Voor schrijvers, door schrijvers

Poëzie

Poëzie
Inzendingen: 1297
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
 
Geloven
© Eggerik Dockx op .
Aantal hits: 90


zonder één twijfel 

God net als een gedachte 

onzichtbaar zeker

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Geloven"

Geschreven door Eggerik Dockx . Geplaatst in Poëzie.
14.10.20
Feedback:
Mooi Eggerik! Alleen heb ik weer wat moeite met het begin en einde van je zinnen. Je begint niet met een hoofdletter en eindigt niet met een punt. Persoonlijk zou ik na de eerste zin een dubbele punt zetten, na de tweede een komma en na de derde een punt.
Grammatica & Spelling:
Voldoende
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !