1 post
 • images/deelname/proefstuk.jpg
  Je schrijft veel en graag en bent meestal tevreden over je schrijfresultaten. Je deed al mee aan schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden maar je kunt nu ook een verhaal of gedicht laten zien waar je echt trots op bent of... waar je juist nog over twijfelt maar wat je wel graag aan anderen wilt laten zien. Dat is mogelijk in deze rubriek. Leden van Schrijverspunt kunnen in deze rubriek een schrijfresultaat tonen als een proefstuk van eigen kunnen. Er zijn geen voorwaarden voor genre, aantal woorden, etc. Het is jouw proefstuk wat jij graag aan anderen wilt laten lezen. Je mag max. 1 proefstuk insturen!
  Van lezers verwachten we respect voor de publicatie. Beloon de schrijver voor zijn/haar durf en inzet met serieuze feedback.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  24 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 03-12-2020

Hits: 1353

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Geboren Voor Seks

Aangepast: 03-12-2020
Voorwoord
 
 
Waarom dit verhaal? Allereerst wilde ik geen dertien in een dozijn boek schrijven. Nou, dat is wel gelukt. Een verhaal als dit is nooit geschreven in het Nederlands.
Het gaat over Amanda die worstelt met haar seksuele verlangens na een aanranding op een dans feest. Het gaat van kwaad tot erger en net als Amanda door schade en schande alles achter zich heeft gelaten, slaat het noodlot keihard toe.
Wat is dit voor verhaal. Voor dit boek had ik al bijna een contract getekend maar nadat mij duidelijk werd dat de uitgever van mij veel promotie verwachtte en ik een veeleisende baan in de zorg heb is het er niet van gekomen.
Ze wilden het uitgeven met een disclaimer vanwege de vele expliciet beschreven seksuele gedeeltes.
Als u, als lezer daar aanstoot aan neemt, dan is dit geen boek voor u. Lees het alleen wanneer u open staat voor een jong meisje die in tegenstelling tot de #metoo beweging geniet van haar lichaam.
Veel leesplezier gewenst met Geboren Voor Seks.
Vriendelijke groeten van Jane Doo.
 
Beste lezers, ik zie net dat schrijverspunt in al zijn wijsheid heeft besloten het boek na 11232  woorden af te breken, dit terwijl er staat dat er geen maximum is aan het aantal woorden. Mijn excuses hiervoor. evengoed veel leesplezier.
Het origineel is circa 60.000 woorden
 
 
 
 
 
 
AMANDA
DEEL 1
 
Amanda sprong ongeduldig van de ene op de andere voet. Anna keek haar waarschuwend aan. Ze stond op het punt haar jongere zusje mee te nemen naar een grote danceparty. Anna was uiteindelijk niet bestand geweest tegen het al dagen lange gezeur van haar en had ze “ja”gezegd om er vanaf te zijn. Ze had moeten liegen tegen moeder en gezegd dat ze naar een verjaardag gingen. Wat kon er nu helemaal gebeuren, hield ze zichzelf voor. Ze waren samen met haar vrienden Jos en Arnold die haar hadden verzekerd Amanda ook goed in de gaten te houden.
Voor haar zestien jaar had Amanda een goed ontwikkeld lichaam. Haar volle borsten werden omhoog geduwd door de te kleine beha en haar middel was slank.
Het lelijke eendje was een mooie zwaan geworden. Was ze vroeger dun en plat, het laatste jaar had ze een groeispurt doorgemaakt en was ze veranderd in een mooie jonge vrouw die menig man nu al het hoofd op hol bracht.
'Doe er iets overheen,' waarschuwde Anna.'Als mams je zo ziet laat ze je de deur niet uitgaan. Waarom loop je er zo bij, trouwens?'
Amanda haalde haar schouders op.'Ik vind het mooi.'
'Het is niet mooi, je lijkt wel een hoer.'
Amanda trok een lange trui uit haar kast en trok die over haar hoofd. Ze schudde haar lange, zwarte haar los en keek in de spiegel.'Zo goed?'
Anna knikte kortaf. Achteraf had ze er spijt van dat ze had toegegeven. Ze had zin om lekker uit haar bol te gaan en je jongere zusje kon je daar eigenlijk niet bij hebben.
'Je weet wat we hebben afgesproken, ' beet ze Anna toe.' Je blijft op het terrein en je gaat met niemand mee. Zorg ervoor dat je de bewaking in de gaten houdt, voor als er iets gebeurt.'
'Wat kan er gebeuren, ' vroeg Amanda.' We gaan toch gewoon dansen?'
Anna pakte haar tas, controleerde of ze alles bij zich had en rolde met haar ogen.
Ze had geen zin om Amanda uit te gaan leggen wat er kon gebeuren als je met een paar honderd losgeslagen jongeren op een afgesloten terrein was.
'We gaan,ze komen ons zo ophalen.'
Ze greep Amanda stevig bij de arm en keek haar ernstig aan.
'Denk aan wat ik gezegd heb. Ik zal het me zelf nooit vergeven als er iets gebeurt. Blijf zo veel mogelijk bij mij en de jongens. '
Ze durfde moeder nooit meer onder ogen durfde te komen als er Amanda iets zou gebeuren. Die was erg beschermend naar haar jongste dochter toe. Als ze wist dat ze meeging naar een danceparty kreeg ze ter plekke een hartverzakking. Amanda rende
de trap af en Anna keek haar na. Morgen om deze tijd , hield ze zich voor, was alles achter de rug en zaten ze rustig op de bank televisie te kijken.
'We gaan, mam. Jos komt ons op halen
'Veel plezier op de verjaardag, op tijd thuis,' riep ze vanuit de kamer.
'Mam, het is vrijdag avond,' zei Anna verongelijkt.
'Op tijd thuis,' riep moeder onverstoorbaar terug.
'Ja, mams,'riep Amanda en liep achter Anna aan naar buiten.
Anna was blij dat ze gelijk waren weggelopen. Ze had er niet tegen gekund nog een keer te moeten liegen. Mams had het zwaar gehad met de scheiding en ze begon net weer een beetje op te krabbelen.
Amanda danste op de stoep en zwierde met haar lange haar. Glimlachend keek Anna naar haar jongere zus. Af en toe wenste Anna dat ze zelf nog de onbevangenheid van Amanda had.
Om de hoek verscheen een auto met ronkende motor. Daar kwam hun lift aan.
Arnold hing uit het zijraam.
'Hebben jullie er zin in?' riep hij.
Jos stopte bij de stoep en Julia keek nog even om. Hun moeder stond voor het raam. Ze hield het gordijn opzij en zwaaide.
'Amanda, mama zwaait nog,' riep Anna. Maar Amanda zat al achter in de auto.
Anna zwaaide met een steek door haar hart en wierp een kushand. Toen stapte ze in naast Jos.
Charlie stond naast het toegangshek en keek naar de honderden jongeren die het terrein op stormden. Het was zo makkelijk, je huurde een dj in die al een beetje naamsbekendheid had en bood hem de kans op te treden voor duizend fans. Vervolgens liet je al die fans twintig euro voor een kaartje betalen en het geld stroomde binnen. De bewaking kostte nog geen fractie van wat het hem opleverde.
Het was een warme avond en de feestverlichting twinkelde. Op het grote podium werd alles in gereedheid gebracht voor de hoofdact. Daarnaast waren er op het terrein ook kleinere podia voor beginnende bands en een amateur dj die het vak nog moest leren.
Charlie stond stil en liet zijn ogen over de menigte glijden. Hij hoopte vanavond een leuke jonge meid te kunnen neuken. De vorige keer was het mislukt omdat het meisje een hele groep vrienden en familie bij zich had. Daar had hij van geleerd.
Nu zou hij zich focussen op meiden die alleen waren of met hun grotere broer of zus. Uit ervaring wist hij dat kinderen uit de betere milieus juist helemaal uit hun bol gingen op deze feesten. Even verlost van de druk van thuis en het moeten presteren op school. En vaak hielpen een paar pilletjes ook wel. Hij had zijn zak vol. Weer stormden tientallen jongens en meiden het veld op. Nog even en dan sloten de hekken en kon niemand meer op het terrein komen, of eraf.
Een kwartier later sloten de hekken en barstte het feest los. De muziek galmde uit de speakers en vuurwerk spoot de lucht in. Op het opzwepende ritme van de muziek dansten honderden jongens en meiden. Charlie liep opgewonden tussen de dansende en hossende menigte tot hij opeens zag waar hij naar had gezocht.
Ze was nog niet zo oud maar wel adembenemend knap. Haar ravenzwarte haar zwierde om haar heen. Haar middel was ontbloot en haar borsten wipten bijna de
beha uit. Ze had haar ogen gesloten en leek te zweven op de muziek.
Charlie beet op zijn onderlip, kwam dichterbij en scande haar omgeving. Een groter meisje was bij haar en leek haar in de gaten te houden. Een jongen danste om hen heen. Misschien broer en zus?
Charlie voelde dat hij een stijve kreeg als hij eraan dacht wat hij met haar ging doen. Nu was het zaak om er achter te komen of het inderdaad haar broer en zus waren. Het meisje glinsterde van het zweet en lachte naar hem. Charlie lachte terug en begon met haar mee te bewegen. Het oudere meisje zag hem en wierp hem een waarschuwende blik toe. Charlie glimlachte.
'Is ze je zus, 'schreeuwde hij boven de muziek uit.
Het meisje knikte en deed een paar stappen dichterbij.
'Ze danst erg goed.'
Charlie pakte twee stage tickets uit zijn zak en hield die haar voor. Met grote ogen staarde ze hem aan en greep toen de kaartjes uit zijn hand.
'Voor jou en je vriend,'riep Charlie.'Neem maar.'
Hij zag dat ze heen en weer werd geslingerd tussen enerzijds de verantwoordelijkheid voor haar zusje, en aan de andere kant de plaatsen voor het grote podium.
Charlie knipoogde naar haar, liet zijn hand in een broekzak glijden en stopte een handvol tabletjes in haar zweterige hand.
'Heb je nog meer plezier vanavond. '
Hij knikte haar bemoedigend toe.
'Ga maar, ik blijf wel bij je zus.'
Meer aanmoediging had ze niet nodig. Ze greep haar vriend bij de hand en sleurde hem mee. Charlie keek ze na en verlegde toen weer zijn aandacht naar het meisje die geen idee had dat ze net aan hem was overgeleverd.
'Hallo, hoe heet je?'
Ze opende haar ogen en net op dat moment dansten de spotlights om haar heen.
'Ik heet Amanda.'
Ze kronkelde met haar lichaam op de muziek en duwde even tegen hem aan. Charlie zag zichzelf weerkaatst in haar prachtige donkere ogen.
'Je danst erg goed, 'schreeuwde hij.' Kijk, hier heb je nog meer plezier mee.'
Hij nam twee tabletjes uit zijn broek en liet ze zien. Wantrouwend keek ze hem aan.
'Wat zijn dat? '
'Hiermee kan je langer dansen, 'antwoordde hij.'Iedereen neemt ze. '
De dansende menigte drong zich op en Charlie riep.
'Doe je mond open. '
Gehoorzaam deed Anna wat haar gevraagd werd en hij mikte snel twee tabletjes in haar mond.
'Laat ze wegsmelten.'
Charlie lachte en keek naar het hoofdpodium waar haar grote zus aan het dansen was.
Tevreden keek hij naar Amanda die voor hem danste en schijnbaar genoot van zijn belangstelling voor haar.
Hij wist dat de tabletten binnen een paar minuten hun werk gingen doen.
'Je hebt geweldig mooie tieten,'riep hij.'Mag ik ze aanraken? '
Even werden haar ogen groot van verbazing, toen glinsterden ze en plagend duwde ze haar borsten in zijn gezicht. Ze was zo gehypnotiseerd door de muziek en de sfeer dat het haar niets kon schelen.
Charlie lachte, nam haar in zijn armen en trok de sluiting los. Het was hem gelukt.
 
