Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: Proefstuk
Je schrijft veel en graag en bent meestal tevreden over je schrijfresultaten. Je deed al mee aan schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden maar je kunt nu ook een verhaal of gedicht laten zien waar je echt trots op bent of... waar je juist nog over twijfelt maar wat je wel graag aan anderen wilt laten zien. Dat is mogelijk in deze rubriek. Leden van Schrijverspunt kunnen in deze rubriek een schrijfresultaat tonen als een proefstuk van eigen kunnen. Er zijn geen voorwaarden voor genre, aantal woorden, etc. Het is jouw proefstuk wat jij graag aan anderen wilt laten lezen. Je mag max. 1 proefstuk insturen!
Van lezers verwachten we respect voor de publicatie. Beloon de schrijver voor zijn/haar durf en inzet met serieuze feedback.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

Geboren voor seks part three

Publicatie: 11 juli 2021
Amanda kon haar geluk niet op toen ze de grote donkere tepels binnen handbereik zag. Marjan kreunde even en had nog steeds haar ogen gesloten.
Amanda's hart begon sneller te kloppen toen ze met haar tong de tepels begon te bewerken. Ze kon het wel uitschreeuwen van geluk. Al dat moois was binnen handbereik. Haar slipje was drijfnat van opwinding. Amanda had elk besef van realiteit en schaamte verloren.
Als baby had ze aan de borst gelegen. Bij die wetenschap vulden haar ogen zich met tranen.
Snel kleedde ze zich uit en ging toen naakt op haar moeder liggen. Hun lichamen versmolten en verstrengelden zich met elkaar.
Amanda haar mond zoog zich stevig vast aan haar tepel en terwijl ze met een hand de andere borst vol overgave begon te masseren kwam Marjan' s bewustzijn aan de oppervlakte.
Ze schrok toen ze het lichaam van Amanda bovenop haar voelde. Haar tepels stonden recht overeind en ze aanraken bezorgde Marjan al bijna een orgasme.
'Amanda, ga van me af en kleed je aan. ' zei ze met onvaste stem.
Haar borsten tintelden en ze voelde kippenvel over haar hele lichaam.
'Mam, jij hebt meer verdiend dan dit leven, 'antwoordde Amanda en richtte zich op een elleboog op.'Je hebt al jaren geen seks meer gehad. Dit is mijn verrassing van mij
aan jou. Vanavond laat ik je genieten van je lichaam. Er is niets lelijks of vies aan, mam. Ik houd van jou...'
Marjan haar ademhaling versnelde zich en ze voelde dat ze in paniek raakte. Amanda streelde zacht over haar wang en praatte haar moeder geruststellend toe.
'Ik ben het,je eigen dochter. Er is niets om bang voor te zijn. '
Marjan probeerde wanhopig iets te bedenken. Ze kon zichzelf wel voor het hoofd slaan. Woedend was ze op zichzelf dat ze het niet aan had zien komen. En ze schaamde zichzelf dat ze half naakt op de bank lag.
Ze wist dat het niet goed was wat ze deden maar hoe moest ze zich nu verzetten tegen Amanda. Haar grote zachte ogen keken haar liefdevol aan en Marjan voelde een sensationeel gevoel in haar borsten dat zich uitbreidde over haar hele lichaam.
De druk op haar borst nam af toen Amanda zich van haar afwentelde en haar moeder ademloos bekeek.
'Wat ben je mooi, 'zei ze bewonderend. Zonder enig spoor van schaamte gleed ze met een hand over haar moeders platte buik en drukte een kus op haar navel.
'We moeten hiermee stoppen, Amanda, 'zei Marjan en probeerde overeind te komen.
Met een bonzend hoofd viel ze weer terug en sloot haar ogen. Die wijn …
'Laten we naar bed gaan en morgen samen iets leuks doen, 'probeerde Marjan. Haar stem sloeg over toen ze voelde hoe Amanda de knoop van haar spijkerbroek losmaakte en de ceintuur lostrok waardoor er ruimte voor haar hand kwam.
Amanda's lange zwarte haar viel over haar schouder en kriebelde de tepels van Marjan. Het leek wel alsof er een elektrische stroom door haar lichaam joeg toen Amanda's hand in haar slip gleed.
Ze slaakte een verraste kreet en Amanda kreunde tevreden toen ze de reactie hoorde van haar moeder.
