We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  27.10.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  U luisterde naar een popsong en noteerde daarover wat. Vervolgens hebt u die tekst hier op Schrijverspunt gepubliceerd. Minstens één lezer vond het allemaal prachtig en prees u enthousiast. Dat zal u plezier gedaan hebben. Ik ben minder scheutig met lof. Ik zit namelijk met een prangende vraag. Daar komt-ie: U schreef ‘Dire Streets’ in plaats van Dire Straits. En van ‘A lovestruck Romeo sang the streets a serenade’ maakte u ‘Lovestruck Romeo, sings the streets of serenade’. U vermeldde ‘Romeo en Julia op tv’, terwijl volgens het liedje Romeo & Juliet zich in de buitenlucht bevonden. U krabbelde vijf zinnetjes met balpen op de ommezijde (B-kant) van een boekje (u had het over een ‘nouvelle’ en niet over een novelle). En tenslotte noemde u die ‘krinklende winklende’ bezigheid: ‘kringelend en winkelend’. Zeer merkwaardig!(!!) Waarom dan niet ook nog Guido Gezelle verhaspelen tot Giedo Gezellig of zoiets? In afwachting van uw reactie slechts twee zuinige sterretjes.
  Show more
  1 van de 2 lezers vond deze review nuttig
  • Elsbeth Boom 27.10.22
   van mij mag iedereen iets niet mooi vinden. geen probleem mee. maar wat een zure galspuwerij. dat is nergens voor nodig.
   • Elsbeth Boom 28.10.22
    @HansVillerius niemand vraagt u om alleen lof te uiten. maar waarom steeds die toon? dat heeft niets met streng te maken, u spuit gif. iets minder hoog van de toren blazen, wat minder rotopmerkingen die alleen maar afleiden van kritiek geven. wilt u kritiek geven of wilt u afbranden?, that's the question.
   • W.J. (Hans) Villerius 28.10.22
    @ELF Mijn opmerkingen gaan niet over mooi of lelijk.
   • Elsbeth Boom 27.10.22
    u heeft meerdere keren aangegeven dat u 'slechts' kritiek geeft, en dat u niet wenst mee te gaan in de slijmerij ed. Maar mijn god, ik lees alleen viliene, giftige kritieken van u.
  • Bart Deleyn 28.10.22
   Dag W. J. Villerius, terechte opmerking ivm de spel-fouten, al zat daar de spellingscontrole soms wel voor iets tussen.
   Die zijn helaas niet meer te corrigeren, als niet plus lid (misschien toch nog overstappen).
   Gelukkig zijn er wel die hun klassierkers kennen, hierbij verontschuldig ik me bij Guido Gezelle.
   In mijn gedicht zie ik Romeo en Julia op de televisie, in tegenstelling van U.
   Uit de commentaren hieronder meen ik dat je streng bent, maar is dat wel altijd rechtvaardig?
   • Bart Deleyn 02.11.22
    @HansVillerius Ik heb nog enkele typo's aangepast; laat de rest maar dichterlijke vrijheid wezen ;-)
   • W.J. (Hans) Villerius 01.11.22
    @Bart Deleyn Ik zie twee wijzigingen: nouvelle>novelle en winkelend>winklend. Met mijn vier andere aanmerkingen is niets gebeurd. Dat zijn dus welgeteld vier gemiste kansen. Jammer! Nou ja, dichterlijke vrijheid zal ik maar denken.
   • Bart Deleyn 01.11.22
    @HansVillerius Aanpassingen uitgevoerd.
   • W.J. (Hans) Villerius 28.10.22
    Een nieuwe (verbeterde) tekst publiceren kan altijd. Als gewoon lid kunt u aan de webmaster van Schrijverspunt vragen om uw oude (afgekeurde) tekst te verwijderen.
  24.10.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  mooie sfeerschepping,goed geschreven.
  Show more
  0 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 240
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Alle Singles aan Tafel - Angela Britnell

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.