We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  29.09.12
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Correctie ivm oude waarderingen.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Hans Van Battel 12.01.20
   'k Heb het er wat moeilijk mee dat uitgerekend de webmaster de meeste hits scoort. Slaat dit op de verdienste van de tekst, of wilt iedereen wel eens lezen wat de webmaster te vertellen heeft, wat dan ook?
   Is het niet uitgerekend de webmaster die het respect dient op te brengen voor alle auteurs door zich te onthouden van mededinging? Al was het maar om te vermijden dat die vallende blaadjes in goede blaadjes komen te staan...
   • Hans Van Battel 18.04.21
    @Rainier-Knieper Mededinging in de top-10 lijst van het meeste hits natuurlijk, wat anders?
    Rainier, merk ik daar nu alweer cynisme of ben je werkelijk bekommert over de gevoelswaarde van mijn gedachtegang? Als je werkelijk geïnteresseerd bent in mijn gedachtegang had je mijn onderstaande commentaar van meer dan een jaar geleden beter eerst hebben gelezen. Dan zouden we nu een inhoudelijk debat kunnen voeren ipv dat je sloganesk je eigen leden zit te kleineren. Wat een trieste gedachtegang...
   • Rainier Knieper 18.04.21
    Mededinging voor wat? Wat een trieste gedachtegang.
  • Edith M.L.A. Inspiratiewater 12.01.20
   Kom, kom, Hans.
   Kijk eens naar de datum van inzending: 29 september 2012. Dat is al meer dan 7 jaar geleden... In een paar woorden proef je de sfeer en intentie van dit gedicht. Knap toch?

   (Ik zie niet in waarom de webmaster -organisator- niet zijn pennenvruchten mag delen met het publiek en de mede-schrijvers die GRATIS de kans krijgen hun hun schrijfkunsten te ontwikkelen en hun werk te publiceren. En dan heb ik nog maar twee kwaliteiten van deze site aangehaald.)
   • Hans Van Battel 12.01.20
    "Vallende bladeren" wordt dus op die 7 jaar gemiddeld één keer per dag 'gelezen'! Dat lijkt misschien niet veel, maar hoe dikwijls heb jij een tekst gelezen van jaren geleden Edit? Ik heb deze tekst aangeklikt simpelweg omdat hij in de top-meest 'gelezen' staat, net zoals dat is gebeurd met de meeste kliks voor teksten die in deze top-10 staan natuurlijk. Binnen 10 jaar staan daardoor nog steeds dezelfde teksten bovenaan te prijken met waanzinnig hoge 'hits' en wordt het op den duur onmogelijk om deze voorbij te steken.
    Het zijn dat soort dingen waar we in het panel een oplossing voor zochten, en dat vraagt om wat technische vindingrijkheid waar de webmaster blijkbaar niet in wou meegaan. Wellicht omdat hij zélf in deze top-10 prijkt (?)...
    Nogmaals: waar ligt de verdienste hiervoor?
    Ik gun het namelijk IEDEREEN om met een lezenswaardige tekst ergens in de top-10 te komen staan! Dat betekent dat die top-10 dynamisch moet veranderen. En daar IS een oplossing voor!
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar

  Gebruikerswaardering: 4 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 4.1
Stemmen: 14
Hits: 3850
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Olaf op den Kamp: De Worm van bron tot monding

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.