Voor schrijvers, door schrijvers

Poëzie

Poëzie
Inzendingen: 1310
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
 
Mount Everest
© Louise van der Hee op .
Aantal hits: 114
Op grote hoogte
klimt hij de top tegemoet
waar euforie wacht
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Mount Everest"

Geschreven door Louise van der Hee . Geplaatst in Poëzie.
15.08.20
Feedback:
Goed stukje, Louise. Je zou het nog een keer kunnen plaatsen en dan van de hij een zij maken. In plaats van Mount Everest zou dan 'Glazen plafond' een passende titel zijn.
Grammatica & Spelling:
Goed
 • Lezenswaardig:
  100%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
 • Louise van der Hee 15.08.20
  Dank je wel, Ewald. En de titel die jij hebt bedacht is echt schitterend. Ik hou het even in gedachte en zal proberen een hele nieuwe te bedenken met jouw titel en dan met 'zij' . Super bedankt voor je feedback en waardering, zo hoop ik steeds wat creatiever te worden en bij te leren.
  • Ewald Hagedorn 15.08.20
   Leuk, ik zie je nieuwe versie belangstellend tegemoet, Louise.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !