We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  29.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Het is lang geleden dat ik dit soort kippenvel kreeg van een tekst. 'Schreeuwt mijn ziel zich uit mijn huid...' en 'wil ik vluchten van mijn genen'... Het raakt, het is precies wat de titel zegt, en het geeft duistere vermoedens. Op een hemeltergende manier mooi.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  20.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Sterkte met de begeerte Hans. Je hebt de strijd goed verwoord, maar ik zou het gedicht meer typeren als vrij gedicht. Hoewel de 3 regelige strofe zich herhaald is er geen sprake van een consistent rijm. Rijmen hoeft ook niet, maar als het nu weer wel en dan weer niet gebeurt, kan het irriteren. Althans bij mij. Als vrij gedicht zou ik het een hogere waardering geven. Om het even, leuk om te lezen!
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Hans Van Battel 20.07.22
   Je hebt me aan het denken gezet Frits. Misschien had ik het inderdaad beter als een vrij gedicht gepubliceerd, maar ik zie een 'vrij vers' toch meer als een poëtisch stukje waar zo goed als geen dichtregels in terug te vinden zijn, maar toch het gevoelsgehalte hebben van een gedicht. Verder: een gedicht hoeft inderdaad niet volledig te rijmen. Alliteraties, cadans, metrum, bladschikking, herhaling, etc... zijn in mijn ogen zeker even belangrijke criteria om het als een gedicht te bestempelen.
   Maar ik merk dat het je aanspreekt. Bedankt om dit te laten weten!
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 296
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Alexander Cammans: De verborgen waarheid

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.