Bij verkoop/verhuur heb je alleen te maken met kosten t.b.v. de betreffende boekhandel. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en de titelkosten heb je dan al vaak met de verkoop van een een enkel boek per maand terugverdiend.
 
Heb je wel een manuscript maar problemen met het omzetten naar e-boek of luisterboek? Ook dan kunnen we je verder helpen en regelen wij dat voor je.
 

Informatie

Meer informatie over de vele mogelijkheden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij zijn te vinden op deze website.

Klik hier om naar het overzicht te gaan.
 

Hits: 327