Dit was een lot uit de loterij. Gewillig en volgzaam lag ze op de tafel. Hij kon niet wachten zijn lul in haar te stoppen. Maar eerst een beetje opwarmen. Zijn stijve penis hing een centimeter van haar mond vandaan.
'Doe je mond maar open, 'fluisterde hij in haar oor.'Ik heb iets lekkers voor je. '
Gehoorzaam deed ze wat hij haar opdroeg.
Hij wilde haar geil maken, laten genieten van zijn pik die langzaam over haar lippen gleed en toen zonder haast de vochtige warmte van haar mond in gleed. Zijn adem stokte toen haar mond zich strak om zijn pik sloot. Haar tong likte zijn eikel. Langzaam trok Charlie zich terug, gleed weer naar binnen en voelde haar tanden langs zijn pik schuren en dan tot diep achter in haar keel. Het was moeilijk voor te stellen dat ze nog nooit een pik in haar mond had gehad. Opeens voelde hij het zaad op komen borrelen en zijn heupen schokten. Op het moment dat hij zich ontlaadde in haar mond opende ze haar ogen en keek hem aan. Charlie sloot kreunend zijn ogen en zocht steun aan de rand van de tafel. Het sperma liep uit haar mond en druppelde van haar kin af. Met een gelukzalige uitdrukking op haar gezicht likte ze rond haar lippen.
Charlie werd gek van begeerte. Binnen een minuut had hij haar kleren uitgetrokken en op een hoop gegooid. Charlie kleedde zichzelf snel uit.
Hij spreidde Amanda haar benen en begon te masturberen, zijn pik groeide in zijn hand en toen hij stijf genoeg was begon hij haar langzaam te neuken. In haar mondhoek glinsterde een druppel sperma. Voorzichtig veegde hij die weg.
'Leg je handen op je borsten, ' beval hij.'Speel met je tepels.'
Amanda deed wat hij zei. Ze was onder invloed van de drug die hij haar had toegediend en kreunde toen hij sneller ging stoten. Charlie besefte dat ze nog maagd was toen hij weerstand voelde. Hij pakte haar hand en hun vingers verstrengelden zich in elkaar. Ze bewoog haar onderlichaam steeds sneller met hem mee en kromde haar rug.
'Dit kan even pijn gaan doen, kleintje.'
Charlie grijnsde.
'Je bent een geboren hoertje, je geniet hiervan.'
Zijn stoten werden sneller en krachtiger en Amanda kromde haar jonge lichaam. Haar vagina stond in vuur en vlam. Elke vezel in haar lichaam verlangde naar bevrediging.
Amanda werd overspoeld door een sensatie die ze nog nooit had meegemaakt. Ze gilde en voelde de spieren in haar buik samentrekken in een ongecontroleerde beweging. Ze had nog nooit zo'n sensatie door haar aderen voelen stromen. Haar kutje omklemde zijn pik als een ijzeren vuist.
Ze sloot haar ogen en gooide haar hoofd achterover. Ze kwamen tegelijk klaar en
tevreden trok hij zich terug. Amanda verslapte , bewoog zich niet meer en Charlie zag dat geil en maagdelijk bloed langs haar benen omlaag liepen. Hij haalde diep adem en besefte dat ze voor het eerst in haar leven was geneukt. Teleurgesteld nam hij zijn pik in zijn hand. Hij had haar nog wat graag in haar kont geneukt maar het duurde zeker nog een half uur voordat zijn pik weer stijf was. Dat zou te lang duren.
 
Anna was in alle staten. Ze stond bij de bewakers die haar onbewogen aanhoorden en verzekerden dat niemand tussendoor het terrein af was gegaan. Als ze zo knap was als Anna zei, hadden ze haar zeker gezien.
Tranen welden op in haar ogen en haar maag draaide zich om van angst. Zonder Amanda ging ze niet weg. Opeens hoorde ze iemand roepen. Het was de jongen die haar de stage tickets had gegeven.
'Zoek je je zus?'
Amanda liet zich meeslepen tussen hem en een bewaker in. Ze leek verdoofd.
'Wat is er met haar gebeurt?'
Huilend van geluk trok ze haar zus naar zich toe en hield haar stevig vast.
'Ik denk dat de drukte haar teveel is geworden, ze viel flauw, 'legde de jongen uit.'Mijn naam is trouwens Charlie. '
Hij gaf Anna een hand en glimlachte geruststellend. 'We hebben haar even achter het podium laten bijkomen en iets te drinken gegeven.'
Hij streek wat haren uit haar gezicht en keek bezorgd.'Neem haar maar mee en hou haar nog even in de gaten. '
Anna knikte. Het enige wat ze wilde was zo snel mogelijk weg van hier. Jos kwam
aanrijden en keek opgelucht toen hij zag dat Amanda terecht was. Arnold lag
stomdronken op de achterbank en snurkte.
Jos hielp Anna op de bijrijders stoel en klikte de gordel vast.
Trillend van nervositeit schoof Anna Arnold opzij , hielp Amanda in de auto en duwde het portier dicht. Het was al ver na middernacht. Onder het rijden bedacht ze wat ze moeder moest vertellen.
Haar op hol geslagen hart was tot bedaren gekomen nu Amanda veilig in de auto zat en ze op weg waren naar huis. Ondanks alles sloot ze tevreden haar ogen en leunde achterover. Eindelijk durfde ze zich te ontspannen. Ze had een fantastische avond gehad en met die stage kaartjes zelfs beter dan verwacht. Achteraf was alles goed afgelopen. Tegen moeder kon ze uitleggen dat het zo gezellig was dat ze de tijd waren vergeten.
 
Amanda lag in bed en staarde naar het plafond. Gelijk nadat ze thuis waren gekomen was ze naar bed gegaan, maar kon niet slapen. Alles wat er was gebeurd speelde zich opnieuw af in haar geest, ze herinnerde zich nog ieder detail. Ze proefde nog de
ziltige smaak van het warme sperma in haar mond en dat ze het had doorgeslikt.
Maakte dat een hoer van haar, vroeg ze zich af. Ze had moeite gedaan om met haar
tong de restjes op te likken en door te slikken. En toen hij bij haar binnendrong en begon te neuken. Ze sloot haar ogen en gruwde van zichzelf. Er waren gevoelens los gemaakt die ze niet meer onder controle had. Op het moment dat hij verslapte in haar was ze teleurgesteld. Amanda wilde niets liever dan dat hij doorging en ze zijn pik nog dieper in haar voelde. Toen duidelijk was dat ze verder niets kon verwachten had ze zich aangekleed en omdat ze zich duizelig voelde ondersteunde hij haar.
Toen ze Anna zag had ze niet verteld wat er gebeurt was. Eenmaal onderweg naar huis had iedereen gezwegen in de auto, allemaal bezig met hun eigen gedachten.
Amanda had haar hoofd laten rusten tegen het koele raam en dacht aan het samentrekken van haar lichaam en het explosieve gevoel toen ze voor het eerst in haar leven klaarkwam. Geil liep langs haar benen en vermengde zich met het zaad van de jongen. Ze explodeerde en haar lijf viel in duizend stukjes uiteen. Thuisgekomen zei ze haar moeder gedag en liep gelijk door naar haar eigen kamer, ten prooi aan haar gevoelens 

In de veilige beslotenheid van haar eigen kamer verlangde ze weer naar zo'n moment.  Langzaam gleed haar hand in haar slipje, naar de vochtige warmte van haar vagina. Haar adem stokte. Het leek het erop alsof haar hand een eigen leven ging leiden.
Een onbeheersbare rilling trok door haar heen toen haar vingers naar binnen drongen en ze zichzelf begon te ontdekken. Amanda slaakte een opgewonden gilletje toen ze ergens tegen aan kwam wat haar deed tintelen. Het was zo heftig dat zelfs haar haarwortels samentrokken. Hulpeloos overgeleverd aan de sensatie ging ze steeds sneller tot ze een ongekend orgasme door zich heen voelde trekken. Het zweet parelde op haar voorhoofd en haar nachthemd was drijfnat. Ze had het genot nog langer willen rekken maar teleurgesteld voelde ze het weg trekken.
Ze schrok van de hoeveelheid geil op het laken en tussen haar benen.
Wat zou moeder er van zeggen. Snel trok ze het laken van bed af, maakte er een prop van en sloop naar de wasmachine. Nu was ze haar moeder dankbaar dat die erop had gestaan dat ze een jaar geleden met de pil was begonnen. Ze draaide zich op haar zij en toen Amanda eindelijk in slaap viel was het kwart over vijf.
 
 
Amanda keek door haar wimpers naar de wereld om zich heen. Langzaam kwam ze aan de oppervlakte met een vaag bonzend gevoel in haar hoofd. Van beneden drong geluid van de radio tot haar door en op de overloop hoorde ze water van de douche lopen. Een kraan werd dichtgedraaid. Ze draaide zich kreunend om en verlangde ook naar een lange hete douche.
Ze keek op de wekker en zag tot haar schrik dat het al tien uur was geweest.
Snel liet ze zich uit bed glijden, schoof haar voeten in de pantoffels en stommelde de trap af.
 
'Zo, uitslaper,'zei moeder opgeruimd. Ze kwam uit de keuken, pakte Amanda bij haar bovenarmen en hield haar op armlengte voor zich.
'Anna zei dat je op het feestje niet lekker was geworden, gaat het nu weer goed?'
Even viel er een ongemakkelijke stilte waarin Amanda zich wanhopig probeerde te herinneren of ze iets had gezegd. Ze haalde haar schouders op en glimlachte.
'Het gaat wel weer, mams.'
Ze onttrok zich aan moeders greep en kuste haar op de wang.'Ik ga zo iets eten,maar eerst spring ik onder de douche.'
Anna kwam omlaag met nat haar en een handdoek om haar hoofd gewikkeld.
'Ik ga vanmiddag weg, mam. Misschien ben ik niet op tijd terug voor het eten. '
Ze ging op de bank zitten en deed de televisie aan.
Mam keek naar Amanda.
'En jij, lieverd. Heb jij nog plannen voor vanmiddag?'
Amanda nam een slok van de yoghurt drank die ze net had ingeschonken en wreef met haar hand over haar mond.
'Misschien ga ik met een paar vriendinnen de stad in, weet nog niet.'
'Ben ik dus alleen thuis vanmiddag.'
Amanda hoorde de teleurstelling in de stem van haar moeder.
'Ik kom zo snel mogelijk weer thuis,mams. En dan kunnen we samen op de bank televisie kijken.'
Anna had haar haren gedroogd en gooide de handdoek naar Amanda.
'Als je toch naar de douche gaat, zus.'
Amanda ving hem op.
' Ik ga me niet afdrogen met jouw natte handdoek.'
'Zie dan maar wat je ermee doet.'
Schouderophalend liep Amanda naar de keuken en stopte de handdoek in de wasmachine. Het laken lag er nog op een prop in.
'Bedankt voor het afhalen van je bed, Amanda. Maar een volgende keer hoeft het niet midden in de nacht, hoor.'
Met een rood hoofd draaide ze zich om.'Sorry, mam. Ik zag dat ik het een beetje vies had gemaakt.'
Moeder lachte en wuifde het weg.
'Geeft niets, hoor. Daar hebben we een machine voor. '
Snel liep Amanda de trap op en glipte de douche in. Mams had het laken natuurlijk gezien maar er verder niets achter gezocht. Ze trok haar nachthemd uit en ging met haar rug tegen de koude tegels staan. Voorzichtig gleed ze naar de vloer en rilde toen ze op haar blote billen zat. Ze trok haar vagina open en bestudeerde die nauwgezet. Ze kon zich niet meer inhouden en begon te masturberen. Amanda kon er niets tegen doen, het verlangen was sterker dan wat dan ook.
Ze stond op ,haalde de douchekop van de stang en draaide de kraan open. Met gesloten ogen ging ze weer zitten en zette de douchekop tegen haar onderlichaam. Ze kreunde en kneep in de slang toen het warme water naar binnen spoot. Een golf van genot overspoelde haar. Wanhopig zocht ze om zich heen naar een hulpmiddel en
vond haar moeders borstel die ze gebruikte om haar rug mee te schrobben. Ze draaide het ding om en stak het handvat bij zichzelf naar binnen...sneller, steeds sneller...Wat mankeerde haar. Tranen schoten haar in de ogen en ondanks het genot wat in golven op haar afkwam was ze een prooi van tegenstrijdige gevoelens. Ze wist dat het verkeerd was wat ze deed maar het kon haar niets schelen. Ze was in een wilde race op weg naar een ongekend hoogtepunt.
Haar hart bonkte steeds sneller totdat ze een orgasme kreeg zoals ze nog nooit had meegemaakt. Haar rug kromde zich en een smartelijke kreet ontsnapte aan haar lippen. Ze maakte een vuist en gooide haar hoofd achterover. Huiverend zakte ze slap in elkaar en terwijl het warme water uit de douche bleef spuiten genoot ze van het wegebbende gevoel. Amanda voelde dat het verlangen naar seks haar als een oerdrift in zijn greep hield. Ze was teleurgesteld dat het genot al zo snel weer weg was getrokken. Wankelend kwam ze overeind en draaide de kranen dicht. Onder het afdrogen schrok ze van haar eigen gedachten, maar ze was vastbesloten. Een idee had zich in haar hoofd vastgezet.
 
'Nou, jij moet wel super schoon zijn. Je hebt meer dan een half uur onder de douche gestaan.'
Mams keek Amanda nieuwsgierig aan.
'Je weet dat je altijd bij me terecht kan als er iets is. '
'Er is niets,mam,'viel Amanda fel uit en rolde met haar ogen.' Jezus, het spijt me. Ik had er geen erg in dat het zo lang duurde.'
Geschrokken van de uitbarsting staarde mam Amanda aan en keek alsof ze haar oren niet kon geloven.
'Neem me niet kwalijk, hoor. Ik ben alleen maar bezorgd.'
Amanda trok brood uit de kast en pakte een bord. 'Sorry,mam.'
Ze draaide zich om en wierp zich in moeders armen.'Ik had niet zo moeten uitvallen tegen je. Ik was nog met mijn gedachten bij het feestje van gisteravond. '
Moeder knikte en drukte Amanda tegen zich aan.
'Het geeft niet, meisje. Anna is al groot en maak ik me minder zorgen over, maar jij...'
Ze trok een stoel bij.
'Beloof me dat als er iets is je er over praat met mij.'
Het gezicht van Amanda verraadde niets. Ze opende de koelkast en nam er een pot jam uit.
'Er is niets om je zorgen over te maken,mam.'
 
 
 
 
 
Amanda stapte van haar fiets af en parkeerde die bij het station. Haar hart bonsde als een razende en ze kon bijna niet bewegen van angst. Haar handen voelden klam maar ze werd beheerst door een allesoverheersend verlangen. Ze haalde diep adem en veegde haar handen af aan haar broek. Het was lekker warm en gezellig druk rond het station.
Van alle kanten passeerden mensen haar , Amanda keek rond naar een goede plek.
Toen zag ze aan de overkant van het station een café, een paar mensen zaten buiten aan een tafeltje en van binnen uit schalde gezellige muziek over het plein.
Met knikkende knieën liep Amanda er naar binnen en moest even wennen aan de
schemering. Ze slikte en voelde haar buikspieren samentrekken van de zenuwen.
Verschillende mannen zaten aan een tafeltje te praten en een jonge man zat aan de bar met een whisky voor zich. Zwijgend ging ze naast hem zitten en bestelde een cola.
Die werd gebracht en de man wierp een snelle blik opzij. Amanda keek strak voor zich uit en merkte dat hij weer keek. Nu iets langer, zijn blik gleed over haar heen.
' Wacht je op iemand?'
Ze schudde haar hoofd, nam haar glas vast met trillende handen.
' Ben je nerveus, je handen trillen.'
Ze keek hem aan en schudde haar hoofd. Haar lippen krulden zich in een glimlach.
De man wreef met zijn handen over zijn gezicht en lachte.
Opeens voelde ze zijn hand op haar been en Amanda verstrakte. Met ijzeren zelfbeheersing bracht ze het glas naar haar mond en dronk het in een paar flinke slokken leeg.
Ze sloeg haar ogen neer en voelde haar buikspieren samentrekken.
' Weet u waar het toilet is?'
Hij kneep zijn ogen tot spleetjes. Zijn lippen bewogen nauwelijks. Zijn ogen verslonden haar.
'Hier langs de bar en dan naar rechts. '
Als in een droom stond ze op en liep langs de bar heen naar achteren. Amanda voelde de ogen van de man in haar rug prikken. Ze stond bij de deur toen ze zijn zware adem in haar nek voelde. Hij duwde haar naar binnen, sloot de deur en ging er tegenaan staan.
'Haal hem er uit. '
En dat deed Amanda. Ze ging op haar knieën op de betegelde vloer, trok zijn rits open
en bevrijdde zijn penis. Ademloos liet ze haar handen er over heen gaan. Zo groot en dik,zo veel beter dan die jongenspik.
'Speel er maar mee. '
Hij pakte met één hand haar hoofd vast en met zijn penis in zijn andere hand liet hij die over haar gezicht glijden. Een spoor vocht liep over haar wang. Zijn lul hing een paar centimeter vanaf haar mond.
'Doe je mond open. '
Toen liet hij zijn penis diep bij haar naar binnen glijden. Amanda sloot haar ogen en deed haar best de hele pik in haar mond te nemen. Ze begon er aan te zuigen en masseerde met haar handen zijn ballen.
De man verkrampte en gromde.
' Rustig, je doet het goed maar kalm aan.'
Hij verstevigde zijn greep op haar hoofd en spietste haar vast op zijn pik.
' Als ik zo klaarkom,'gromde hij, 'Alles doorslikken.'
Langzaam begon hij te stoten terwijl hij Amanda bij haar haren vast hield. Het kwam zonder waarschuwing. Van de ene op de andere seconde spoot hij een lading sperma in haar mond.' Slikken, meisje.'
Amanda deed haar best en verslikte zich maar ze hield hem vast in haar mond tot hij slap er uit gleed.
'Lik me schoon.'zei hij schor.
Opnieuw nam Amanda hem in haar mond en met haar tong likte ze zijn eikel schoon.
Hij trok haar omhoog.' Dat deed je heel goed. Maar ik merk aan je dat je dit nog niet zo lang doet.'
Hij pakte een portemonnee uit zijn binnenzak, nam er een biljet van twintig euro uit en stopte het in haar handen.
Toen schreef hij een 06 nummer op.
' Bel me op als je nog meer wil.'
Hij ritste zijn broek dicht, knipoogde en liet haar alleen.
Stomverbaasd hield Amanda het knisperende biljet in haar handen en stopte het snel in haar broekzak. Twintig euro !!Haar hart klopte van opwinding. Tevreden stond ze op en likte haar lippen schoon. Vol ongeloof staarde ze voor zich uit en voelde de twintig euro branden in haar broekzak.
Als ze vijf keek een pik afzoog had ze honderd euro. Ze zuchtte tevreden toen ze de smaak van het sperma nog in haar mond proefde.
Amanda keek naar zichzelf in de spiegel, deed de kraan open en waste haar handen.
Het verlangen naar seks hing als een aura om haar heen.
Snel fatsoeneerde ze haar lange haar en maakte haar gezicht schoon.
Toen ze uit het toilet kwam en terug naar de bar liep keek de man er achter haar wantrouwend aan. Ze ging zitten.
'Mag ik nog een cola? '
De lange vent stopte met glazen wassen, tapte een cola in en zette die voor haar neer.
Langzaam aan werd het drukker. Een oudere man ging naast Amanda zitten en bestelde een biertje. Hij keek quasi onverschillig om zich heen en toen opzij alsof het nu pas tot hem doordrong dat er een meisje naast hem zat.
'Wacht je op iemand? '
Amanda slikte de prop in haar keel weg.
'Nee.'
Ze keek hem aan. De man zag het aan de blik in haar ogen en legde een hand op haar knie.
Vertrouwelijk boog hij zich naar haar toe.'Hoeveel?'
Er liep een koude rilling over haar rug.
'Veertig euro,' fluisterde ze.
De man rechtte zijn rug en keek haar verongelijkt aan.
'Dat is te veel. Je kan dertig krijgen. '
Zijn ring tikte tegen het bierglas. Amanda keek naar de stevige dikke vingers en probeerde zich voor te stellen hoe zijn lul er uit zou zien.
'Goed.'
De man leegde zijn glas met een flinke teug en veegde over zijn mond. Hij stond op. 'Kom mee.'
Samen liepen ze naar buiten waar de zon inmiddels achter de wolken was verdwenen. Er waaide een kille wind, een oude krant werd ritselend door de straat geblazen.
Hij liep met grote stappen voor haar uit en stopte bij een ijzeren deur die hij open duwde. De man wenkte haar kort. Amanda zag dat ze op een binnenplaats waren.
Lege kratten bier stonden opgestapeld en een vuilcontainer stond tegen de muur. Naast de container stonden lege bier fusten. Amanda realiseerde zich dat ze aan de achterkant van de bar stonden. Ze voelde haar tepels pijnlijk hard worden. Nu ging het echt gebeuren. Haar bewegingen leken mechanisch maar van binnen trilde ze van opwinding.
De man grijnsde, ging op één van de fusten zitten met zijn benen wijd.
'Doe mijn broek omlaag, laat eens zien waar je goed in bent.'
Met trillende handen trok Amanda zijn ceintuur los en knoopte de broek open, toen trok ze hem tot op zijn enkels. In zijn onderbroek was al een flinke bobbel te zien.
Ze likte langs haar lippen, haakte haar duimen achter de rand en trok de onderbroek omlaag. De pik hing half stijf tussen zijn benen.
' Neem hem in je mond en zuig me af.'
Amanda ging op haar knieën tussen zijn benen zitten. Zijn hand aaide over haar wang
en streek wat losse haren opzij. Ze nam de lul in haar handen en begon die te masseren. De kou drong door haar knieën omhoog en ze rilde.
Ze nam de blauw geaderde pik in haar mond en ging aan het werk met zijn eikel.
Haar tong gleed er omheen en ze likte en zoog er aan. Amanda bevredigde niet alleen de vent maar ook zichzelf. Ze keek hem aan door haar half gesloten ogen en was vastbesloten hem helemaal gek te maken, Ze nam hem uit haar mond en begon de onderkant af te likken vanaf de balzak tot aan de eikel. Hij kreunde en schokte wild. Hij was vlakbij een orgasme, voelde Amanda. Haar vagina trok samen en ze merkte dat ze vochtig werd. Hij greep haar hoofd en haar lippen gleden om de penis.
'Ik kom..verdomme..ik kom klaar in je mond. '
Hij schokte en Amanda nam alle zaad in haar mond, warm en gewillig. Het was dik en zoetig. Ze slikte alles door terwijl hij met de broek op zijn enkels achterover op het bier fust lag.
Ze liet haar mond nog even om zijn penis zitten, toen liet ze die eruit glijden en keek ze hem aan.
'Je bent een geile meid, 'zei hij hees.
Er trok een verdorven glimlach om haar mond. Ze ging staan en schuierde het zand en stof van haar broek.
De man stond wankel op en stak zijn hand in de binnenzak van zijn jas waar hij een stapeltje geld uit trok. Hij likte zijn duim en gooide twee biljetten van twintig op de grond. 'Die zijn voor jou.'
Snel raapte Amanda het geld op en stak het in haar zak. De man trok een tissue uit zijn zak.'Maak hem even schoon. '
Bereidwillig deed ze wat hij vroeg.
Hij grijnsde.'Je lijkt wel een professional, hoe oud ben je?'
Amanda stond op.'Achttien.'
Ze liep achteruit naar de deur, opende die en rende weg zonder nog om te kijken. Een paar straten verderop stond ze stil en drukte zich tegen de muur. Amanda sloot haar ogen, boog voorover en haalde diep adem. Teleurgesteld veegde ze wat lange haren voor haar ogen weg en richtte zich weer op. Ze wierp een snelle blik op haar horloge. Als ze te lang wegbleef zou moeder zich zorgen maken en moest ze weer van alles uitleggen. Haar lippen vertrokken zich tot een smalle streep. In gedachten ging ze terug naar hoe het voor haar een paar dagen terug was begonnen. Toen ze nog een onschuldige maagd was en nog nooit een stijve pik had gezien. Het was een jongen geweest met weinig ervaring en Amanda verlangde nu naar een echte minnaar. Iemand die haar honger naar seks kon bevredigen. Ze drukte zich van de muur af en begon de omgeving in zich op te nemen. Verderop was een klein parkje met een paar bankjes rond een vijvertje. Langzaam liep ze die kant op terwijl vlinders dansten in haar buik. Wachtend op een hand die over haar blote rug zou glijden en dan snel naar beneden om tegemoet te komen aan haar brandende verlangens. Er stond een grijze auto geparkeerd. Ernaast stond een man die bezig was met rek en strek oefeningen. Ze zag de spieren golven onder het T-shirt. Waarschijnlijk had hij door het park gerend en was hij nu bezig met zijn cool down oefeningen. Haastig liep ze door voor hij in zijn auto was gestapt. Ze bloosde, waar was ze in godsnaam mee bezig. Een vochtige warmte gloeide op tussen haar benen. Amanda hield haar adem in toen ze bij hem stopte. Verrast keek hij naar haar op. Haar hart bonsde zo hard dat ze zich verbeelde dat hij het wel moest horen.
‘Kan ik iets voor je doen?’
‘Hai. Ik...eh..’
Schaamrood bedekte haar kaken en met een ruk keerde ze zich om. Tranen schoten in haar ogen. Ze voelde zich ontzettend stom. Het enige wat ze nu wilde was zo snel mogelijk de afstand tussen hen vergroten. Met een gilletje struikelde ze over haar eigen voeten en ze was zeker gevallen als niet opeens een sterke arm haar beetgreep.
Amanda draaide haar hoofd. Zijn donkere ogen keken haar aan onder gefronste wenkbrauwen.
Zijn hand veegde haar lange haren voor haar ogen weg.
‘Wat ben jij van plan,kleintje,’vroeg hij op scherpe toon.
Amanda keek hem aan en liet toen haar ogen nadrukkelijk omlaag glijden. Zijn ogen vernauwden zich tot spleetjes tot opeens haar bedoeling tot hem doordrong. Gespannen keek hij wild om zich heen en nam de omgeving snel in zich op.
‘Ben jij gek of zo?’
Hij tilde haar zonder moeite op en hield haar op een armlengte van zich af. Zijn ogen gleden over haar heen. Amanda ademde snel in en uit. Van dit moment hing alles af.
Langs de vijver liep een stelletje hand in hand en keek belangstellend hun kant op.
Opeens trok hij haar mee naar zijn auto,opende het portier en duwde haar op de voorbank. Amanda voelde het koude leer onder haar billen en sloot haar ogen.
Snel liep hij om, ging naast haar zitten en trok het portier dicht.
‘Hoe oud ben je?’
Zijn ogen bleven op haar rusten. Geamuseerd en een tikkeltje achterdochtig.
‘Achttien.’
Haar stem leek van heel ver te komen. De behoefte om te worden genomen explodeerde bijna in haar.
‘Je bent wel een lekker ding,’mompelde hij.’Ik heb wel zin in je.’
Hij snoof en liet zijn handen rusten op haar borsten, zijn vingers op zoek naar haar satijnzachte bruine tepels. Zijn warme adem beroerde haar gezicht. Ze hoopte dat ze meegaand genoeg was. Een huivering trok over haar rug bij de gedachte wat hij nog meer met haar ging doen.
‘Ik wil dat je me neukt,’smeekte Amanda en hoopte dat ze niet onzeker klonk. ‘Alsjeblieft.’
Hij keek naar haar als een kat naar een vogeltje. Toen gloeiden zijn pupillen op en leek hij een besluit te hebben genomen.
‘Doe je gordel om.’
Snel deed Amanda wat hij vroeg.
‘Ik heet Lucas, en jij?’
‘Eh...Julia.’
Hij grijnsde.’Ja,ja. Dat zal wel. We gaan naar mijn huis. Mijn vriendin is er niet. Die komt pas vanavond thuis.’
Snel keek ze op haar horloge. Tien over drie. Als ze half zes niet thuis was zou moeder in alle staten zijn.
‘Eh..ik moet op tijd thuis zijn,’zei ze zacht en sloeg haar ogen neer. Hoe moest ze dit uitleggen. Ze keek opzij naar zijn gespannen kaken en zijn handen die om het stuur geklemd zaten. ‘Het is mijn eerste keer. Ik ben dit niet gewend.’
Lucas draaide een parkeerplaats op bij een groot appartementen gebouw en stopte de auto.
‘Kom mee.’
Amanda klikte de gordel los. Het katoen van haar slipje was nat van verlangen en haar tepels priemden hard en stijf door de stof van haar blouse.
Achter hem aan liep ze de hal van de flat in naar de lift toe. Ze moesten even wachten op de lift. Lucas stond ontspannen met de handen in zijn zak naar haar te kijken.
De liftdeur gleed open en ze stapten erin. Op het moment dat de deuren zich sloten greep Lucas haar vast. Zijn sterke hand gleed achter haar nek en perste zijn lippen op die van haar. Hongerig gleed zijn tong naar binnen. Zijn vingers krulden zich in haar lange haar waarmee hij zijn greep op haar verstevigde. Ze sloot haar ogen en liet haar hand tussen zijn benen glijden. Zijn pik stond keihard en door de dunne stof van de broek heen voelde ze hem kloppen. De gedachte dat hij haar zou spiesen aan dat reusachtige stuk vlees deed haar naar adem happen.
‘Ik vraag me af of je weet waar je aan begint,’zei hij.’Ik moet je straffen voor je schaamteloosheid. Als ik met je klaar ben kan je een misschien een paar dagen niet meer zitten.’
Amanda sloot haar ogen. Ze had zich al voorgenomen alles te willen ondergaan. Nog nooit had ze zich zo goed gevoeld. Vervuld van een primitief verlangen.
Lucas opende de deur van zijn appartement en duwde haar naar binnen. Bewonderend keek Amanda om zich heen. Het was smaakvol ingericht met modern meubilair. Lucas zag haar kijken.
‘Daar is Erica verantwoordelijk voor. Mijn vriendin.’
Amanda keek om zich heen.’Is ze er niet?’
‘Kleed je uit,’zei Lucas dwingend. Hij staarde haar strak aan.
Amanda liep naar het midden van de kamer. Het geluid van de hakken van haar schoenen weerkaatste tegen de muren.
Lucas ging op de rand van een bank zitten en likte langs zijn lippen.
Amanda bukte zich en maakte de veters van haar schoenen los, trok ze uit. Toen trok ze de ceintuur los en de rits van haar broek en trok die uit.
Binnen een paar seconden stond ze voor Lucas, in alleen nog een slip en een beha.
Glimlachend haakte ze haar duimen achter het stukje stof, trok het omlaag en stapte eruit.
‘Je beha, ik wil je borsten zien,’zei Lucas hees.
Hij stond op en liep naar haar toe. Zijn hongerige lippen sloten zich om haar grote bruine tepels en Amanda rilde van genot. Hij tilde haar met gemak op en legde haar op een tafel. Hij ging aan het werk met haar borsten en tepels net zolang tot ze kronkelde van wanhoop. Haar kutje verlangde ernaar te worden gevuld maar zuigend en likkend liet hij haar wachten. Maar opeens liet hij een borst los en liet een hand tussen haar benen glijden. Een vinger verdween bij haar naar binnen en zocht zijn weg naar haar clitoris. Amanda gilde toen een golf van genot door haar jonge lichaam heen trok. Lucas deed ruw haar benen omhoog en opzij en trok zijn kleren uit. Vol verlangen keek ze naar zijn penis die in volle glorie vooruit stak. Amanda wist het. Hier verlangde, nee, smachtte ze naar. Hij bracht zijn handen onder haar billen, tilde haar op en stootte bij haar in een keer hard naar binnen. Lucas was nog steeds boos omdat Amanda zich bij hem had aangeboden. Als ze zijn zus was geweest had hij haar opgesloten in haar kamer. Amanda uitte kleine kreetjes van genot en kromde haar rug.
‘Neuk me, ga door. Het is zo lekker...’
Ze greep de rand van de tafel vast onder het geweld van Lucas die steeds woester bij haar binnendrong, dronken van de macht die hij over haar uitoefende. Zijn pik was keihard en meedogenloos. Hij greep Amanda bij haar heupen vast en voelde dat hij op het randje begon te komen van een intens orgasme. Amanda voelde het ook en duwde zich naar voren om hem nog beter en dieper te voelen.
Lucas gooide zijn hoofd achterover, slaakte een bijna dierlijke kreet en spoot schokkend over zijn hele lichaam straal na straal warm zaad bij haar binnen. Er leek geen einde te komen aan zijn explosieve orgasme. Amanda schreeuwde van genot toen ze het plakkerige zaad uit haar voelde stromen en de natte soppende geluiden van zijn pik in haar lichaam.
Opeens voelde ze hoe een gigantisch orgasme in haar explodeerde en ze alle besef van de werkelijkheid verloor. Haar lichaam schokte wild en ongecontroleerd. Ze voelde zich op de rand van een vulkaan staan. Ze stamelde onsamenhangende kreten van genot en klemde zijn penis vast als een vuist vast. Haar lange zwarte haar lag als een waaier op de tafel en in haar zachte donkere ogen stonden tranen van dankbaarheid.
Lucas trok zich uit haar terug met een zacht ploppend geluid. Warm sperma liep in kleine stroompjes uit haar opgezwollen kutje. Amanda schoof drie vingers in haar soppende kut en stopte die genietend in haar mond. Met haar tong likte ze haar vingers met lange halen zorgvuldig schoon.
Ze keek Lucas dankbaar aan met vochtige en omfloerste ogen.’Dat was geweldig. Dank je.’
Lucas knikte en was nog bezig op adem te komen. Stomverbaasd keek hij naar wat ze aan het doen was en schudde langzaam zijn hoofd.
‘Jij bent echt niet normaal,ik heb nog nooit iemand als jij meegemaakt.’
Een glimlach krulde haar lippen.’Ik wil nog meer, Lucas.’
Haar stem klonk hees. Amanda kwam overeind, greep zijn nu slappe penis in haar hand en nam hem in haar warme mond. Haar tong likte hem over de hele lengte en tot zijn verbazing kwam hij alweer tot erectie. Gulzig zoog ze hem achter in haar keel en masseerde zijn ballen.
Lucas kreunde van genot, greep met een hand haar haren en met zijn andere haar hoofd stevig vast en begon Amanda in haar mond te neuken.
Amanda kon er niets aan doen. Het verlangen in haar te worden bevredigd was sterker dan wat dan ook. De smaak van Lucas zijn pik was als honig op haar tong. Mannelijk en krachtig. Haar tong speelde over zijn eikel en en terwijl ze haar ogen niet van hem afhield nam ze hem tot achter in haar keel. Tot haar vreugde voelde ze al een paar druppels warme vloeistof op haar tong.
Lucas voelde het ook en zijn vingers vlochten zich in haar lange haar. Een rilling liep over zijn rug en opeens explodeerde hij in haar mond. Warme kruidige sperma spoot in haar keel. Amanda sloot haar ogen, zoog en slikte alles door.
‘Je moet alles doorslikken, slet,’zei Lucas.’Tot de laatste druppel.’
Zijn woorden deden een rilling over haar rug lopen en haar maag trok samen van opwinding. Ze was een hoer, een slet en ze genoot ervan. Ze kon geen woorden vinden om het genot te omschrijven wat haar ten deel viel.
Met tegenzin liet ze toe dat hij met een diepe zucht zijn slappe pik uit haar mond trok.
‘Mijn lichaam is van jou,’fluisterde ze.’Doe ermee wat je wil.’
Een uitdrukking van afkeer verscheen op zijn gezicht.’Je bent ziek, Julia..of hoe je ook mag heten. Dit moet je niet doen, het is verkeerd.’
Pruilend keek Amanda hem aan.’Maar je hebt me toch geneukt, en je vond het toch lekker?’
‘Ja, maar…’
Amanda gleed van tafel af.’Nou, dan is het toch niet verkeerd. Jij vond het fijn en ik vond het fijn.’
Ze drukte haar naakte lichaam tegen hem aan, pakte zijn hand en legde die op haar kont. Lucas duwde haar weg en op dat moment klikte er een sleutel in het slot en zwaaide de deur open.
‘Lucas, ik ben thuis.’
‘Shit,’vloekte Lucas, er gleed een lichte paniek over zijn gezicht.’Het is niet wat je denkt,lieverd. Laat me het uitleggen.’
Een lange vrouw kwam de kamer binnen. Gekleed in een keurig mantelpakje, hoge laarzen en kort blond haar. Haar ogen waren fel blauw van kleur en flitsten nu van Lucas naar Amanda. Toen vertrok haar gezicht van afschuw en haar kaakspieren spanden zich.
‘Dus dat doe je als ik er niet ben,’siste ze en liep dreigend op hem af.’De eerste de beste meid plat neuken. Klootzak.’
Amanda maakte zich klein achter Lucas en zette grote onschuldige ogen op.
‘Hij kon er niets aan doen.’
De ogen van Irene gleden naar de tafel.
‘Mijn tafel..wat is dat voor viezigheid?’
Haar ogen vernauwden zich tot spleetjes.’Je hebt haar op de tafel geneukt. Wat heb ik een zin om jou in de ballen te trappen,’riep ze met een van woede overslaande stem.
Razendsnel greep Lucas haar pols en trok haar naar zich toe,’Deze meid is gek. Ze wil perse worden geneukt en ze is onverzadigbaar.’
Irene rukte zich los en rolde met haar ogen.’Och arme jongen, nu ga je me ook nog wijsmaken dat ze je heeft verkracht.’
Op dat moment kwam Amanda achter Lucas tevoorschijn.’Waarom moeten we ruzie maken? Lucas kan er niets aan doen. Hij wil je geen pijn doen.’
Met drie flinke passen stond ze voor Irene en sloeg haar armen om haar nek. Haar tong drukte tegen haar lippen. Verbouwereerd beantwoordde Irene de hartstochtelijke kus tot het opeens tot haar doordrong wat ze aan het doen was.
Een hand van Amanda lag op haar kont en de ander gleed op haar rug.
Met een schreeuw van afschuw duwde ze Amanda van zich af. Verward keek ze naar Lucas en toen weer naar Amanda.
Haar benen voelden slap en opeens voelde ze zich misselijk.
‘Ik wil je kussen,’fluisterde Amanda.
‘Zie je nu wat ik bedoel,’riep Lucas wanhopig.’Ze is gek.’
Met een snelle beweging was Irene bij Amanda en sleepte haar mee naar de tafel.
‘Lik schoon,’siste ze en duwde haar hoofd op de tafel. Gefascineerd keek Lucas toe hoe Irene haar gezicht over de tafel smeerde en haar dwong het sperma en haar eigen geil op te likken.
Amanda likte met gulzige halen over de tafel, keek opzij en richtte haar smeulende blik op Irene.
In haar ogen herkende Irene een duister verlangen en voor ze het wist deed ze een stap opzij en sloeg met haar vlakke hand op één van Amanda haar billen.
Amanda slaakte een zachte,scherpe kreet en haar lichaam verstrakte. De hand afdruk van Irene bleef rood achter op haar bil. Weer kwam de hand neer, harder nu en feller dan de eerste keer. Zweet parelde op Irene haar gezicht dat was vertrokken tot een masker van frustratie en wellust. Keer op keer teisterde haar harde hand het zachte vlees van Amanda.
‘Stop, Irene,’riep Lucas.’Je doet haar pijn.’
Ze hield op toen hij haar pols stevig vastpakte en haar tegen zich aan drukte.
‘Stop,’fluisterde hij in haar oor.’Ze heeft genoeg gehad.’
Haar ademhaling ging gejaagd en haar hart bonsde bijna uit haar ribbenkast.
Amanda haar billen zagen bont en blauw en ze trilde over haar hele lichaam.
Irene liet haar adem ontsnappen. De woede die haar in zijn greep had gehouden zakte langzaam weg.
‘Zorg dat ze wegkomt,’snauwde Irene tegen Lucas, draaide zich om en liep weg.
 
 
'Was het leuk in de stad met je vriendinnen? '
Amanda zat op de bank en nam een slok van de thee, haar benen onder zich
opgetrokken.
'Druk, 'zei ze afwezig. Ze hield de afstandsbediening in haar hand en switchte de zenders langs.'En koud. '
Uit de stad had ze lekker haar pyjama aangetrokken en haar kleren in de wasmand gedaan. Binnen was het geriefelijk warm en de hete thee verwarmde haar nog steeds verkleumde handen.
Moeder liep de trap op en kwam iets later terug met een wasmand vol.
'Er zat nog iets in je broekzak,' zei ze.'Een briefje met een 06 nummer erop. '
Ze stond voor haar, de wasmand tegen zich aan gedrukt en het briefje in haar hand.
'Van wie is dat nummer? '
De uitdrukking op het gezicht van moeder verraadde niets.
Amanda dacht razendsnel na.
'Dat is het nieuwe nummer van Saskia. Ze heeft een andere telefoon. '
Ze zette het theeglas neer en trok het uit haar moeders hand.
' Bedankt. '
Haar hart bonsde en ze stond op.
'Ik leg het even boven neer voor ik het kwijtraak, '
De voetstappen van Amanda bonsden op de traptreden. Snel deed ze de deur achter haar dicht en liet haar adem ontsnappen. Gelukkig had ze de vijftig euro verstopt in een oude portemonnee in haar bureau. Ze vervloekte zichzelf dat ze zo slordig was geweest om het briefje in haar zak te laten. Als moeder het geld had gevonden had ze een probleem gehad.
Morgen was het zondag, Maandag moest ze weer naar school en was de kans om nog iets te regelen een stuk kleiner geworden. Ze opende de deur en keek op de overloop of moeder er was. Beneden hoorde ze het geluid van de wasmachine.
Met trillende vingers toetste ze het nummer in op haar telefoon. Er werd gelijk opgenomen.
'Met mij. '
 
 
 
 
 
 
 
 
Het adres bevond zich op de bovenste verdieping van een appartementen gebouw. Amanda belde beneden aan en er klonk een zoemtoon. De deur klikte open en ze reed haar fiets naar binnen. In de hal was het koud en stonk het naar urine. Ergens was een raam kapot want de wind had vrij spel. Reclame folders lagen bovenop brievenbussen.
Snel liep ze naar de lift die gelukkig klaar stond. Ze drukte op de vijf en krakend zette de lift zich in beweging.
Amanda had gezegd dat ze naar de bioscoop ging met een van haar vriendinnen, en daarna nog iets drinken. Haar hart bonsde en ze had een hol gevoel in haar maag.
De liftdeur gleed open en gelijk stond ze oog in oog met de man uit het café.
'Kom erin, kom erin. Leuk dat je er bent. '
Amanda lachte aarzelend en liep langs hem heen naar binnen. Ze hoorde dat de deur achter haar op slot werd gedraaid.
Ze stond in een ruime gang.
'Loop maar door, wil je iets drinken? '
'Cola graag. '
In de ruime warme kamer zat een andere man die haar ook begroette.
'Dus jij bent dat meisje waar Piet het over had. '
Piet kwam binnen met een glas cola in zijn hand.
'Als je het niet erg vind, ik heb Robert, een vriend van me ook gevraagd te komen. '
Onzeker keek Amanda van de een na de ander.
'Maar..dat was niet de afspraak. '
Piet haalde zijn schouders op.
'Voor jou dubbele inkomsten, toch. Geen honderd maar tweehonderd euro. Maar daar willen we wel iets voor terug hebben. '
De andere man stond op, stak een hand in zijn broekzak en trok honderd euro tevoorschijn.
'En één van mij. '
Piet legde het geld op een tafeltje in de gang en kwam terug.
'Nou, drink je cola op, dan kunnen we beginnen. '
Hij klonk ongeduldig.
Amanda huiverde en voelde haar kutje tintelen. Ze dronk de helft van haar cola op en
keek Robert aan.
'Het is een brutaaltje, 'zei hij.'Kleed je maar uit. '
Amanda begon zich langzaam uit te kleden. Ze slikte een brok in haar keel weg en voelde haar buikspieren van spanning samentrekken.
Ze stopte toen ze alleen met haar slipje aan in het midden van de kamer stond,
'Die ook uit, 'zei Piet.'We willen je kont en je kut zien. '
Zelfverzekerd stapte Amanda uit haar slip en sloeg uitdagend glimlachend haar handen voor haar borsten,
Robert zijn wenkbrauwen trokken samen en hij nam haar hand weg.
'Geil jezelf een beetje op, laat ons eens zien wat je doet als je alleen bent.
Amanda voelde dat haar tepels stijf stonden, ze liet twee vingers in haar kut glijden
en begon zich te masseren. Ze hijgde opgewonden toen ze speelde met haar clitoris en het geil tussen haar vingers voelde stromen.
Ze keek Robert aan terwijl ze steeds dieper met haar vingers naar binnen drong.
Opeens voelde ze Piet achter zich die haar borsten in haar handen nam en haar tepels begon te bewerken.
Robert kleedde zich uit en ze schrok toen ze zijn lul zag.
Piet tilde haar op en nam Amanda mee naar een slaapkamer waar een groot bed stond.
'Op je knieën, alsof je een hond bent.'
Amanda kroop op het bed en ging op haar handen en knieën.
Piet was inmiddels ook naakt en kroop achter haar. Robert kwam bij haar hoofd en streek met zijn pik over haar lippen.
'Zuigen, lieverd. Maak me gek. '
Op dat moment voelde ze de pik van Piet haar kut binnen dringen. Ze kromde haar lichaam en kreunde van genot toen de pik haar steeds dieper vulde. Alle angst en onzekerheid waren verdwenen. Ze likte de penis van Robert met lange halen van haar tong en zoog hem op, liet haar lippen er overheen glijden.
De lucht in de kamer was zwaar van de seks. Amanda genoot ervan.
Robert trok zich terug en keerde Amanda op haar rug. Toen spreidde hij haar benen en legde haar glanzende jonge kut helemaal bloot. Hij dook omlaag en begon haar te neuken met zijn tong. Piet stelde zich op bij haar hoofd en begon Amanda te neuken in haar mond.
Ze gilde van genot en kronkelde op het bed, maar Robert hield haar stevig vast bij haar heupen. Toen nam hij zijn penis in zijn hand en leidde die bij Amanda naar binnen. Hij was van plan om haar helemaal suf te neuken. Hij stootte hard en onverbiddelijk.
Piet duwde zijn penis tot achter in haar keel, haalde hem toen langzaam terug en streek ermee aan de binnenkant van haar mond. Verrukt uitte ze opgewonden kreetjes. De kamer vulde zich met soppige geluiden, afgewisseld door het grommen en kreunen van de mannen.
Amanda wist niet meer waar ze het moest zoeken. Haar lichaam was niet meer van haarzelf, ze was helemaal overgeleverd aan haar zucht naar genot en seks.
'Ik kom klaar, 'riep Piet.'Ik ga je helemaal vol spuiten. '
Zijn pik schokte en straal na straal liep in haar keel, druppelde langs haar kin en viel op het beddengoed. Hij kreunde van genot en streek met zijn natte pik over haar gezicht. Amanda verkrampte en schreeuwde het uit toen een orgasme haar overspoelde. Haar heupen schokten toen Robert zich ontlaadde in haar kut en ze zijn sperma warm langs haar benen voelde stromen. Ze kwam opnieuw explosief klaar.
'Verdomme, 'vloekte Robert.'Ze is een kleine slet, een echt hoertje. Ze geniet ervan. '
Robert schoof zijn vingers bij haar binnen , grijnsde en bracht ze naar haar mond.
'Mondje open, 'beval hij. Amanda deed het en hij stopte zijn vingers in haar mond.
'Lik ze af, 'zei hij.
Amanda sloot haar ogen en likte met lange halen haar eigen geil van zijn vingers.
Piet en Robert namen hun pik en stopten die allebei in haar mond.
'Schoon likken. '
Toen ze ze allebei schoon en droog had gelikt kwam ze overeind van bed.
'Waar denk jij heen te gaan,'gromde Piet.'We zijn nog niet klaar. '
'Ik wil drinken. '
Robert grijnsde en vulde de cola bij met whisky.
'Drink maar op. '
Gulzig dronk Amanda tot haar mond vertrok en ze het wilde uitspugen.
'Hou je mond dicht en drink op. '
Amanda dronk het glas leeg en schudde vol afschuw haar hoofd.
'Wat zat erin? '
Hij antwoordde niet maar legde Amanda op haar rug. Ze gingen aan weerszijden van haar zitten.
'We nemen haar allebei tegelijk, wat denk je daarvan.'
Er kwam een opgewonden gloed in de ogen van Piet.
'Goed idee, ik neem haar in de kont.'
Amanda keek verschrikt van de een naar de ander.
'Kijk niet zo,'snauwde Robert geërgerd.'Je moet die honderd euro wel verdienen.'
Hij trok aan zijn pik en grijnsde tevreden toen die weer tot leven kwam.
Robert ging op zijn rug liggen met zijn pik recht omhoog.'Kom op me liggen.'
Amanda slikte haar angst weg, haalde diep adem en ging op hem liggen.
Haar borsten hingen voor zijn gezicht.
Hij voelde haar kut nat en bereidwillig. Ze trilde toen hij soepel bij haar binnendrong en haar traag begon te neuken. Robert wilde niet te snel klaarkomen en wilde haar orgasme zo lang mogelijk uitstellen. Opeens bemerkte ze de handen van Piet op haar billen en de keiharde aanzet van zijn pik tegen haar anus.
Amanda voelde een druk op haar intiemste plek zoals ze nog nooit had ervaren. Tranen schoten in haar ogen en ze perste haar lippen op elkaar om de pijn te verdragen. Piet spuugde op haar anus en smeerde het erin.
'Ontspan je, mijn God...wat ben je nauw.'
Hij nam zijn pik in de hand en Amanda voelde de weerstand van haar kringspier.
'Het lukt niet,'gromde Piet teleurgesteld.'Ik moet glijmiddel hebben.'
Snel liep hij weg en kwam een paar minuten later terug met een flesje olie. Amanda sperde haar ogen open toen ze het warme, kleverige spul in haar anus voelden lopen.
Mijn God...een vinger gleed haar kont in en rekte die open. Twee vingers penetreerden haar nu en Amanda slaakte een kreet van opwinding nu ze de pik van Robert steeds dikker en verder in haar kut voelde en Piet haar billen vast greep en zijn keiharde pik naar binnen stootte.
Amanda kronkelde en boog haar rug toen de laatste weerstand werd genomen en ze door het dunne vlies heen twee pikken in haar voelde bewegen. Pijn en genot wisselden elkaar in een duizelingwekkend tempo af.
De wereld verging voor Amanda. Alles draaide om haar heen. Ze werd meegenomen in een golf van genot. De twee mannen neukten haar elk in hun eigen ritme en al snel
explodeerde een orgasme in haar zoals ze nog nooit had meegemaakt.
Ze gaf een rauwe schreeuw die in de kleine kamer weerkaatste en uiting gaf aan de wellust die ze ervoer. Haar kont spande zich om de pik en ze voelde het zaad op komen borrelen. Ze sloot haar ogen en voelde straal na straal haar darmen inspuiten.
Op dat ogenblik ontlaadde Robert zich ook in haar. Amanda was overdekt met zweet en uitgeput zakte ze op de man in elkaar.
Sperma sijpelde uit haar kut en kont en plakte aan haar benen. Er brandde een intens vuur in haar dat langzaam in intensiteit afnam. Ze kreunde toen de mannen zich uit haar terugtrokken.
Robert gleed onder haar uit en stopte zijn slap geworden lul in haar mond.'Zuigen, hoer. '
Piet nam haar hand en legde die om zijn pik.
Amanda deed wat ze wilden. Ze was hun speelgoed geworden en ze konden
met haar doen wat in hun perverse breinen opkwam.
Piet zijn penis groeide in haar hand en binnen een paar minuten was die weer stijf.
'Heb je zin in nog meer slagroom? '
Ze namen allebei hun penis in de hand en begonnen zich boven Amanda af te trekken.
'Doe je mond open. '
Grijnzend kwam Robert klaar en spoot alles op haar gezicht. Een minuut later kreunde Piet en spoot zijn sperma in haar mond. Gulzig slikte Amanda alles op.
'Dank jullie wel. '
Tevreden smeerde ze met trage bewegingen het sperma over haar buik en likte ze haar vingers af.
'Dat was lekker. '
Ze draaide op haar buik en keek Robert aan met een betoverende glimlach,
'Neuk me nog een keer. '
Ze kwam overeind en rolde om.'Oohh, ik ben duizelig. '
Amanda keek met een benevelde blik om zich heen.'Wat is er met me?' giechelde ze.
'Je bent dronken. '
Piet bracht drie vingers bij haar in.'Vind je dit lekker? '
Ze uitte een onverstaanbaar kreetje en bracht haar heupen omhoog. Amanda was geil en verlangde naar nog meer seks.
'Ze is onverzadigbaar,'gromde Piet.'Maak dat je weg komt. Neem je geld en ga naar huis. '
Amanda sloot genietend haar ogen en nam het over van Piet. Ze masturbeerde zichzelf en ging steeds sneller en dieper.
Ze kon zich niet meer inhouden. kromde haar rug en kwam hevig schokkend klaar.
Nog na genietend zuchtte ze diep en giechelend rekte ze zich uit.
'Waarom ben ik zo duizelig?'
Haar wangen hadden een rode blos.
'Stommerd, 'schold Piet.'Waarom moest je haar whisky geven? '
Robert haalde zijn schouders op.
'Ik wilde wel eens een dronken vrouw neuken. '
'En nu? '
'Gooi haar er uit...ze komt wel terecht. '
'Verdomme,ik moet piesen. '
Piet nam haar hoofd tussen zijn handen en hield haar stevig vast. Zijn penis hing vlak boven haar lippen.
'Doe je mond open,liefje. '
Amanda opende haar mond en keek hem onnozel glimlachend aan.
De urine spoot diep in haar keel. Ze kokhalsde, sprong overeind en spuugde op bed.
'Gatverdamme...wat is dat smerig. '
De laatste druppels kwamen op haar buik en benen terecht. Lachend schudde Piet zich af en keek Robert aan.
'Vooruit, geef haar ook de volle laag. Die hoer geniet ervan.'
'Even wachten,'mompelde Robert.'Hou haar vast.'
Piet sloeg zijn armen om haar heen en begroef zijn gezicht in haar lange haar.
Robert kwam op zijn gemak terug met een half vol flesje water in zijn hand.
Amanda aankijkend klokte hij het flesje leeg en gooide het weg. Toen nam hij zijn pik in zijn hand.
'Ga op je knieën, Amanda. Wees een onderdanig meisje en doe wat ik zeg.'
Haar lange zwarte haar viel voor haar gezicht langs, ze sloeg haar ogen neer. Ze beefde en voelde over haar hele lichaam kippenvel. Langzaam zakte ze op de grond.
'Kijk me aan,Amanda. Bevredig je zelf als ik je onder pies.'
Robert keek in haar donkere ogen en zag Amanda haar vingers naar binnen glijden.
Het was zo verdomd opwindend. Het was pervers en immoreel en ook schokkend.
Robert besefte dat Amanda constant op zoek was naar bevrediging ,dat ze verslaafd was aan seks. Hij schudde zijn hoofd en voelde de straal opborrelen.
Een dikke straal gele urine spoot uit zijn eikel ,spetterde tegen haar gezicht. Ze sloot haar ogen en opende haar mond. Hij richtte omlaag en besmeurde haar borst en dijbenen. De laatste druppels vonden hun weg naar de grond.
'Lik hem droog.'
Amanda opende haar mond en sloeg haar tong over de eikel, likte hem genietend en zoog hem naar binnen. Robert trok zich terug.
'Trek je kleren aan, neem je geld en ga weg. '
Met rode ogen stuntelde Amanda bij het aantrekken van haar kleren en wankelde naar de deur. Robert liep mee en liet haar uit.
'Misschien bel ik je volgende week. Ik heb nog meer vrienden die kennis met je willen maken.'
Verdoofd liep Amanda de kou in en voelde haar kleren aan haar lijf plakken. De smaak in haar mond was verschrikkelijk en ze voelde zich gebroken.
Nog duizelig stapte ze op haar fiets en reed weg. Het geld had ze diep weggestopt in haar broekzak.
'Hoe was het in de bioscoop? '
Amanda haastte zich de trap op.'Leuk, goeie film. '
Trillend over haar hele lichaam deed ze de deur van haar kamer dicht en bleef roerloos staan. Langzaam zakte ze met haar rug tegen de deur op de vloer en voelde het geld kreuken in haar broek. Snel kwam ze overeind, trok het geld uit haar zak en stopte het in de portemonnee die ze weer terug achter in de la van haar bureau stopte.
Even aarzelde ze, toen pakte ze een stapeltje schriften en legde die er bovenop.
Gerustgesteld liet ze haar adem ontsnappen en kleedde zich uit. Ze stelde zich op voor de spiegel en keek naar de opgedroogde resten zaad en sporen van urine.
Amanda wreef zich in de ogen, bracht toen één hand naar haar borsten en de ander gleed tussen haar benen. Ze beet op haar onderlip toen ze voelde hoe de opwinding en het genot zich opnieuw van haar meester maakte.
Ze huiverde en kreunde hardop toen ze meer vingers naar binnen bracht. Haar adem stokte en ze masseerde zichzelf steeds sneller. Haar hand ging nu ongecontroleerd steeds dieper en haar rug kromde zich. Amanda voelde haar orgasme naderen..nog even..nog iets dieper..haar tepels tintelden. Ze spreidde haar benen zodat ze meer ruimte had voor haar vingers. Ze verlangde gevuld te worden door een dikke stijve pik...Schokkend kwam ze klaar en hapte naar adem.
Trillend gleed ze op de grond met haar vingers nog in haar vagina.
'Amanda. Is alles goed? '
Moeders bezorgde stem klonk op de gang. Ze klopte op de deur.
'Je kan niet binnen...komen, 'steunde Amanda. Jammerend krabbelde ze overeind en trok in paniek een badhanddoek uit haar kast.
Ze sloeg die om en wankelde naar de deur.
'Wat is er met jou aan de hand, 'vroeg haar moeder met overslaande stem.'Wat ben je aan het doen op je kamer? '
'Niets, 'antwoordde Amanda fel.'Ik wilde me gaan douchen maar gleed uit. '
Snel wurmde ze zich langs moeder heen en opende de badcel deur.
'Ik kom zo naar beneden. '
Amanda draaide de kranen open en hoorde door het stromen van het water haar moeder niet meer. Genietend liet ze het hete water over zich heen stromen, deed haar hoofd achterover en masseerde de shampoo in haar lange haar. Daarna begon ze zich met de spons in te zepen en stond tien minuten onder het water.
Met tegenzin draaide ze de kranen dicht, pakte een handdoek en begon zich af te drogen. Voorzichtig depte ze zich tussen haar benen. Haar vagina was rood en opgezwollen en brandde een beetje. De eerste dagen moest ze een beetje rustig aan doen.
Ze inspecteerde zichzelf in de spiegel en borstelde haar haar, toen sloeg ze de handdoek om zich heen en liep naar haar slaapkamer.
Onder het aankleden bedacht ze dat ze mannen wel kon pijpen, de gedachte eraan deed haar grinniken. Mannen waren arrogant en vol zelfvertrouwen maar als Amanda hun rits omlaag trok en haar vingers naar binnen liet glijden wisten ze al niet meer hoe ze het hadden. Ze likte langs haar
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

17.07.21
Feedback:
Het is een sprookje dat vrouwen het lekker vinden om verkracht en vernederd te worden door vieze oude mannetjes. Als je er dan bij schrijft ‘het is maar een sprookje’, denk ik: ‘maar ook clichématige pompstationnenboekjes - porno.’ En ik denk: hopelijk laat deze schrijver het bij fantasieën. Ik heb geen dochter van zestien, maar als ik er één had, zou ik bang worden voor schrijvers als u. Maar wat het echt erg maakt, is dat u in uw voorwoord u duidelijk afzet tegen me too, en het heeft over een meisje dat ‘gewoon geniet van haar lichaam’. Dit meisje ontdekt geen seksualiteit. Meisjes als zij krijgen in het echte leven alle vunzigheden naar hun hoofd geslingerd die u hier verlekkerd beschrijft.
Show more
 • Jane Doo 17.07.21
  Hai Bart, zoals met alles in het leven is niet alles zwart en wit. Je zal nergens tegenkomen dat Jane Doo het verkrachten van vrouwen goedkeurt. Wel dat er wel degelijk vrouwen bestaan die genieten van de macht die ze kunnen uitoefenen over mannen en daarbij en passant er ook van genieten. Take it or leave it. Bovendien is het een verhaal dat waarvan iedere lezer er zelf van mag denken wat hij of zij wil. Bedankt voor je feedback.
04.12.20
Feedback:
Wil weten hoe het verder gaat.
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Geboren voor seks part two
582
Lezen?
Gescoord
567
Lezen?
Mijn grote zus
524
Lezen?