Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Een gratis vermelding van je website op Schrijverspunt?

Andere mediaOp zoek naar meer verhalen of gedichten? We hebben al veel websites, blogs, etc. kunnen bekijken en bewonderen van schrijvers die ons daarvoor tipten. Altijd leuk om eens rond te snuffelen.

Schrijverspunt bestaat al jarenlang en heeft veel bezoekers. We helpen schrijvers dan ook graag aan wat meer aandacht.

 

 In de rubriek Schrijvers & Media kunnen leden en plusleden gratis een vermelding naar de eigen website, blog, etc. toevoegen. Extra reclame voor jouw eigen internetportal en voor anderen een overzicht van gebruikte media door schrijvers. In de rubriek vind je links naar media die vaak ook de moeite waard zijn om te bezoeken.

 

Klik hier om het overzicht te bekijken of jouw pagina toe te voegen.

 

 

De rubriek is in het menu te vinden door in het menu op bij Informatie voor schrijvers te klikken.

HITS

985

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig)

Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.