We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  29.10.20
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Een heel mooi gedicht, Elka.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  28.10.20
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Misschien is het 'not done', maar ik heb nu 2 keer gehad dat een gedicht van mij, waarvan ik zelf denk dat het in ieder geval potentie heeft, geen enkele waardering heeft gekregen ('Echo' en 'Het Woud der Spinnen'). Ik merk dat ik graag zou weten of het echt niets gevonden wordt, want dan leer ik daarvan, of dat het gewoon niet gelezen wordt (wat ik begrijp, uiteraard.) Maar misschien vraag ik teveel?
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Annemarie Steenbergen 28.10.20
   Hoi Elka, dit gedicht staat er 2 keer in. Dus hij is wel gewaardeerd maar die (inmiddels 4) waarderingen staan bij die andere ‘Andere taal’ . Het klopt trouwens dat niet alles gewaardeerd wordt. Dat heb ik ook. Dat kan van alles betekenen. Maar jouw werk wordt over het algemeen erg goed gewaardeerd hoor! :)
   • Annemarie Steenbergen 28.10.20
    @elkalemair Bedankt voor je felicitatie Elka! Voor wat betreft waar de poëzie staat: als het goed is bij schrijfactiviteiten toch? Groetjes, Annemarie
   • Elka Le Mair 28.10.20
    Dank je wel voor het reageren! Ik had gezien dat dat gedicht 'Andere taal' er twee keer in staat. Geen idee hoe dat komt. Maar het ging me om de gedichten 'Echo' en 'Het Woud der Spinnen' (kindergedicht). Ik snap heel goed dat dit gebeurt, alleen weet ik nu niet of het 'slecht' is of gewoon niet gelezen. Anyway: mijn probleem. Ik snap wel meer niet van deze site (maar ben best een digibeet). Zo wilde en wil ik je feliciteren met de overwinning! (Poezië-battle), maar zie niet of en waar dat kan. Bij dezen: Van harte! En ik zie ineens niet meer hoe ik bij 'poëzie' kan komen. Ligt dit aan mij? En sorry, ik hoor dit natuurlijk niet aan jou te vragen.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar

  Gebruikerswaardering: 5 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 5.0
Stemmen: 1
Hits: 612
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

The Vitruvian Inspiration - Henri Patrik

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.