• Proefstuk

  Je schrijft veel en graag en bent meestal tevreden over je schrijfresultaten. Je deed al mee aan schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden maar je kunt nu ook een verhaal of gedicht laten zien waar je echt trots op bent of... waar je juist nog over twijfelt maar wat je wel graag aan anderen wilt laten zien. Dat is mogelijk in deze rubriek. Leden van Schrijverspunt kunnen in deze rubriek een schrijfresultaat tonen als een proefstuk van eigen kunnen. Er zijn geen voorwaarden voor genre, aantal woorden, etc. Het is jouw proefstuk wat jij graag aan anderen wilt laten lezen. Je mag max. 1 proefstuk insturen!
  Van lezers verwachten we respect voor de publicatie. Beloon de schrijver voor zijn/haar durf en inzet met serieuze feedback.
  Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen! Na het inloggen verschijnt hieronder de mogelijkheid om je artikel toe te voegen! Inloggen of gratis registreren is mogelijk door in het menu op AANMELDEN te klikken
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst! 
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de  actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

Overzicht inzendingen:

TitelAuteur en publicatiedatumReviewsBEKIJKEN
Geboren voor seks part three
© Jane Doo op .
Klik hier
Vergelding
© Jane Doo op .
Klik hier
Hercules
© Natalia De Monte Negra op .
Klik hier
Geboren voor seks part two
© Jane Doo op .
Klik hier
Sabbatical
© Trees Middelkoop op .
Klik hier
Angstige momenten
© Harry Boerkamp op .
Klik hier
tweestrijd
© C D op .
Klik hier
Polariteit
© Ivy Pelkmans op .
Klik hier
Godenspijs
© Jane Doo op .
Klik hier
Porselein
© Trees Middelkoop op .
Klik hier
De simultane wandeling
© kris van dam op .
Klik hier
De1 januari moordenaar
© wilfred van Breda op .
Klik hier
Ga niet weg
© krisha van der male op .
Klik hier
Coronakerst
© Jeroen van der Vos op .
Klik hier
Geboren Voor Seks
© Jane Doo op .
Klik hier
Manet en het halfduister
© Petra Thijs op .
Klik hier
Viki en Iris
© Yehuda Zvi Pelter op .
Klik hier
Een vrouw over voetbal
© Louisa Weijenbergh op .
Klik hier
Hotel Edelweiss ****
© Roel Slabbinck op .
Klik hier