We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  08.11.20
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Hoi Elka,
  Ook ik kom er soms niet toe, om alles te bekijken en te beoordelen, maar vaak kijk ik dan verhalen en gedichten op een ander moment terug en beoordeel wel zoveel mogelijk. (Maar ook ik krijg niet op alles reactie hoor.)
  Bij dit gedicht heb ik het idee, dat het over de vader gaat uit je verhaal; de zee.
  Mooi geschreven, Elka en ik lees je schrijven graag.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Elka Le Mair 08.11.20
   Jouw gevoel klopt! Gaat over dezelfde vader. En dank je voor het compliment. Ik ga toch wat beter mijn best doen om meer te lezen.
  08.11.20
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ik had hem inderdaad nog niet gelezen Elka, sorry! Vervelend he als je iets moois hebt geschreven en er komt maar geen reactie. Ik vind het een prachtig gedicht, alleen blijft het voor mij wat onduidelijk. Volgens de titel is het papa die in je (of in de hoofdpersoon) woont, maar de zin: "je ouders laten zien, je vrouw, je dochters en je zonen" vind ik dan wat vreemd, omdat het in dit geval over je opa en oma, je moeder en jezelf en broers en zussen gaat. En papa komt misschien niet tot leven als je met anderen over hem praat, maar voor de hoofdpersoon is hij zeer levend, want hij leeft in haar.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Elka Le Mair 08.11.20
   Dank je wel voor je feedback, Janneke! En je hoeft geen 'sorry' te zeggen, hoor, zo is het niet bedoeld. Ik merk dat ik ook meer wil lezen van anderen dan ik doe, maar er gewoon lang niet altijd toe kom. Maar ik had nu al een aantal dingen zonder feedback, dus dan ga ik toch denken: is het ene nou oké en het andere zo slecht. Dat weet je dan niet en dat vind ik dan inderdaad lastig.
   Ik snap zeker je kritiek en je hebt een punt. Ik ga ernaar kijken of en hoe ik dat dan kan oplossen. (Ook dit vind ik lastig, want ik ben al aan het gedicht gehecht geraakt zoals het is. Raar hè?)
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 794
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Corinne Vlaminckx: Moordfamilie

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.