Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Nieuwe schrijfactiviteit: Personages

PersonagesEen nieuwe schrijfactiviteit op Schrijverspunt. Het beschrijven van een personage naar eigen keuze.
Een personage is de uitbeelding van een persoon in een verhalend of dramatisch kunstwerk zoals een roman, toneelstuk of film. Personages ondergaan of veroorzaken de gebeurtenissen in een verhaal. In deze schrijfactiviteit worden personages beschreven. De keuze is vrij als de lezer maar een duidelijk beeld krijgt bij het personage, het personage geloofwaardig is en gevoelens oproept. Alleen proza! Interessante informatie over het bedenken van personages is te vinden op de website van Schrijfvis.
Leden kunnen gratis een beschrijving van een zelf verzonnen personage hier toevoegen.
KLIK HIER om naar deze nieuwe schrijfactiviteit te gaan.
HITS

98

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig)

Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.