Amanda keek haar aan.'Geef je er aan over, mam. Ik beloof je dat het heerlijk voor je wordt, voor ons samen. '
Ze sprong van de bank af en knipoogde.'Toen je weg was ben ik in je slaapkamer geweest. En raad eens wat ik heb gevonden? '
Amanda liep naar de kast in de kamer en trok een la open.
Marjan trok wit weg.
Triomfantelijk glimlachend liet Amanda de dildo zien.
'Lag in de la van je nachtkastje.'
Marjan lag hulpeloos op de bank. Ze wilde weg , zo snel en ver mogelijk maar haar
benen weigerden dienst. Haar hoofd bonsde en haar mond was kurkdroog.
Amanda trok de broek van haar moeder uit en keek bewonderend naar het kanten slipje wat ze aan had. Haar vingers trilden zo erg dat ze de dildo bijna liet vallen.
'Ik wil dit niet Amanda, 'zei Marjan.'Ik ben je moeder. Stop ermee...,morgen heb je er spijt van. '
Amanda schudde haar hoofd.
'Ik krijg er spijt van als ik het nu niet bij je ga doen. Jij ook, mama. Eindelijk ga je voelen wat het is om in de hemel te belanden. '
De ogen van Amanda straalden oprechtheid uit.
'Ik houd van je mam. '
Haar vingers haakten achter het slipje, in een snelle beweging trok ze hem uit.
Op dat ogenblik sloeg Marjan haar hand voor haar mond en sprong van de bank af.
Iets had de betovering verbroken. Amanda keek om en haar hart sloeg over.
In de deuropening stond Anna verbijsterd te kijken, niet in staat om te bevatten wat haar hersens registreerden. Ze was lijkbleek en zocht steun bij Jos die achter haar stond.
'Ik kan het je uitleggen, Anna, 'zei Amanda.
'Kom niet bij me in de buurt, Amanda, 'zei Anna. Haar stem trilde van ingehouden woede. Tranen welden op in haar ogen bij het zien van Marjan die huilend op de bank zat. Toen keek ze met een woeste blik in haar ogen naar Amanda.
'Wat ben jij voor vies, smerig pervers monster, 'siste ze met opeen geklemde tanden.'Niemand is veilig voor jou, zelfs je eigen moeder niet. '
Ze trok haar jas uit en legde die over de schouders van haar moeder. Ze hielp haar opstaan en vertrok haar gezicht toen ze haar adem rook.
Verbijsterd staarde ze Amanda aan en haar ogen vernauwden zich.'Je hebt je eigen moeder dronken gevoerd om je perverse plannetje uit te kunnen voeren. '
Amanda liep langzaam naar achteren terwijl Anna een stap dichter naar haar deed. Haar ogen schoten vuur en haar gezicht was een masker van woede.
' Jij bent ziek...een pervers monster, een misselijk makend schepsel die geen enkel respect kan opbrengen. Zelfs niet voor je eigen moeder. '
Amanda stootte met haar rug tegen de muur en wist niet wat ze moest zeggen maar opeens sprong ze overeind en wees een beschuldigende vinger naar Anna.
Woede flakkerde op in haar ogen en haar verdriet maakte plaats voor alle emoties en angst waar ze al die maanden mee rond had gelopen.
'Het is jouw schuld...jij hebt me in de steek gelaten, 'schreeuwde Amanda.'Waar was je op dat dancefeest. '
Marjan keek van de een naar de ander met een ijzige blik in de ogen.
'Allebei stil jullie, 'zei ze. Haar stem kreeg een scherpe autoritaire klank.
'Kijk me eens aan, Anna. '
Die wierp een snelle blik naar Jos om hulp maar hij haalde zijn schouders op.
Amanda was in huilen uitgebarsten en zat op de grond, haar hoofd tussen haar knieën Haar schouders schokten wild.
'Waarom weet ik hier niets van...waar heeft Amanda het over? '
Er daalde een doodse stilte in de kamer neer die alleen werd onderbroken door het snikken van Amanda. De spanning hing zwaar tussen de vier mensen in.
'Het kwam ook door jou , mam,'zei Anna boos. 'Het was geen verjaardag waar we toen heen gingen, maar een danceparty. Maar ik moest zoals altijd mijn kleine zus weer mee nemen. '
De laatste woorden spuugde Anna er bijna uit. Ze haalde diep adem en keek Marjan beschuldigend aan. Ze liep naar Jos en ging naast hem staan.
'Toen we naar huis wilden waren we Amanda kwijt, 'zei ze zacht. 'We waren aan het zoeken toen er een jongen kwam aanlopen met Amanda bij zich. We hebben verder niet doorgevraagd, waren alleen maar blij dat ze terug was. '
Haar lippen trilden en het was duidelijk dat ze moeite had haar emoties onder controle te krijgen.
Jos schoot in de verdediging.
'Amanda vertelde ons ook niets, dus we dachten...'
'Wat dachten jullie...dat er niets gebeurd was, 'schreeuwde Marjan.'Natuurlijk zei ze niets...ze is nog maar zestien. '
Marjan keek haar oudste dochter aan alsof die haar verstand had verloren,
Ze leek op een vulkaan die op uitbarsten stond en legde een hand op Amanda haar hoofd.
' Houd op met huilen,wat is er met je gebeurt op dat feest. '
Amanda keek op met betraande ogen en haalde haar neus op. Angst stond op haar gezicht te lezen.
'Hij...hij heeft me verkracht. '
Anna sloeg haar handen voor de ogen en wierp zich in de open armen van Jos,
Marjan zakte huilend naast Amanda op de grond,nam haar in de armen en wiegde haar zacht heen en weer. Marjan keek Anna aan met een blik in haar ogen die ze nooit meer zou vergeten.
 
 
 
 
Arnold keek haar minzaam aan en trok de papieren naar zich toe, controleerde de handtekening waarmee Marjan toestemming aan hem gaf Amanda mee te nemen naar het symposium.
Marjan veegde over haar ogen.'Krijg ik mijn eigen dochter weer terug? '
De vraag bleef tussen hen in hangen.
Om zijn lippen speelde een dunne glimlach.'Nu we weten wat de achtergrond is van haar problematiek, kunnen we daar iets mee. '
Hij stond op, liep naar het raam in zijn studeerkamer dat uitkeek over een park.
'Amanda wist niet wat haar overkwam toen ze werd verkracht, maar het maakte gevoelens in haar wakker. Ze was nieuwsgierig geworden door het orgasme wat ze kreeg. Een sensatie die ze nog een keer wilde meemaken. Daardoor kreeg ze een obsessieve en dwangmatige zucht naar seks. Maar...'
Hij draaide zich om en sloeg zijn armen over elkaar.
'Het is niet alleen de zucht naar seks, het gaat ook om de aandacht die ze op dat moment krijgt van diegene. Als we er niets aan doen zal de verslaving steeds meer op de voorgrond treden, en uiteindelijk...'
Hij legde een hand op de schouder van Marjan en klopte er even op.'Het spijt me als het u hard in de oren klinkt, maar het is de realiteit. '
Arnold liep terug naar zijn bureau en ging zitten.
Hij keek Marjan ernstig aan.
'We moeten er ook rekening mee houden dat het ondanks al onze moeite niet lukt. Daarom is het van belang Amanda goed in de gaten te houden als ze weer thuis is. Contact met mannen is verboden. Ze mag niet in de verleiding worden gebracht. '
Marjan knipperde met haar ogen.
'Wat heb ik verkeerd gedaan. '
'U heeft niets verkeerd gedaan, mevrouw. Amanda is op het verkeerde moment op de verkeerde plaats geweest. '
Marjan liet haar hoofd zakken en slikte iets weg.
'Mijn oudste dochter verwijt het mij dat ik zelf niet de tijd heb genomen meer met Amanda te doen. '
Arnold zuchtte. 'Marjan, '
Hij boog zich vertrouwelijk naar voren. 'Je moet jezelf geen verwijten maken. Anna had haar niet uit het oog moeten verliezen, dan was er waarschijnlijk niets met Amanda gebeurt. Als het erom gaat wie hier de meeste schuld aan heeft, dan...'
Hij keek haar veelbetekenend aan.
'In dit geval heeft het geen zin elkaar verwijten te gaan maken. Het is beter als alle betrokkenen hun best doen dit voor Amanda op te lossen. '
Hij kwam overeind om aan te geven dat het gesprek ter einde was. Zijn ogen stonden zacht maar vastberaden. Hij gaf Marjan een schouderklop en liep mee naar de deur waar hij haar hand stevig vastpakte.
'Maakt u zich geen zorgen. Als alles goed gaat kan Amanda na dit weekend geen penis meer zien. '
 
 
Arnold overzag de lange tafel waar iedereen genoot van een hapje en een drankje.
Het was een gemêleerd gezelschap bestaande uit artsen, directie leden en hoge ziekenhuis functionarissen.
Amanda zat naast hem en vroeg zich af wat zij hier deed. Voor haar stond een glas cola en ze had een paar borrelhapjes genomen.
Arnold boog zich opzij, keek haar schalks aan en fluisterde in haar oor.
'Je vraagt je zeker af wat je hier doet, Amanda? '
'Eigenlijk wel, ja. '
'Daar ga je nu achter komen. '
Hij stond op en tikte met zijn ring tegen zijn glas. Alsof het was afgesproken vertrok al het bedienend personeel en toen de laatste de deur achter zich had dicht getrokken stond Arnold op. De gesprekken verstomden en iedereen richtte zijn aandacht op hem.
'Beste collega's. Allereerst wil ik jullie allemaal van harte welkom heten op dit symposium. Door middel van workshops en cursussen op jullie eigen vakgebied hopen we jullie kennis weer te verreiken en te vergroten. '
Hij zweeg even om het applaus in ontvangst te nemen.
'Maar natuurlijk mogen we ook de ontspanning niet vergeten. Daarvoor heb ik onze Amanda bereid gevonden. '
Hij tikte op haar schouder.'Ga even staan en stel je voor, lieverd. '
Nerveus stond Amanda aarzelend op en streek haar jurk glad.
'Mijn naam is Amanda.'
Vragend keek ze naar Arnold en haalde haar schouders op.
Arnold lachte toegeeflijk.'Het lijkt alsof ze verlegen is, dames en heren. Maar niets is minder waar. Laat me u vertellen dat ze op school een striptease heeft gedaan voor het oog van honderden leerlingen. '
Een rode blos joeg naar haar wangen en ze sloeg haar ogen neer.
'Amanda, wil jij ons laten zien hoe je dat deed, ' vroeg Arnold.'Kom op, ga op tafel staan en geef ons een striptease. '
Amanda staarde naar de grond en wrong haar handen in wanhoop in elkaar.
'Ik ..ik was toen dronken...'
Arnold klapte in zijn handen en keek de tafel rond.'Ze was dronken, maar dat is geen probleem. '
Hij keek om zich heen en wenkte een lange blonde vrouw die net haar glas had bijgeschonken.'Irene, zou je zo vriendelijk willen zijn. '
'Maar natuurlijk, Arnold. '
Ze stond op met de fles rum in haar hand en schonk een glas vol.
'Doe je mond maar open, 'zei ze tegen Amanda. Ze zette het glas tegen haar mond en goot slokje voor slokje de sterke drank in haar keel. Amanda haar gezicht vertrok en ze rilde van afschuw. Op het laatst trok ze haar hoofd weg waardoor de laatste rum op haar kleren terecht kwam.
Ze keek Arnold angstig aan,
'Wat gebeurt er?Wat doen jullie? '
Arnold zijn ogen stonden hard.
'We gaan jou leren hoe je je moet gedragen in het leven. Na dit weekend ben je veranderd en speelt seks geen rol meer bij jou. 'zei hij op ijzige toon.
Amanda keek hem geschrokken aan met haar grote bruine ogen.
'Ik wil naar huis, 'zei ze zwak. Ze keek Arnold trillend aan.'Alstublieft. '
Hij zuchtte diep en trok een papier uit zijn binnenzak.'Je moeder heeft de verwijzing ondertekent, Amanda. Daarmee gaf ze toestemming voor je behandeling. '
Hij vouwde het op en keek haar dreigend aan.'En nu is het mooi geweest, Amanda. Ga op tafel staan en kleed je uit. '
Amanda beet op haar onderlip en stapte bevend op haar stoel en toen op de tafel.
Iedereen ging staan om maar niets te hoeven missen.
Amanda voelde zich warm worden toen ze alle ogen op zich gericht zag. Ze trok haar blouse en hemd uit en haakte haar beha los. Ze voelde haar tepels verstijven toen een lichte bries ze beroerde. Haar borsten staken dapper vooruit. Ze ademde even diep in en sloot haar ogen. Toen maakte ze haar jurk los. Met een lichte ruis gleed de jurk op tafel en stapte ze eruit.
Amanda had alleen nog een slipje aan en merkte hoe de opwinding en spanning toenam. Sommige mannen haalden schaamteloos hun pik uit hun broek en masseerden hem terwijl ze haar aandachtig opnamen.
Er liep een traan over haar wang toen ze haar slipje omlaag trok en naakt op de tafel stond. Ze veegde over haar ogen en keek Arnold aan. Hij slikte en voelde zijn pik stijf worden. Ze was adembenemend mooi en haar lichaam werd gevangen in het felle licht van de lampen boven de tafel. Iedereen om de tafel was in beroering. Veel mannen en vrouwen konden hun ogen niet van Amanda afhouden terwijl anderen aan de grond genageld stonden.
' Irene, jij bent gynaecoloog ,'zei Arnold schor.'Wat denk je van een inwendig onderzoek voordat we aan de slag gaan. '
'Lijkt me een goed idee. '
Ze stond op en liep tussen de anderen door langzaam naar de tafel. Om haar lippen speelde een glimlachje.
'Ga even liggen, meisje. Maak je geen zorgen, ik zie elke dag kutjes en geloof me..die van jou mag er zijn. '
Amanda schudde haar hoofd maar Arnold greep in.
'Doe wat ze zegt, Amanda. Anders maak je het alleen maar moeilijker voor je zelf. '
Ze rilde toen haar rug en billen het koude hout raakte. Angstig en met opengesperde ogen keek Amanda de grote blonde vrouw aan.
Irene bestudeerde haar vagina zoals een kat naar zijn prooi keek.
Ze keek Arnold schuin aan.'Arnold, jij scheert jezelf nat, toch? '
Hij knikte bevestigend.
'Ga even een mesje en scheerzeep halen. '
Arnold haastte zich weg om een kleine vijf minuten later terug te komen.
Irene wenkte een vriendin van haar.'Ga even op de rand van de tafel zitten en neem haar hoofd op schoot. '
De vrouw deed wat haar gevraagd werd en Irene ging aan het werk terwijl iedereen om haar heen stond en gebiologeerd toe keek.
Irene spoot voldoende scheerschuim op Amanda haar vagina en gleed toen langzaam
met het scherpe mesje over haar donkere krullen. Irene likte langs haar lippen toen ze stukje bij beetje haar kutje blootlegde. Snel kwam haar naakte vlees tevoorschijn. Het vlees dat haar clitoris omhulde en de buitenste ring van de schaamlippen.
Amanda kreunde opgewonden toen Irene er de laatste hand aanlegde en vroeg om een nat doekje. Iemand gaf een paar vochtige tissues waarmee Irene de laatste restjes zeep verwijderde. Irene bekeek tevreden haar werk, deed toen de benen van Amanda uit elkaar en ontsloot toen haar vagina. Iedereen drong om Irene heen om er niets van te hoeven missen.
'Weten jullie dat de vrouwelijke clitoris de afmetingen van een penis kan krijgen, 'zei Irene op docerende toon.'Kijk wat er gebeurt. De zenuwen aan de uiteinden zijn bij Amanda uiterst gevoelig.'
Langzaam maar zeker gleed haar hele hand recht de kut in, regelrecht op haar genotsknopje af. Amanda schreeuwde het uit van genot en kwam met haar billen van tafel. Ze hijgde toen Irene steeds sneller en dieper ging met haar hand. Geil liep tussen Irene haar vingers door. Haar vriendin begon een aanval op Amanda haar borsten en tepels en samen brachten ze haar naar een daverend orgasme.
Irene haalde haar hand terug en stak haar vingers in Amanda haar mond.
'Wel heren, Amanda is lekker op temperatuur gekomen. '
De mannen verdrongen elkaar om als eerste Amanda te kunnen neuken.
Arnold maande ze tot rust.'We zijn hier het hele weekend en Amanda is het hele weekend tot onze beschikking. Neem haar op elke manier die je kan verzinnen, maar doe het rustig aan. Natuurlijk mogen de vrouwen ook hun bijdrage leveren. '
Amanda likte langs haar lippen en glimlachte. Arnold dacht dat hij het juiste deed,hij moest eens weten.
Iemand trok haar naar de rand van de tafel, deed haar benen uit elkaar en omhoog. Een dikke pik drong bij haar binnen en begon Amanda ritmisch te neuken. Anderen duwden hun pik in haar hand en lieten zich aftrekken. Een andere man klom de tafel op, ging bij haar hoofd zitten en liet zijn lul over haar gezicht strelen voordat hij hem tussen haar lippen haar mond in drong en doorstootte tot achter in haar keel. Amanda kreunde van genot en voelde een reusachtig orgasme opkomen. Een ander volgde zijn voorbeeld en opeens moest ze er twee in haar mond verwerken. Ze voelde de penis in haar kut schokken en beven maar hij trok zich terug en kwam klaar op haar buik. Dikke klodders sperma kwamen tot aan haar kin en dropen over haar borsten. Schreeuwend kwam Amanda klaar en daarna volgde het ene orgasme zich nog sneller op dat de ander. Sterke handen trokken haar van de tafel en lieten haar op handen en knieën zitten. Amanda sloot haar ogen toen ze voelde hoe haar anus werd open gerekt en een lange, dunne penis zich bij haar intiemste plek naar binnen drong. Veel tijd om er over na te denken had ze niet want een andere pik drong haar mond binnen terwijl geile vingers haar kut binnen drongen en haar clitoris de volle laag gaven. Amanda voelde hoe sperma haar darmen binnendrong en werd vervangen door een andere pik.
Amanda haar hersenen functioneerden niet meer. Ze was een speelpop die van het ene hoogtepunt naar het ander werd geslingerd. Zaad droop van haar af, zat in haar
lange haar en tussen haar borsten. Haar mond zat vol en ze moest moeite doen om alles door te slikken. Amanda werd op haar knieën gedwongen en een andere kut werd in haar gezicht geduwd. Opgewonden stak ze haar tong uit en likte voor het eerst in haar leven de vagina van een andere vrouw. Haar hart bonsde als een razende. Haar lichaam was een willoos stuk vlees geworden wat als een gebruiksvoorwerp overging van de een naar de ander. Haar orgasmes volgden elkaar zo snel op dat ze de tel was verloren. Ze schokte, trok krampachtig samen, explodeerde en werd gemolesteerd tot ze opeens op de grond lag in een plas van sperma en iedereen om haar heen stond en op haar neerkeek.
Arnold torende boog boven haar uit met de handen in zijn zij.
'Nou, Amanda. Heb je genoeg gehad? '
Amanda grijnsde. Haar kut gloeide en stond in brand ,haar anus was open gerekt door tientallen pikken en haar mondhoeken plakten aan elkaar van mannelijk en vrouwelijk geil. Langzaam zakte haar opwinding weg en daarmee ook het genot van haar orgasmes.
Zonder haar ogen van Arnold af te houden gleden drie vingers haar drijfnatte kut binnen, ze hield haar adem in toen haar hele hand erin verdween en steeds sneller en dieper ging. Amanda beet haar tanden op elkaar en keek hem aan alsof ze er zelf ook niets aan kan doen. 'Het..het is,,zo lekker..'steunde ze. Ze trilde en haar billen kwamen omhoog van de grond.
'Ik kan er niets aan doen. '
Arnold zijn gezicht werd een masker van woede en frustratie.
Amanda 's gezicht vertrok en haar mond ging open in een geluidloze schreeuw. Arnold staarde haar gefascineerd aan. Het lukte hem niet weg te kijken van de intensiteit waarmee Amanda zichzelf kronkelend over de grond tot een orgasme bracht. Ze schreeuwde gesmoord van genot, ademde toen tevreden uit , stopte haar vingers in haar mond en likte ze af.
Traag ging ze met haar tong langs haar lippen.'Lekker, Arnold. '
Haar gezichtsuitdrukking verzachtte en een gelukzalige glimlach krulde haar lippen.
Opeens ging ze op handen en knieën zitten en fronste haar wenkbrauwen. Een klaterende waterstraal spoot met kracht uit haar kutje. Urine vermengd met sperma stroomde over de grond en likte aan de voeten van Arnold.
Vloekend sprong hij achteruit , keek verbijsterd om zich heen. Al zijn plannen met Amanda liepen op niets uit. Hoe had hij de situatie zo verkeerd in kunnen schatten.
Hij wreef in zijn ogen en de frustratie klonk door in zijn stem.
'Irene, is dit wat jij had verwacht. '
De stank van de urine bereikte zijn neusgaten en hij deed walgend een paar stappen achteruit. De cirkel om Amanda heen werd steeds groter.
Irene ging naast hem staan en keek Amanda met een strakke blik aan.
'We moeten het over een andere boeg gooien. '
Amanda haar ogen glommen, de laatste druppels lekten uit haar vagina.
'Van nu af aan mag ze geen seks meer hebben, ze moet er van af kicken, 'zei Irene hard.
 
Een man keek haar niet begrijpend aan.
'Ze kan zichzelf bevredigen. Hoe wil je dat voorkomen? '
'We zullen haar moeten vastbinden, 'besloot Arnold.'Ze mag geen kans krijgen te masturberen. '
Een lange man met grijzend haar die zich afzijdig had gehouden drong zich naar voren.
'Het is tot hier en niet verder, Arnold, 'zei hij op autoritaire toon.'Ik ben meegegaan in je idee maar nu is het genoeg geweest. Dit meisje zal niet worden vastgebonden. '
Om hem heen mompelden anderen instemmend.
'Maar begrijpen jullie dan niet dat Amanda...'
De man pakte hem bij zijn schouder en schudde hem door elkaar.'Denk na,man. Als dit allemaal bekend wordt kan je je verdere carrière wel vergeten. Het kan wel wezen dat je het beste met haar voor hebt, maar voor de rechter geloofd niemand dat. '
Hij keek Arnold doordringend aan en liet hem los.
'Fris haar op, kleed haar aan en breng haar naar huis. '
Arnold liet zijn schouders zakken, balde zijn handen tot vuisten maar moest schoorvoetend erkennen dat zijn methode niets opleverde.
Hij stapte omzichtig naar voren en trok Amanda aan haar arm omhoog. Opeens stond Irene naast hem.'Geef haar aan mij mee, 'zei ze.'Ik heb een idee. '
 
 
Amanda zat naast Irene in de auto en droeg een spijkerbroek en een eenvoudig wit T-shirt. Haar ogen schoten schichtig heen en weer. Het was duidelijk dat ze zich niet op haar gemak voelde. Haar lange haar was in een staart gebonden en bungelde op haar rug. Haar grote amandelvormige ogen stonden dof. Irene moest toegeven dat zelfs zonder make up Amanda adembenemend knap was.
'Waar breng je me heen? '
'Naar mijn boerderij, 'antwoordde Irene kort.'Daar is niets of niemand wat je in verleiding kan brengen. '
Ze zuchtte en pakte het stuur stevig vast.
'Arnold had het mis. Hij hoopte dat een overmaat aan seks een reactie van weerzin bij je zou opwekken, maar het tegendeel gebeurde. Je bent echt verslaafd en voor jou is er maar één oplossing. '
'En wat is dat dan, 'vroeg ze op sarcastische toon.
'Daar kom je zo meteen vanzelf wel achter. '
Irene controleerde heimelijk of de gordel van Amanda goed vast zat. Als ze wist wat haar stond te gebeuren sprong ze misschien de auto uit op het moment dat ze vaart ging minderen. Irene had al genoeg problemen aan haar hoofd, een ongeluk kon ze er niet bij hebben. In het donker flitste de bomen en lantaarnpalen voorbij. Ze vroeg zich af waarom ze Amanda niet gewoon aan haar lot overliet en het haar allemaal zelf liet uitzoeken. De reden was eenvoudig...
WAARDERING
HITS
402
AANGEPAST: 11-07-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
12.07.21
Graag je feedback a.u.b.:
Er staat duidelijk bij de voorwaarden: Je mag max. 1 proefstuk insturen!
En ook dan, de eerste zin lezen was voor mij weer genoeg om te weten dat je weer bij je thema bent. Heb in elk geval het fatsoen om er boven te zetten dat het achtien plus. Pornoverslaving is een ziekte, kan je ook bij geholpen worden. Het spijt me voor je, maar anderen hier contininue mee lastig vallen op deze site valt bij mij verkeerd.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig